Arany, Bástya, Gyöngy, Kristály

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: bence.hun., témanyitás ideje: 1.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bence.hun.

    bence.hun. Fórum-zöldfülű

    Helló

    Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy, hogyan lehet minél több aranyat kapni/lőni? Akárhogyan próbálok, amiket ellövök ágyúgolyókat és az arany amit megszerzek vele azt az aranyat el kell költeni újabb ágyúgolyókra. Üreges ágyúgolyókat szoktam venni hisz azt lehet aranyért venni és az üt a legnagyobbat azok közül amit aranyért lehet megvenni.

    Még egy olyan kérdésem lenne hogy, a bástyáknál vannak olyan dolgok hogy (pl 56,250)gyöngyért lehet megvenni valamit. Hogyan lehetne annyi gyöngyöt összeszerezni anélkül hogy rendelni kellene.

    Utolsó kérdésem pedig hogy a kristályokat csak licitálva lehet szerezni?
     
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Kezdő kalóz lehetsz, a kérdéseid alapján, ezért azt javasolnám, olvasgasd a fórumot:) Elsőként kezd az Általános kérdések- GYIK: A leggyakrabban feltett kérdésekkel ITT, ebben le van írva, hogy tudsz minél több aranyhoz jutni és még sok hasznos információ.;) Azt is megtalálod benne, gyöngyhöz hogyan juthatsz rendelés nélkül. :rolleyes: Kristályokat is tudsz gyöngyért (időnként rendeléssel is) venni, nem csak licitálni. Ezen kívül némelyik csilliben is rejtőzik, egyes eventek alkalmával lehet különböző módon szerezni, pl. a mostanin, különleges ládákból is kaphatsz.:) Érdemes megismerni a fórumot és folyamatosan olvasni, itt elég sok dolgot megtudhatsz az ismertetőkből, közleményekből (többek között, mikor milyen event várható, mire számíthatsz).:cool:
     
  3. bence.hun.

    bence.hun. Fórum-zöldfülű

    Köszönöm
     
  4. jancsika01

    jancsika01 Fórum-zöldfülű

    Egyet kell értenem Bencével. Én sem tehetem meg hogy költsek erre a játékra és így szinte nem is tudok fejlődni. Nekem pl van egy hajóm 175 ágyú fér rá alapon. Csak 50 fontos ágyúk vannak rájta és már el kezdtem őket kristállyal fejlesztgetni. Üreges ágyúgolyóval lőttem eddig 3000 pontokat de már csak 2200 akar mert az üreges ágyúgolyó sebzése lement 20 ra. Amivel nincs nagy baj csak azt nem tudom hogy hogyan lehet nagyobb ágyúkat jobb hajókat összegyűjteni anélkül hogy költeni kelljen rá.

    Nem mondom hogy ne, de azért jó lenne az is ha meg lehetne szerezni mindent vagy gyöngyért vagy aranyért.
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Csak 1 tipp. 50 fontos ágyút NE kristályozz, kár bele. Inkább térj át admirális ágyúra ahogy tudsz. Az 50-55 fontos ágyúk fejlesztése addig volt jó üzlet, amíg nem volt 60 fontos ágyú sem.
     
  6. jancsika01

    jancsika01 Fórum-zöldfülű

    És admirális ágyút hol találok?
     
  7. bence.hun.

    bence.hun. Fórum-zöldfülű

    Vagyis akkor 60 fontos ágyút sem kell venni? Csak admirális ágyút vegyek?
     
    Utoljára szerkesztett: 15.1.16
  8. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Egy kezdő játékosnak szerintem az admirális ágyú legyen a fő célja. Azzal lehet jól sebezni üreges lőszerrel, ezáltal gyorsabban gyűjteni az aranyat és gyöngyöt. Ha az meg van, akkor eventek alatt vehetsz közvetlen 60 fontos ágyúkat is, de később az admirális ágyút is átalakíthatod, ha már nem lesz rá szükséged.

    Admirális ágyú egy ritka dolog, a piactéren szokott lenni, általában MHH ideje alatt, de akkor sem mindig. Megéri spórolni a gyöngyöt és várni a megfelelő pillanatot.