Segítség kérés!!

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ]EZEL[, témanyitás ideje: 26.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *~Gaby~*

    *~Gaby~* Járnitanuló


    Tegnap délutáni resi óta nem működik, de nem mindenkinél fordul elő. Én jeleztem tegnap itt fórumon, de válasz nem érkezett rá. Majd talán a reggeli resi után jó lesz.
     
    **Kosza** kedveli ezt.
  2. **Kosza**

    **Kosza** Járnitanuló

    Sziasztok. Látom a csetet nem igazán sikerült helyrerakniuk
     
  3. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Jelezve van, de még nem került javításra, türelemeteket kérnénk!
     
    **Kosza** kedveli ezt.
  4. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok mindenkinek! érdeklődni szeretnék, hogy ha vettem prémium csomagot, akkor is megnyílik e az a dolog a piacon, ami le van zárva? Bár most nem látok ilyen csomagot amiben kristályeső, és időhomokja van. Másik kérdésem, hogyha ma vettem, akkor mennyi ideiig nyílnak meg azok ami másképp nem nyílna meg?Köszönöm
     
  5. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Prémium csomag megvásárlásával tudtommal eddig nem nyílt meg semmi. A Suhanó pengék megvásárlásával elérhetővé válik pár dolog a boltban, de mielőtt bármit megvásárolsz, hogy elérhetővé váljon számodra az a tárgy, amit szeretnél, vidd az egeret a tárgy fölé, és kiírja pontosan mit kell megvásárolnod ahhoz, hogy te azt meg tudd venni (A következő tárgyra van szükséged...). Az alábbi képen ez jól látható, olvasható.
    upload_2024-2-2_16-11-5.png
    Addig marad nyitva pl. ennek a dolognak a megvásárlási lehetősége, míg aktív a Suhanó pengék tagságod, amint annak lejár az ideje, ez ismét lezárul mindaddig, míg nem vásárlod meg újra. A kalózjutalmas dolgokhoz más csomagokat kínálnak, de ugyanúgy írja azt is, mikor elérhető, tehát figyelmesen meg kell nézni, mi az amiből lehet hozzá vásárolni, ha szeretnéd, hogy megnyíljon.
     
    Naksi kedveli ezt.
  6. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Köszönöm szépen a választ! Most kiadtam 5000.-ft-ot a peémiumra, és nagyon sajnálom, hogy ezt kihagyták abból, hogy bármit is tudjon venni a piacon.
     
  7. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Nem tudom mit vettél meg 5000 Ft-ért, de prémiumot aligha, a prémium ára 719 Ft (itt is ha rákattintasz írja, hogy milyen előnyöket biztosít, mindig olvass el mindent). Valamit talán elnéztél.
     
  8. Ribizke

    Ribizke Aktív író

    -------------------------------------------------------------------------

    https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-kueloenleges-targyak-gyorsitok.1107/#post-396675
     
    Naksi kedveli ezt.
  9. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok mindenkinek! Kérdésem az lenne, hogy amikor meghívom a csoda lámpát, de semmit se ad, mert nem lehet fel venni tőle semmit! akkor azután miért van, hogy nem lehet használni jó ideig, mikor nem adott semmit sem? Ezt nem értem! Köszönöm.
     
  10. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    A Dzsinnt 12 óránként lehet használni, és ha fel vannak véve a próbáid, 3-4 próba (attól függően, van e éppen Suhanó pengéd), nem tudsz onnan választani, mivel az is feladatnak számít. Hagyni kell neki 1 helyet. Ilyenkor annyit tudsz csinálni, hogy a felvett aktív próbák közül egyet gyorsan megcsinálsz, és leadod, vagy megszakítasz 1 próbát, és helyet csinálsz, hogy fel tudd venni azt, amit választasz.
    Olyat már rég nem tapasztalt senki, hogy üres lenne, nem adna semmit a Dzsinn. Ebben az esetben képet kell csinálni róla, és elküldeni supportra. Nem teljesen tiszta számomra, mi a valódi problémád, ezért mind a két lehetőséget leírtam. Remélem tudtam segíteni!
     
    Naksi kedveli ezt.
  11. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Köszönöm szépen! Nem volt közben próba próbák, csak 1 próba volt, annyit jelent, hogy amikor meghívtam a csoda lámpát, ott voltak ami közül lehetne választani de szürke volt mind! Van egy másik problémám is ugye a eventnél felvettem azt a 1 próbát, hogy intézz el 2db bömbölő sárkányt és okozz 12 millió sebzést orochi npc-nek! De,hogyan mikor alig van, több mint fél órát bolyongtam erre arra, másik térképre is át mentem, hogy tudjam teljesíteni, de nem találtam egyet sem, közbe a aurám is lejárt! Valahogyan meg kellene oldani, hogy lehessen találni. Na meg nagyon nagyot sebez, pedig nekem nagyon jól fel van építve a védelmem.Esetleg lehetne -e csökkenteni a sebzését? Köszönöm.
     
  12. Ribizke

    Ribizke Aktív író

    ---------------------------------------
    Hi! Szürke lehet attól is ha nincs fizetőeszközöd ,mert ugye kell hozzá némi kis motyó ,hiszen nincs ingyen semmi !
    Két ok miatt lehet szürke tehát ! vagy nincs fizető eszköz a hajódon és vagy rajtad van az összes felvehető próba !
    ---------------------------------
    Eventtel kapcsolatban bocsánatot kérek már előre !
    Hol játszol melyik szerver ?
    Mert még ultra szerveren is bőven megtudja mindenki lőni pedig ott aztán van tömeg !
    ha eu7 / eu8 -on evezel ott meg nevetve meg van
    ----------------------------
    Mi az hogy jól felépített védelem ?
    pve -re és pvp -re is teljesen más más beállítások kellenek !
    Míg az egyik npc -t egy sebzéselkerüléses szettel lövöd addig nem biztos ,hogy ugyan az a szett jó egy másik npc-hez!
    -------------------------------------------------------
    Dzsin : https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-az-almahareen-regio-kueloenleges-vilaga.57375/
    Maximális értékek : https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-maximum-ertekek-a-jatekban.56387/#post-380976
     
    Naksi kedveli ezt.
  13. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Köszönjük Ribizke a segítséget, igen ez is megeshet! Azon kívül, amit Ribizke írt (bár nem hiszem, hogy fizető eszköz híján lennél), közben eszembe jutott még egy valami, ami miatt szürke lehetett, és valószínűnek tartom, nem volt szerencséd. Igen ritkán fordul elő, ha minden igaz talán 1* találkoztam ezzel, ha még jól emlékszek. Megesett, hogy minden feladat a 2-es szintű bónuszokat ajánlotta volna fel (50. szinttől, ha birtokodban van a Mágikus kristály), de mivel még nem volt birtokomban a mágikus kristály, így ezeket a feladatokat nem tudtam felvenni. Ez sajnos benne van, igyekezni kell megszerezni azt is, és akkor nem fogsz így járni.
     
    Naksi kedveli ezt.
  14. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórumszaki

    Ami a Dzsinnt illeti, valós probléma nálam is; időnként szürkék -elfogadhatatlanok- a felajánlott dolgok. (Talán vagy kétszer előfordult, hogy átléptem másik térképre, majd visszatérve már fel tudtam venni ami kellett. De ez csak ritkán megoldás.)
    -Jelzem. mindig megvolt minden feltétel a Dzsinn használatához.
     
    Utoljára szerkesztett: 4.2.24
    Naksi kedveli ezt.
  15. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ilyenkor egy printscreen nem ártana elküldve supportnak, érdemben akkor tudjuk továbbítani, ha van bizonyíték a hibára.
     
  16. Üdv. A kérdésem az lenne, hogy a szintem 50.-es! Ázsiai szerveren játszom. Miért nem a 2-es bónuszai jelennek meg amikor a csodalámpát használom? Mert most is a 1-es szintet adja és 45 percig! Azt olvastam, hogy 50-es színtől a 2 -es bónuszt adja és 100 safard érme és 1óra 30 percig érvényes a bónusz. Köszönöm
     
  17. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Egyszerre 5 véletlenszerű bónuszból lehet választani, de ezek között lehet 1-es szintű is (vagy csak az), ezeket random adja, függetlenül a szintedtől még akkor is, ha már megszerezted a Mágikus kristályt. Erről se feledkezzünk meg:
    A Mágikus kristály előnye, hogy ha szerencséd van, a 2-es szintű bónuszok is elérhetővé válna számodra.
     
    §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  18. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Sziasztok! Már másodjára fordul elő, hogy egyszer csak azt írja a szerver nem elérhető, és nem tudok vissza menni eventezés közben ,nagyon kellemetlen ez! Ázsiai szerveren történik! Köszönöm.
     
  19. Naksi

    Naksi Fórum bárója

    Szép napot mindenkinek! Szeretném kérdezni, hogyan tudok lőni Atlantiszon? Ágyukat, hogy tudok felszerelni? Lőszert, hogy kell beállítani,mert nem tudom.Bent jártam, de nem tudok lőni :( Köszönöm! Még egy dolog a Csodalámpával kapcsolatban.Tegnap meghívtam a dzsinnt, erre minden szürke volt, és azt írta nem vagyok 50.-es szinten hm. Eddig működött, most át változtatták vagy nem értem? Köszönöm.
    Mindenkitől várom a segítséget aki tud segíteni.
     
  20. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Először is, Atlantiszon nem ágyúkkal fogsz lőni, hanem Torpedóvetőkkel, és lőszer helyett torpedókat kell betöltened a torpedóvető helyére. Részletesen ITT: Atlantisz olvashatsz róla.
    Képen szemléltetem, mit kell pontosan keresned.
    upload_2024-2-15_18-22-52.png
    Baloldalon lent látod a torpedóvetőket, kezdőként csupán egyetlen helyed lesz, ahová torpedót rakhatsz fel. Itt a képen már minden hely megnyílt, ahová be van töltve a torpedó. Mikor megcsinálod sorban a próbákat számodra is hozzáférhetővé válnak. Nem minden próba ad 1-1 ilyen helyet, de fokozatosan megszerezhető lesz. Míg nincs másik, 1 torpedóval kell boldogulnod. Betölteni úgy tudod, ha kattintasz arra az üres helyre, ami nyitva van számodra. Kiválasztod a torpedóid közül, amit be akarsz az üres helyre rakni, ugyanúgy, mint lőszerek esetében. Elképzelhető, hogy ezeket a torpedóvető helyeket éppen takarja az eszköztárad, de opcióknál ezt is oda tudod helyezni, ahová neked tetszik. A kép jobb oldalán látod a műveletsávot, nálad valószínűleg máshol található, itt minden mozgatva lett már. Ez négy új gombot tartalmaz, ezek mind másra valók, ezeket is próbákkal lehet megszerezni, hasznos segítség mindegyik lent. Lőni pedig betöltött torpedókkal tudsz, ugyanúgy szinte mint fent, csak itt folyamatosan kattintani kell a támadásra, nem elég 1x elindítani a lövést. Az ismertetőt olvasd át kérlek, amit linkeltem. Felszerelni dolgokat az Áttekintés alatt tudsz, és a legénységnél, úgy mint fent. Kezdetnek talán ennyi elég lesz számodra, a többit kitapasztalod magadtól is.
    Ilyet még nem tapasztaltam, de szerintem más sem. Ilyen esetekben gyanítható, egyedi hibáról lehet szó, ezért mindig csinálj róla képet, és keresd fel vele a supportot! Olyanról már hallottam, hogy valaki megtévedt és nem az Al'mahareen régióban (41/1-től 50/1-ig) igyekezett lerakni a lámpását.
     
    Naksi kedveli ezt.