Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DonatMatthew

    DonatMatthew Járnitanuló

    Üdv! A zsákmányt megint csak a zsákmány ablakba lehet megnézni?
     
    sárkányos kedveli ezt.
  2. Ágnes39HUN

    Ágnes39HUN Utánpótlás-írogató

    Ez most tényleg ??? Ha kilövök valakit külön ablakot kell megynitnom, hogy lássam? Már annyi mindent kell kitenni, hogy maga a térkép nem fér el. Nem mindenkinek alkalmas a video karija két monitorra.
     
    Naksi és sárkányos kedveli ezt.
  3. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Szerintem dolgoznak rajta, majd meglátjuk. Bízzunk benne, nem marad így sokáig. Többet sajnos nem tudok én sem jelenleg annál, mint amit látunk tengeren.
     
    Naksi kedveli ezt.
  4. DonatMatthew

    DonatMatthew Járnitanuló

    Üdv! Van valami hír ezzel kapcsolatba? Vagy szokjuk meg mert így marad??? A közlemény és a zsákmány között váltogatva egyszerűen le fagy a kliens, minél több az ablakban a bejegyzés annál rosszabb....
     
  5. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Ezt, amit írni fogok, már gondolom többször olvashattátok, de még mindig igaz... Amint valami információt kapunk, és publikus, azt minden esetben kitesszük fórumra, tehát meg fogjátok találni, ha ezzel kapcsolatosan lesz hírünk. Sajnálom...
    A panaszodat természetesen továbbítottam.
    Egyik játékos azt mondta, az ő tapasztalata az, ha játék elején megnyitja ezt az ablakot, akkor nincs gondja. Ha már játszik, és 20-30 perccel később nyitja meg akkor nála is fagy.
     
  6. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok mindenkinek! Ázsiai szerveren már többször is előfordult, és most is, hogy felveszem a próbát, és nem tudom be fejezni, mert egyszerűen a próba eltűnik :( Jó lenne ezt mielőbb javítani, mert nagyon idegesítő ez így. :( És akkor kezdjem megint.. de mi a garancia arra, hogy megint nem fog-e eltűnni? Köszönöm!
     
  7. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Megkérnélek, ezzel a problémáddal írj supportra, és megnézik, hogy mi okozhatja nálad a sorozatos gondot ezzel kapcsolatban.
     
    Naksi kedveli ezt.
  8. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Köszönöm szépen, rendben. Jelezni fogom a szupporton!
     
    SM_Aura kedveli ezt.
  9. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Haladó

    Szép jó reggelt!
    Nem tudom nálam vagy másoknál is de nekem eltűnt az 53-as vizsga próba, illetve a 4 győzelmi jelvényes ismétlődő próba is! (1 mélytengeri roppantó elsüllyesztése + ebből az npcből 5 küldetés tárgy gyűjtése)
     
    Utoljára szerkesztett: 22.7.23
  10. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Haladó

    Minek a fórum ha egy nap után sem kap az ember választ a kérdésére?
    Tudom emberek vagytok ti is oké megértem, én meg túl vagyok egy falu napon és akkor mi van? az se érdekel senkit.....mégis itt vagyok válasz nélkül, bár egy kávéval beljebb.
     
  11. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Elnézést, hogy nem reagáltam rá, nem gondoltam, hogy ez felém egy kérdés lenne. De amint elolvastam, természetesen továbbítottam, ezt pedig nem fogom minden alkalommal leírni. Remélem mindenki tisztában van vele, ha nem is reagálunk minden panaszra, hibára itt fórumon, azt ettől függetlenül jelezni fogjuk, mint eddig is.
    Nálam rendben voltak a próbák, mindegyiket meg tudtam csinálni. Azt nem tudom, hogy másoknál bent volt-e mindegyik, fórumon csak te jelezted legutóbb. Ha itt nem jelzik, nem feltétlen tudom, hogy másoknál mi a helyzet, így ilyen kérdésre nem is tudok válaszolni. Azt meg te is látod, ha valaki szintén leír valami hibát.
     
  12. Ducc[HIP]

    Ducc[HIP] Haladó

    Semmi probléma nem csak nálam klán társamnál is ugyanez volt tegnap, ma viszont ismét elérhetőek a próbák......
     
  13. ҜΞĢŁΞ√เζђ

    ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

    Sziasztok, velem is ez volt (?) az Óceánok hercege után (kb 8óra). Nem tudtam mit kezdeni, így elmentem strandra. Most 20:40 javít. Ázsia szerver.
     
  14. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! Nem tudom hogy másnál is be fagyott a főoldal napló,piactér stb?? EU1 köszönöm!!
     
  15. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Ui: a főoldal kilépés sem müködik!!
     
  16. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    A Bejelentkezési problémák-nál olvashatod, gondok vannak. Ez a probléma nem kizárólag a bejelentkezést érinti, hanem az egész főoldalt, bízunk benne, hamarosan megoldódik.
     
  17. yorki07

    yorki07 Fórum-zöldfülű

    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy mikorra várható a belépési probléma megoldása? Én 7 és 3/4 óra várakozás után szerencsésen bejutottam, de rengeteg játékos még most is arra vár, hogy be tudjon lépni. Nem mellesleg a (pénzért) megvásárolt dolgaink is szépen ketyegnek lefelé, míg nem tudunk játszani.
     
    Gyuszi kedveli ezt.
  18. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!
    Nem szeretem ezt a mondatot leírni, de mást nem tudok, csak a türelmüket kérhetem mindazoknak, akik nem tudnak belépni. Bár azt hiszem ezzel kapcsolatosan már nem lesz hír (de ez részemről természetesen csak feltételezés). Amit biztosan tudunk, hogy dolgoznak rajta.
     
    yorki07 kedveli ezt.
  19. *~Gaby~*

    *~Gaby~* Járnitanuló

    Jelezném, hogy nincsenek 53-as próbák (EU8)
     
  20. #big-ben#

    #big-ben# Törekvő

    eu 7 sincs
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.