Hova lett, eltűnt dolgok Témája :)

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: †~Minisota~†, témanyitás ideje: 3.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Ja és jó lenne tudni hol nézem meg a hajóm sebességét??
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  2. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Egyelőre a klántagoknál tudod megnézni magadat. A probléma jelezve van már.
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  3. xxax117

    xxax117 Utánpótlás-írogató

    Most néztem a tárgyalkotó műhelyt és azt hiszem sokan örülnek ,hogy ráncba lett egy kicsit szedve.Viszont sem a tárgyalkotó sem a bontó részben nem találtam meg az admirális ágyút. Érdekelne,hogy ez direkt van vagy csak szipmlán ki lett felejtve belőle.
     
  4. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok Mindenkinek!
    Szeretném kérdezni, hogy másoknál is eltűnt a chat ?
    Sehogy se tudom vissza hozni, bár mit is csinálok .
    Ázsiai szerveren.
    Köszönöm a válaszokat.
     
  5. Scorpio.2.Hu

    Scorpio.2.Hu Junior szaki

    Üdv kalózok! Több kérdésem is lenne. Egyik az, hogy ebben a évben már nem lesznek mini játékok? Másik kérdésem, hogy lesznek-e bástya napok, hisz szeptemberben volt még 2022.-be, és most már 2023 van. Továbbá, hogy miért nem teszik be a boltba a védelmi aurát, vagy az is úgy lehetne, mint a PVP mód, hogy váltogatom amikor szeretném, és addig amíg szeretném! Ez sok valakinek is jó lehetne! nekem el fogy, és olyankor nem tudok játszani, mert nem süllyedni szeretnék állandóan :) sziasztok!
     
    sárkányos kedveli ezt.
  6. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Ha bármi lesz az itt közölve lesz veletek fórumon. A védelmi aurát pedig napi szinten kapod.
     
  7. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Sziasztok. Bm ek, Boltot,csomagok, Lehetne kicsit fel frissíteni. Bm Pl: Virgó több gyöngyöt adjon,tp,elp, más fel szereléseket. Ezek vonatkoznak többi bm re is. Bolt PL: Legyenek frissítve csomagok Vudu csomagok , vudu ágyuk helyet ,más fajta ágyuk a miket használnak játékosok, (Bástya, Nagyur Ágyú) Atlantiszra több dolgot rakjanak be boltba meg lehessen venni. Hasadékérme részt is egy kicsit fel frissíteni ( Hajó diziket,Házi állatt, más tárgyakat)
     
    sárkányos kedveli ezt.
  8. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Légyszíves ezt a továbbított ötletek szobába jelezni és nem ide. Köszönöm
    A szoba itt található : https://board-hu.seafight.com/threads/tovabbitott-oetletek-szoba-ujraelesztese.57246/page-2
     
  9. Scorpio.2.Hu

    Scorpio.2.Hu Junior szaki

    Üdv! Sajnos az a 1 órás védelmi aura nem elég arra, hogy rendesen megtudjon a ember mindent csinálni. :( Ebben akadályoz az is, hogy állandóan szalad a térkép :( Alig lehet helyre hozni, ott sok időt el veszt a ember! Na meg a nagy fekete téglalap ami sokszor betakarja a térképet, semmit sem lehet látni tőle, amíg a ember azzal foglalkozik, hogy helyre hozza azt, addig szaladnak a percek. :( Minimum 2 órás aura kellene a egy órás helyett, mert az a egy óra szinte semmire sem elég! :( ? És mélységesen sajnálom, hogy aki szeretne több időt játszani nem tud, mert nincs elég aurája! Én anélkül nem játszom, mert nem erős a hajóm, és lefosztanak, meg mindig csak süllyedek, ez nekem nem jön be! :(
     
  10. BA_Master

    BA_Master Fórum hercege

    Üdv! Ha jobban belegondolnak a játékosok, ez a játék lényege hogy harc és játszunk egymással. A Fekete téglalapot jeleztem, de van rá megoldás hogyha megjelenik akkor vidd rá az egeret egy másik ékkőre vagy dizájnra és elfog tűnni.
     
  11. acsai.milán

    acsai.milán Utánpótlás-írogató

    Igen, csak tudod, aki nem teheti meg, hogy harcoljon, akkor az neis játszon? ez már évek óta vita, hogy iszonyat nagy kics**és a folytonos nonstop PVP azokkal szemben, akik NEM TEHETIK MEG. Értem én, hogy a pénzből éltek, de gondoljatok már azokra is, akik 1: vagy nem akarnak folyton PVP-ni, 2: azokra akik NEM TUDNAK PVP-zni.

    Mindig semmibe van hagyva a téma, és a mélybe van nyomva.

    Amikor meg valaki felhozza, az levan szólva.

    13 év alatt kezdem érezni, hogy kezd egyfalyta flegmaság lenni a PVP ellenesekhez viszonyuló hozzáállás a PP méregető PVP-sektől.

    Nem beszólás meg sértés, de jólenne ha kicsit elgondolkoznának, hogy van aki nem csak azt szereti, vagy nem teheti meg.


    Btw kérdés: Napi resi nem 12:00 kor van? vagy már nem? 3db napi aurát nem adott délben, így gondolom már nem ugyanakkor van a resi, vagy az uj napszak nem ugyan akkor van.
     
  12. Devil

    Devil Járnitanuló

    Ti kaptok aurát? :D jó nektek, én eddig talán ha 3-4 darabot kaptam xd
     
  13. acsai.milán

    acsai.milán Utánpótlás-írogató

    ma léptem fel másodjára kb 1 év után, és volt 3 db... ha aztmondják elvileg 3db naponta, akkor úgy kellene lennie nem? (ááá biztosnem xd, mint mindig)
     
  14. Scorpio.2.Hu

    Scorpio.2.Hu Junior szaki

    szia .Ha minden nap belépsz, akkor jár egy illékony védő aura, hetente egy tartós ami 3 óra hosszát véd! Ha nem is játszol .akkor is lépj be a ajándékért a auráért . De 8 db illékony lehet, és 2 db tartós! szia
     
  15. Luxyka

    Luxyka Utánpótlás-írogató

    PVE szerveren tökéletesen ki töltöm az időm . szervert kell váltani és ennyi.
     
  16. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia!Én biztosan nem hagynám itt a hajómat, és nem váltanék szervert, és nem kezdeném előröl a hajót építeni!Szia