Vudukáprázat

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Fejvadász, témanyitás ideje: 10.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Elsősorban az a gond, hogy 1-2 dolgon agyalsz, legalábbis az alapján amit leírsz, pedig sokkal több tényező van.
   
 2. Fejvadász

  Fejvadász Haladó

  Én már megértettem. Köszönöm mindenkitől a segítséget, és további jó, gyöngyökben gazdag játékot kívánok mindenkinek-
   
 3. Wyvern

  Wyvern Fórumprofi

  Szia.
  Ez nem bug. Ez így van megoldva, alapvetően ha nincs valakinek védelme, vagy az event hajóknak netán 21/ felett akkor ugye 100% találati felett nem fogsz nagyobbat sebezni, de játékosoknál, olyan hajóknál akiknél van védelem azokra hat a 100% feletti érték is.
   
 4. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A sebzés elkerülésével a bónuszait csökkented, az alapsebzést nem. Játékos ellen ez 87,25% (PVP) bónusz is lehet (bizonyos lőszerrel, bizonyos eventek alatt még több bónusz is összehozható), mindezt megtalálod a sebzés ismertetőjében. Az sem mindegy kinek milyen ágyú vannak...
   
 5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  A találati esélyt a kitérési esély csökkenti és a +sebzést pl.:BM sebzést a sebzés elkerülés csökkenti. Legalábbis ha jól tudom.
   
 6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Mert elvileg az alapsebzés is + sebzés.
   
 7. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Áthelyeztem a hozzászólásokat ebbe a témába. Olvasgass vissza kicsit, elég sokat foglalkoztunk már ezekkel, máshol is találsz ezzel kapcsolatban segítséget, de a sebzés ismertetője önmagában nagy segítség. Abban minden össze van foglalva, ami érinti a sebzést, akár PVP, akár PVE sebzésről legyen szó.
   
 8. NagyGiba.hu

  NagyGiba.hu Fórum ismerője

  Sziasztok!
  Egy dolog világos ebből a beszélgetésből: a sebzés mikéntje értelmezhetetlen. És se értem, de már nem foglalkozom vele. Igaz matematikailag elképzelhetetlen számomra hogyan lőnek egyesek 3x akkorát, mint én, holott npc-re max 20%-al lőnek nagyobbat, de biztos így van jól.
  Szerintem túl sok fajta ágyú és lőszer van már a játékban, nem beszélve a rengeteg bónuszról, átláthatatlan az egész.
   
 9. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Ezzel most kivételesen egyetértek. ;)
  Ez miért is van így? Hát inkább nem mondom el véleményem. Egy biztos, hogy egy átlátható játékot tettek átláthatatlanná! Az okok meg közismertek szerintem :)
  Üdv.
   

Az oldal megosztása