Hibajelzések - 2023

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 31.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. L4l10307

    L4l10307 Utánpótlás-írogató

    Szia kedves mindenki
    Jelenleg több hiba van van amit a Ddos hagyott ránk/okozott és van még a bejelentkezésen kívül több dolog is valószínűleg foglalkoznak vele csak ugye minden is idő :)
     
  2. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Hát igen nem akartam fel sorolni őket pld ágyúkat is csak ki be lépésnél tudtam fel venni!! Na mindegy de engem idegesít!! De azért lenne véleményem , és ahogy illik szokás a véleményeket le írni és ezt el merem mondani a barátaimnak,rokonaimnak stb,stb Én ide írtam volna A Bp helyébe lennék hogy kedves játékosok addig amíg a hibákat ki nem javítjuk ne dobáljatok bele pénzt!! És közöljük ha rendben van minden!!
     
  3. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    A véleményeknek is megvan a maga helyük, amit ide bátran: Általános vélemények a játékról, természetesen a fórum szabályai betartása mellet.
    Ide kizárólag csak a hibákat kérnénk leírni, köszönöm!
     
  4. -Labtec-

    -Labtec- Törekvő

    Nem írta ki semmit resi,vagy bár milyen formában az lett volna. Választ meg kaptuk ma i napin. Közleményben.
     
    sárkányos kedveli ezt.
  5. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Sziasztok,
    a konfigurációnál véletlenül elmozdítottam a tengertérképet. Változtattak valamit, hogy most már nem lehet függőlegesen kisebb mozdulatokat végezni rajta? Nekem teljesen a képernyő aljára kellett illesztenem a tengertérkép keretét, hogy mindent lássak belőle. Most ezt nem tudom megtenni. Csatolok képet: https://prnt.sc/eqqTnaLvZYGO Tudnátok segíteni? Köszönöm
    Se felfelés, se lefelé nem lehetséges elmozgatni: https://prnt.sc/qVf_5kNukAYZ
     
  6. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nem tudok ezen a téren semmilyen változtatásról, és ahogy nézem, én tudom mozgatni a sajátomon. Ha számodra megfelelt az a helyzet, amiben volt, azt megteheted, hogy a Konfigurációs menüben a Játékablak újraindítására kattintasz. Amennyiben az nem felel meg, talán segíthet neked, ha a kijelző méretén változtatsz először. Miután sikerül a megfelelő helyzetbe hoznod, visszaállítod a méretét. Ha ez nem segít, esetleg a support segítségét kérheted.
     
  7. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Köszönöm, próbáltam már méretet váltani, az nem segített.
     
  8. bnor

    bnor Törzsjátékos

    Na sikerült, a felület méretezést kellett max-ra húznom, utána tudtam mozgatni függőlegesen is.
     
    SM_Aura kedveli ezt.
  9. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Sziasztok mindenkinek! Ázsiai szerver, szeretném jelenteni, hogy már többször is előfordult, hogy a kapitányt elindítottam , és gyorsítottam is, el is fogadta a gyorsítást. Mikor megnéztem, és a zsákmányt akartam beváltani , akkor látom, hogy meg se csinálta :( Ezt én nem értem, hogy elindul, elfogadja a gyorsítást is, le veszi a 2 escudo is a puskaport, és aztán mégse csinálja végig .:( Remélem ezt kilehet javítani? Köszönöm!
     
    Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
  10. foszab1

    foszab1 Utánpótlás-írogató

    Sziasztok jelezném újra hogy eu8 -on hogy nem dob be a ládás térképre nem is számol vissza csak letelik az idő a normál térképen és a % visszaáll nullára.Kipróbáltam nem mozdultam közben, sőt indítás után újra rányomtam nem változott semmi jó lenne értesíteni ha megjavul mert addig feleslegesen próbálkozom.Köszönöm
     
  11. *~Gaby~*

    *~Gaby~* Járnitanuló

    Jelezném, hogy a 6 óránként ismétlődő próbákat nem lehet felvenni, 18:00 óra előtt megcsináltam őket, de most nem engedi. (EU8) https://prnt.sc/Cqcx_1F7KzJf
     
  12. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv! Ázsiai szerveren nem lehet feladatot felvenni, meg se nyitja! Nagyon jó lenne ezt a hibát minél előbb orvosolni ! Köszönöm!
     
    Utoljára szerkesztett: 17.8.23
  13. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    na mááár megint jó a játék gratula fejlesztők be se lehet lépni 1 honapja ez megy
     
  14. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szép estét mindenkinek! Ázsiai szerveren nem érzékeli a 4.-es közösségi őrt :( És amikor a bővítményekhez megyek, és le veszek, vagy fel teszek valamit azt nem mutassa, állandóan ki kell nyomni, majd megint megnyitni :( és magától le esik a egyszemű holló :( Nagyon kérem szépen ezeknek utána járni, és kijavítani ! Köszönöm! Másoknak minden rendben van?
     
  15. foszab1

    foszab1 Utánpótlás-írogató

    Sziasztok eu 8-on valahonnan leesik 40 ágyú a kövi npc-nél meg visszamegy utána megint leesik most már nem is nagyon jön vissza gondolom ez hiba talán a fedélzetekkel lehet a baj vagy a közösségi őrrel.
     
  16. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Olyankor szokott előfordulni a tapasztalatok szerint, mikor valaki pl. vizsga, vagy próba jutalmaként kap 1-1 fegyverhelyet. Nézd meg egy teljes ki-belépés után, remélhetőleg az segíteni fog.
     
  17. foszab1

    foszab1 Utánpótlás-írogató

    Köszönöm a választ de sajna nem jött be a javaslat . Ágyú helyet vettem utána jött elő a probléma vicces vettem 30 helyet leesett 40 .Hátha a resi majd megoldja.
     
  18. foszab1

    foszab1 Utánpótlás-írogató

    Na most már kezd tele lenni a hócipőm nem elég hogy leugrott 40 ágyúm vettem kifényesített ágyúcsövet és elsáncolt elsőfedélzetet erre +10000 lőnek belém az npc-k jó lenne ha kitalálnák hogy mit és hogyan kellene csinálni újra mert úgy néz ki ha fejlesztem a hajómat akkor az visszafelé fejlődik. Ja és nem esett le rólam semmi .
     
  19. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Mivel a saját hajómon kívül nem látok bele máséba, így csak a leírtak alapján igyekszek a legjobb tudásomra támaszkodva válaszolni a problémákra.
    Kezdjük az fegyverhelyeiddel. Amennyiben azóta sem oldódott meg, még mindig hiányozna +40 fegyverhelyed, annyit ad a Közösségi bérenc (2. szint). A helyedben azért ellenőrizném dolgozik-e még. Nem jönne be a tippem, javaslom, hogy írj supportra, ők esetleg többet segíthetnek, meg tudják nézni mi lehet a gond.
    A többire csak annyit tudok írni, nálam minden jól működik, mivel más nem írt ilyesmit, gondolom náluk is, így valószínűleg vagy egyedi probléma lehet, vagy még nem ismerkedtél meg mindennel a játékban, mihez mit lehet feltenni, mit érdemes. Lehet, csak beállítást váltottál, és ez okozza, hogy te ezt tapasztalod. De mint írtam, nem látok bele a hajódba, kicsit nehéz így kitalálnom, mi lehet nálad a gond.
    Amit tudok javasolni neked, ha nem is olvasod át a teljes fórumot, de legalább nézd meg a Maximum értékek a játékban ismertetőt, kezdetnek nagy segítség lehet számodra. A kifényesített ágyúcsöveknek, és elsáncolt fedélzetnek semmi köze ahhoz, hogy mekkorát sebeznek rád az NPC-k, nem hinném, hogy ez okozza. Elég sok dolog szóba jöhet, de mint írtam, kicsit olvass, hátha magad rájössz.
     
  20. foszab1

    foszab1 Utánpótlás-írogató

    Először is köszönöm a válaszodat.
    Sajnos a fórum böngészésén már túl vagyok. Mindent átnéztem az ágyúhelyekről de mivel ott csak a maximum értékeket írják és nálam még csomó minden nincs maxon ezért nem vagyok biztos benne hogy pontosan mennyi ágyúval kellene rendelkeznem. Csak azt tudom hogy vettem ágyúhelyeket és utána amikor lőttem két lövés között volt hogy 40-70 ezer volt a különbség a kritikusokat nem számítva. A hajó áttekintésénél a sebző ágyúknál meg azt mutatta hogy 40 ágyúm szürke de a következőnél ha lövés közben megnéztem újra élt utána csak 20 minuszban voltam de volt hogy csak -4 -et mutatott szürkén . Ezért gondoltam hogy nem nálam van a bibi. Az hogy többet sebeznek az npc-k még rejtélyesebb mivel kb 10 percig nem voltam játékban és ezért írtam a két dolog megvételét mert azon kívül nem történt más esemény, csak újra beléptem és ezt tapasztaltam. Azt gondoltam másnak is van ilyen jellegű vagy hasonló problémája de ezt úgy látszik csak a support tudja megoldani.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.