vudusämän 4.0 verzio

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: -MrT-, témanyitás ideje: 8.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

szeretnetek menetközbeni javito vudusämänt?

1. igen

71.8%
  2. nem

28.2%
  1. -MrT-

-MrT- Aktív író

mint az 5-ös altisztnel javitani tudnä a Vp-t menet közben de olyan szinten mint a 3. as vudusämän

indok: Nem kell megällni vudu pajzsot javitgatni az amuletteknek van töltesi ideje ami eleg lassu igy mindenkepp meg kell ällni javitani a vudupajzsot.

Ennek hiänya az 5 ös altisztet kicsit feleslagese teszi mert ha meg kell älni vudut javitani addigra feljavit az alap eletem is.

Esetleg toväbbfejlesztve a bästyän is toväbbfejlesztve többet vagy gyorsabban javitana (pl.:
    amuletek,lövesgyorsasäg vagy mint a tehetsegeknel a javitäs sebessege (agwe tanösveny) pär %-al).

üdv

2. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Hat ha ingyen adjak es addig tart mig a prem tolem johet :)

3. Péter

Péter Fórum ismerője

Ehhez én csak annyit csatolnák hozzá,hogy mint az 5 altisztnél a rendelési oldalon lehessen hozzájutni.Meg is mondom miért. Ha netán bástyán lenne akkor minden tehetősebb játékosnak pillanatok alatt meglenne és megint a kis játékosokkal szúrnának ki.Akinek szügsége lenne rá az szerintem 1 percet se gondolkozna,hogy Ft-ért meg kell venni-e.

4. *-LEGOLAS-*(HUN)

*-LEGOLAS-*(HUN) Utánpótlás-írogató

5. szintü altiszt csak azért jó, mert ha mész/mentek mapot tisztítani, folyamatos mozgás közben javítja az életed, és pl hiába van vp-d ha (mint átlagban) vuducsapással lőnek.. lehet elöbb elfogy az életed, mint a vp-d

5. °SeaHawk°

°SeaHawk° Fórum-zöldfülű

Én meg azt mondom mint kicsi játékos, hogy ne. Mert ha Ft-ért lehet venni, úgyanúgy a nagyok beszerzik, de nekem például nincs lehetőségem. Ergo megint a nagyobbak járnának csak jól vele.

6. Péter

Péter Fórum ismerője

Tételezzük fel,hogy bástyán van de nagyon sok gyöngybe kerül akkor sokáig tart mire összeszeded a rá valót és még kicsi játékosként el is gondolkodnál,hogy szügséged e van rá. Másrészről minden nagyobb vagy full játékos akinek folyik le a gyöngy a hajójukról megszerzi pillanatok alatt és a kicsik megint csak el lesznek nyomva. De ha Ft-ért kellene megvennie akkor már mégsem lehetne olyan egyszerűen megszerezni. Szerintem.

7. -MrT-

-MrT- Aktív író

Na akkor en nem mondtam menyiert es hogy lehhesen megszerezni pl a raketamestert 150 ft ert vesztegetik a piacon de addig tart amig van preniumod de egy szoval se mondtam hogy 100000 ft legyen vagy 1 ft a Bgpoint Gmbh joga hogy eldöntse mennyi legyen az ära.
    De azt a Bigpoint is tudja ha olyan olcson adnä mint a raketamestert a jätekosok 99% szerintem megvenne.

SeaHawk :
    "Én meg azt mondom mint kicsi játékos, hogy ne. Mert ha Ft-ért lehet venni, úgyanúgy a nagyok beszerzik, de nekem például nincs lehetőségem. Ergo megint a nagyobbak járnának csak jól vele."

elnezest hogy töled mäsoltam de ha tul dräga ez a jätek akkor hogy akarsz fejlödni? mert sajnos muszäj Pl:

-Premium ha nincs premed akkor a väsärolt fedelzeted eltünik ha nincs väsärolt fedelzeted nincs ertelme event npc-ket löni mert nincs hasznod de lehet nuiläs lesz vagyis jätszotäl a nagy semmiert

-5 ös altiszt ha nincs premed nyitsz 1 et a lädäbol 2 nap utän "vizbe öli magät mert nem tartotäl rä igenyt a nem letezö premium jovoltäbol.

ugyanez a raketamester a vitorlamester älläspontja tävozik a hajodrol

mi ertelme gyüljtögetni lädät nyitogatni?
    minden ertelmes dolog es pluszt nyujtana a jätek elvezhetösege teren ezt mind elbukod :p

Es a mindenkori 5% os kedvezmenyt a piacon

de mint mondtam nem az ärral kell foglalkozni hanem csak a VUDUSÄMÄN ÖTLETTEL!!!!!!

Gondolkozzatok el mielött mär megint BARMOSÄGOKAT IRNÄTOK !!!

8. ☆☆☆☯乂Jezabel71乂☯☆☆☆

☆☆☆☯乂Jezabel71乂☯☆☆☆ Utánpótlás-írogató

Ez egy nagyon jo ötlet mert mert voltam fent a vadonatuj mappok egyiken es nagyot csapnak oda az npc-k ha löni mered öket. :) igy mostantol reälissä välik az igeny a folyamatos vudupajzs javitäsra .
    Mert amikor a 220k-s vudupajzsot lelövi az npc (aminek az alap epe 600000 )es 4db 50000 es lövessel akkor ugy erzem en megvennem ezt a super dolgot persze ha nem csillagäszati äron adnäk;) per pill nagy az epem de igy is 6x kell fulra javitani es mozogni (követni az npc-t)
    es a 3 as vudusämänom is van de alig birja a munkät szegeny :p

9. ARMA1992

ARMA1992 Utánpótlás-írogató

Hát szerintem meg csak a védelmet kell fejlesztened és akkor semmi gond nincs rám például alig lőnek valamit ezért fontos a védelem.

10. -MrT-

-MrT- Aktív író

mikőzben mesz javit a vudud is az lenne a lenyeg