Ismertető: Atlantisz

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: DonMaterial, témanyitás ideje: 4.10.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantisz
  Tartalomkiegészítő
  Üdvöz légy Atlantiszban, a kaland és felfedezés világában. Merülj el a hullámok alatt az új tengeralattjáró-osztállyal, új harcokkal és funkciókkal kiegészítve!
  Az Atlantisz a valaha volt legnagyobb tartalomkiegészítő a Seafightban. Miközben a Nautika mélyén harcolsz, új szörnyekkel és NPC-kkel találkozhatsz, hihetetlen taktikákat fedezhetsz fel, és érdekes karakterekkel találkozhatsz! Lehetőséged lesz arra is, hogy élvezd ennek az egyedülálló, gyönyörű világnak a látványát és hangjait.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Ismerkedj meg a tenger alatti világgal:
  - Atlantisz elhelyezkedése
  - Atlantiszi küldetések
  - Atlantiszi küldetésosztó karakterek
  - Atlantiszi tehetségek
  - Atlantiszi mestertehetségek
  - Atlantiszi legénység
  -
  Összes Atlantiszi npc és előfordulási helye
  - Összes Atlantiszi szörny és előfordulási helye
  - Eseménysor


  >>Vissza a Bibliához<<
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Atlantiszi ismertető
  Hogyan férhetsz hozzá Atlantiszhoz?
  Szükséged lesz egy Poszeidón szeme nevű tárgyra, hogy eljuthass Atlantiszba. Ezt úgy szerezheted meg, hogy teljesíted az „Irány Atlantisz” próbasort, amelyet az első mérföldkőben már láthattál.
  Ha megszerezted a Poszeidón szemét, egy portál segítségével juthatsz el Atlantiszba, amely minden biztonságos kikötőben megtalálható, és eljuttat majd a mélységi Atlantisz biztonságos kikötőjébe.
  Vedd figyelembe, ha egy csoport tagja vagy, akkor eltávolítanak majd a csoportból, mikor Atlantiszba mész, ha egy csoportos térkép várólistájának tagja vagy, akkor a várólistából leszel eltávolítva.

  Hány térkép van?
  Atlantiszon belül egy biztonságos kikötőt és nyolc víz alatti térképet találsz, bár egyesek korlátozva lesznek az első belépéskor, amíg nem teljesíted a próbasorokat, hogy még több szükséges tárgyat szerezhess és fejlődj.
  · Biztonságos kikötő, 1/1 és 1/2 térképek: 1 x Poszeidón szeme
  · 2/1 és 2/2 térképek: 2 x Poszeidón szeme
  · 3/1 térkép: 3 x Poszeidón szeme
  · 3/2 térkép: 4 x Poszeidón szeme
  · 4/1 térkép: 5 x Poszeidón szeme
  · 4/2 térkép: 6 x Poszeidón szeme
  A térkép elrendezését a Világtérképre kattintva tekintheted meg, amely megjeleníti az Atlantisz térképeit, amikor Atlantiszban vagy, és a felszíni térképeket, amikor a felszínen vagy.

  Hogyan léphetek ki Atlantiszból?
  A mélységi kikötőben találsz egy másik portált, amely visszavisz ugyanahhoz a felszíni biztonságos kikötőhöz, ahonnan bejutottál Atlantiszba.
  Vedd figyelembe, hogy ha egy csoport tagja vagy, akkor eltávolítanak majd a csoportból, mikor visszamész a felszínre, ha egy csoportos térkép várólistájának tagja vagy, akkor a várólistából leszel eltávolítva.

  Mi az a tengeralattjáró-osztály?
  A tengeralattjáró más, mint a hagyományos hajó, amelyet a Seafightban már láthattunk. Lehetővé teszi, hogy elérd Atlantisz mélyét Nautika hullámai alatt.
  A tengeralattjáró-beállítások csak az Atlantis térképeken használhatók, a szokásos hajóbeállítások ezeken a térképeken nem használhatók. Ahogy a hajóbeállítások csak a felszíni térképeken használhatók, Atlantiszban nem.
  Előfordulhat, hogy bizonyos funkciók le lesznek tiltva, ha tengeralattjáróval játszol, például fosztogatás közben. Azonban a tengeralattjárók jellemző funkciói megújultak, többek között: álcázás, felderítés, sérülés és csali.
  Amint azt már sejtheted egy ágyú nem teljesít túl jól a víz alatt, ezért a tengeralattjárók torpedóvetőkkel vannak felszerelve, és ágyúgolyók helyett torpedókat lőnek ki. Hasonlóképpen az orrdísz és vitorla hajóbővítéseket felváltották a tengeralattjáró-bővítések, harci festések és hajócsavarok. Szükséged lesz egy új, tengeralattjáró-hadviselésre kiképzett legénységre is, ide a sima matrózok édeskevesek!

  Hogyan válthatok át tengeralattjáró-osztályra?
  Amikor Atlantisz térképre váltasz, a beállítások automatikusan átváltanak a tengeralattjáró-beállításokra, ami azt jelenti, hogy csak a megfelelő osztályt használhatod az adott területtől függően.

  Megváltozott a képernyőm, mik ezek az új eszközsorok?
  Az első változás, amelyet észrevehetsz, az egy Atlantisz műveletsáv. Ez négy új gombot tartalmaz, ezek mind mást csinálnak: álcázás, felderítés, csalizás és zsákmányolás. A gombok alatt az atlantiszi motorkristály található, de erről később.
  A másik jelentős változás, az a torpedósáv! Ez megmutatja a torpedók felszereléséhez feloldott helyeket, illetve kiválaszthatod felszerelt torpedók helyeit.

  Hogyan válthatok a tengeralattjárók között?
  Ha több tengeralattjáró-designod van, ugyanúgy válthatsz egy másikra, mint a hajódesignok esetében: lépj az „Áttekintésre”, majd nyomd meg a „Design váltása” gombot.
  A tengeralattjáróidat is hozzáadhatod kedvenceid ablakához, akárcsak a hajóidat. Ezek azonban csak akkor lesznek láthatók, ha aktív a tengeralattjáró-beállítás.

  Hány tengeralattjáró-beállításom lehet?
  Jelenleg maximum öt tengeralattjáró-beállításod lehet, és csak akkor láthatók, ha Atlantiszban tartózkodsz.

  Mik azok a torpedóvetők és hogyan szerelhetem fel őket?
  A torpedóvetők az ágyúk atlantiszi megfelelői, a tengeralattjárók azonban kisebbek, így nem fér el annyi.
  Minden torpedóvetőhöz felszerelhető egy torpedó, ami az igazi sebzést adja, és minden előny, amivel egy vető rendelkezik, minden tengeralattjáróról kilőtt torpedóra érvényes.
  Felszerelheted a torpedóvetőt egy aktív tengeralattjáró-osztállyal, ha megnyitod az „Áttekintés” és a „Tengeralattjáró felszerelések” menüpontot, ahol egyszerűen áthúzhatod a felszerelni kívánt vetőket.

  Mit lő ki a torpedóvető?
  A torpedóvető torpedókat lő a célpontra. Számos torpedóféle van különböző tulajdonságokkal, amelyek közül sok sérülést is okoz a célpontnak.
  A torpedókat egyesével lehet betölteni a torpedóvetőbe, ami azt jelenti, hogy a második kilőtt torpedónak tovább kell várnia az újratöltésre, mint az első torpedónak, a harmadiknak tovább kell várnia, mint a másodiknak és így tovább.
  Nem kell azonban megvárnod, amíg az összes torpedód újratöltődik, mielőtt újra tüzelhetnél, bármikor kilőheted bármely betöltött torpedót.
  A torpedó felszereléséhez egyszerűen kattints a torpedósáv egyik helyére, majd válaszd ki, melyik torpedót szeretnéd felszerelni arra a helyre. Különböző típusú torpedókat szerelhetsz fel különböző helyekre, az újratöltési sorrend pedig meghatározhatja, hogy bizonyos torpedókat korábbi vagy későbbi helyre szeretnél helyezni.

  Milyen sérülések vannak, és hogyan fokozhatók?
  A sérülés egy speciális típusú gyengítés, amely 10 másodpercig kerül alkalmazásra a célponton a torpedótalálat után, mielőtt a sérülés kizsákmányolható lehetne.
  Minden torpedó más típusú sérülést okoz, és ha már létezik ilyen típusú sérülés a célponton, akkor az hatás halmozódik, és időtartama 10 másodperc után újraindul.
  A célpontok maximális száma egyszerre hét lehet, függetlenül a sérüléstípusok kombinációjától.
  A cél feletti ikonon megtekintheted, hogy milyen sérüléseket szenvedett el a célpont, illetve még az időtartamot és a halmozott mennyiséget.
  Az egyes sérüléstípusok hatásai a következők:
  · Piros: folyamatos sebzés
  · Sárga: kritikusan csökkentett kitérési esély
  · Kék: csökkentett sebesség
  · Narancs: csökkentett életerőpont és vudupontok visszaállítása
  · Zöld: megnövelt újratöltési idő
  · Lila: csökkentett kitérés

  Milyen előnyökkel jár a sérülések kizsákmányolása, és hogyan tehetem meg?
  Ha egy sérülés megnyílik, akkor kizsákmányolhatod, hogy eltaláld a célpontot egy további hatással – kombináld a különböző típusú sérüléseket, hogy valóban elpusztítsd a célpontot!
  Ha egy célpont sérülést szenved el, akkor az Atlantisz műveletsávon található „Sérülés kizsákmányolása” gomb megnyomásával újabb hatást alkalmazhatsz. A sérülések és azok hatása azonban megszűnik.
  A kizsákmányolás során alkalmazott hatás a sérülés típusától függ.
  · Piros: megsebzi a célpontot
  · Sárga: növeli a célpontra mért sérülést
  · Kék: mozdulatlanná teszi a célpontot
  · Narancs: a célpont nem szerezhet ÉP/VP-t
  · Zöld: elkábítja a célpontot
  · Lila: folyamatos sebzést alkalmaz még több folyamatos sebzéssel, ha a célpont mozog
  Ne feledd azonban, hogy egy sérülés kizsákmányolásához elegendő atlantiszi motorkristályra van szükséged, és az akció nem történhet újratöltéskor – tehát használd ezt okosan!

  Említetted az atlantiszi motorkristályt, hogyan szerezhetem meg?
  Amikor a dolgok nehézre fordulnak, és szükség lehet a tengeralattjáró továbbfejlesztett harcrendszerének használatára, az atlantiszi motorkristály (AMK) lehetővé teszi, hogy ezt oly módon tedd meg, hogy előnyt szerezz az ellenféllel szemben.
  Mind a négy fő tengeralattjáró-harcművelethez atlantiszi motorkristályokra van szükség, szerencsére ezek önmagukban töltődnek fel, amíg életben vagy.
  Az AMK-d a harci akciók alatt látható, az egyes akciók AMK-költsége pedig a harci gomb jobb alsó sarkában látható.
  Növelheted a megtartható AMK mennyiségét és a feltöltődés mértékét bónuszokkal, képességekkel, bástyákkal és akciótárgyakkal.

  Mi a „Csalizás” gomb, mit csinál?
  A csali létfontosságú lehet a sérülések elkerülésében, és az életben maradásban! Ha megnyomod a „Csalizás” gombot, és van elég atlantiszi motorkristályod, akkor egy kis bónuszt kapsz, amivel elkerülheted a bejövő torpedókat.

  Az álcázás szintén megtalálható a tengeralattjáró műveletsávon, mi történik, ha megnyomom?
  Az Álcázás mód kiválóan alkalmas arra, hogy elmenekülj az üldözők elől, vagy esetleg arra használnád, hogy meglepj egy ellenséget?!
  Az „Álcázás” gomb megnyomásával a tengeralattjáró rövid időre láthatatlan lesz más hajók számára, persze némi AMK árán!
  A támadás, a térkép váltása, egy akciótárgy használata vagy az „Álcázás” gomb újbóli megnyomása eltávolítja az álcázást a tengeralattjáródról, és újra látható leszel az összes többi hajó számára.
  Ez még nem minden, csak lopakodás közben aktív, kapsz egy buffot, ami extra sebzést ad az első lövésedre a célponton!

  A felderítés mit csinál?
  Úgy gondolod, hogy figyelnek? Kihasználhatod a felderítés előnyeit, hogy megnézd, valaki figyeli-e a mozgásodat, vagy esetleg aktiválta-e az álcázást, hogy megpróbáljon elmenekülni. Keresd meg őket a felderítéssel!
  Egyszerűen nyomd meg a „Felderítés” gombot, ha elegendő AMK-val rendelkezel, és a hatótávolságon belüli álcázott tengeralattjárók, beleértve téged is, mindenki számára láthatóvá válnak.
  Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy elkapj egy játékost, aki lopakodott, akkor megkapja a 'Megvagy!' nevű debuffot, ami csökkenti a kitérési esélyét, és lehetővé teszi számodra, hogy az időtartam alatt kiváló sebzést okozz neki!

  Mik azok a hajócsavarok és hogyan szerelhetem fel őket?
  A hajócsavarok a vitorlák megfelelői a tengeralattjárók esetében, jelenleg a következő három hajócsavar áll rendelkezésre:
  · Atlantiszi meghajtás: sebességet növel
  · Csendes futam: kisebb alapsebességet diktál, mint a Tsangra, de további sebességet biztosít álcázás alatt
  · Vudu meghajtás: kisebb alapsebességet diktál, mint a Tsangra, de további sebességet biztosít, ha rendelkezel vudupontokkal
  Ezeket úgy lehet felszerelni, hogy belépsz az „Áttekintés” ablakba, kiválasztod a „Felszerelés” fület, majd a hajócsavarokat áthelyezed a raktárból a felszerelt részbe.

  Mik azok a harci festések és hogyan szerelhetem fel őket?
  A harci festések az orrdíszek megfelelői a tengeralattjárók esetében, jelenleg a következő három harci festés áll rendelkezésre:
  · Mélytengeri fürkész: plusz aranyat és tapasztalatpontokat biztosít
  · Villámlás: plusz PvP sebzést biztosít
  · Hatalmas kardhal: normál állapotban további sebességet biztosít
  · Arany szigony: plusz elitpontokat biztosít
  Ezeket úgy lehet felszerelni, hogy belépsz az „Áttekintés” ablakba, kiválasztod a „Felszerelés” fület, majd a harci festéseket áthelyezed a raktárból a felszerelt részbe.

  Mik azok a tengeralattjáró-bővítések és hogyan szerelhetem fel őket?
  Talán sejtetted, a tengeralattjáró-bővítések a hajóbővítések megfelelői. Jelenleg hat tengeralattjáró-bővítésünk van:
  · Megerősített szakaszhatárok: plusz életerőpontokat és gyógyítótárgybónuszokat ad
  · Felújított hajótörzs: plusz életerőpontokat és vudupontokat ad
  · Precíziós mérő: plusz vudupontokat ad
  · Bónusz szelepek: plusz kitérési esélyt és kritikus találati kitérési valószínűséget ad
  · Torpedóvezető: plusz kritikus találati esélyt és torpedósebzést ad
  · Újratöltési mechanizmus: plusz szigonysebzést ad és csökkenti a szigonyok újratöltését
  Ezeket úgy lehet felszerelni, hogy belépsz az „Áttekintés” ablakba, kiválasztod a „Felszerelés” fület, majd a bővítéseket áthelyezed a raktárból a felszerelt részbe.

  Mi van a házi kedvencekkel?
  A házi kedvencek tiltva vannak Atlantiszban, emiatt nem jár semmilyen előny házi kedvenc vagy annak a trénere után, miközben tengeralattjáróként játszol.

  Miért nem tudok kifosztani más tengeralattjárókat vagy NPC-ket?
  Tengeralattjáróval való játék közben nem foszthatsz ki más ellenfeleket, és téged sem foszthatnak ki, így kalózokat vagy kalózfelszereléseket sem tudsz felszerelni.

  A jelenlegi képességeim, bástyáim, ékköveim és legénységem működni fognak Atlantiszban?
  A tengeralattjáróval való játék azt jelenti, hogy a képességek, bástyák, ékkövek és legénység nagy részéből már nem származik előny, mivel olyan bónuszokat adtak, mint a kifosztás vagy az ágyúsebzés. Emiatt új képességeket, bástyákat, ékköveket és legénységi tagokat adtunk hozzá kimondottan a tengeralattjáró-osztály számára.
  Az Atlantisz legénységi tagok jobban teljesítenek a társaikkal együtt dolgozva, sőt egy adott legénységi taggal dolgozva további előny jár, és ha minél többen vannak, az nagyobb előny eredményez.
  Ne felejtsd el, az új képességek új mesterképességeket is jelentenek! Használd az M.O.A.T-t egy speciális torpedó kilövéséhez, amely eltávolítja a célponton lévő összes sérülést, és minden eltávolított sérülés helyén új sebzést okoz!
  Lehet, hogy a védekező mesterképesség közelebb áll hozzád, mint például a „Közös fájdalom” annak érdekében, hogy sebzést okozz a célpontnak és sérüléseket hozz létre, vagy a „Biztonsági rendszer”, amely feltölti az összes AMK-t, és megszünteti az álcázás, felderítés és csalizás képességek újratöltését.
  Van néhány új gazdasági mesterképességünk is. A „Szerencsés találat” olyan torpedót lő ki, amely a célpont sebzése mellett véletlenszerű sérülést okoz, valamint 200%-os extra aranyat ad. Szeretnéd megtartani a torpedóidat? A „Vad mentés” segítségével adott ideig minden elsüllyesztett ellenfél után esélyed nyílik visszaszerezni a torpedót.

  Milyen akciótárgyakat használhatok?
  Van néhány új akciótárgyunk, amelyeket kifejezetten Atlantiszban használhatsz:
  · Hawkins Minorus: azonnal feltölt egy atlantiszi motorkristályt
  · Hawkins Majorus: azonnal feltölti az összes atlantiszi motorkristályt
  · Feketetűz: eltávolítja a legtöbb halmozódással rendelkező sérülést
  Korlátoztuk néhány meglévő akciótárgy használatát is, ennél a kiadásnál csak bizonyos akciótárgyak használhatók: bónusztérkép ajándékok, hóember, gyertyák, téli fények, sebességtárgyak (például a villám köve), Behemoth varázsjavítása, amulettek, áldások, csatapont-gyorsító, adományok, Ogoun harci áldása, PvE- és PvP-tárgyak (PvE szerverekhez).
  A védelmi aura jelenleg nem használható Atlantiszban.

  Beszerezhetők lesznek új pénznemek?
  Igen, szükséged lesz az új „Orichalkum” pénznemre, hogy frissítsd tengeralattjáródat és ezzel legyőzhesd a leghatalmasabb ellenségeket!
  Ezt jutalomként megkaphatod néhány NPC-től és a próbák során.

  A liga hogyan fog működni Atlantiszban?
  Az Atlantiszban szerzett elitpontok összevonásra kerülnek a felszínen szerzett elitpontokkal, és beleszámítanak a ligán belüli helyezésbe.

   
  Utoljára szerkesztett: 11.10.22
 2. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantisz tartalombővítése után a Seafight térképe a következőképpen fog alakulni a tengeren:

   
 3. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantiszi Küldetések
  IDKüldetésneveFeltételElőfeltételKüldetésJutalomKüldetésadóKüldetésleadóIsmétlés
  2162A mélységTeljesített küldetés: Az ismeretlen (Út Atlantiszba)
  2161
  Intézz el 6 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 4 Hegyes Orr (4232)
  5,000 Gyöngy
  350 Korona
  200,000 Tapasztalat pont
  5,000 Elit Pont
  Dagályvadász Nalash (4236)Dagályvadász Nalash (4236)
  2163Mutasd meg milyen fából faragtakTeljesített küldetés: A mélység
  2162
  Intézz el 5 Nagyszemű (4200)"5,000 Gyöngy
  50,000 Tapasztalat pont
  500 Elit Pont
  60 Szélvész I

  Ha kevesebb mint 600 Mélytengeri Ördög hírneved van :
  150 Yulong érme

  Ha kevesebb mint 800 Mélytengeri Ördög hírneved van
  150 Mélytengeri Ördög hírnév"
  Dagályvadász Nalash (4236)Sparks (4238)24
  Óránként
  2164Segélykiáltás a sötétbenTeljesített küldetés: A mélység
  2162
  Teljesített küldetés: Mutasd meg milyen fából faragtak
  2163
  Intézz el 4 Armatus (4201)
  Intézz el 4 Szike (4203)
  5,500 Gyöngy
  350 Korona
  60 Orichalkum
  75,000 Tapasztalat Pont
  250 Elit Pont
  100 Hüdrax I
  Ha kevesebb mint 800 Mélytengeri Ördög hírneved van:
  300 Mélytengeri Ördög hírnév
  Sparks (4238)Alethys (4234)24 Óránként
  2165Mélytengeri SzövetségTeljesített küldetés: A mélység
  2162
  Teljesített küldetés: Segélykiáltás a sötétben
  2164
  400 Mélytengeri Ördög hírnév szükséges
  Intézz el 6 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 1 Galatine (4202)
  Intézz el 1 Nagyszemű (4200)
  Gyüjts 5 Odotum tárgyat (218)
  5,500 Gyöngy
  350 Korona
  30 Yulong Érme
  50 Safanad Érme
  300,000 Tapasztalat Pont
  7,500 Elit Pont
  Feloldás: Csali
  +1 Atlantiszi motorkristály
  1 Poszeidón szeme
  Alethys (4234)Majester Denali Priem (4237)
  2166A félrevezetés művészeteTeljesített küldetés: Mélytengeri Szövetség
  2165
  Okozz 1,000,000 sebzést Admiral Bigeye (4215)
  Okozz 1,000,000 sebzést Admiral Lancet (4218)
  Gyüjts 3 Trishul tárgyat 221
  6,500 Gyöngy
  300 Yulong Érme
  260,000 Tapasztalat Pont
  5,000 Elit Point
  50 Hüdrax I
  Majester Denali Priem (4237)Alexandros (4239)24 Óránként
  2167A megtévesztés művészeteTeljesített küldetés: Mélytengeri Szövetség
  2165
  Teljesített küldetés: Mélytengeri Szövetség
  2166
  600 Mélytengeri Ördög hírnév szükséges
  Intézz el 10 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 1 Nagyszemű (4200)
  Intézz el 1 Szike (4203)
  7,000 Gyöngy
  500 Korona
  150 Safanad Érme
  300,000 Tapasztalat Pont
  7,500 Elit Pont
  Feloldás: Torpedó hely
  +1 Torpedó kilővési hely
  Alexandros (4239)Alexandros (4239)
  2168Új mélységekTeljesített küldetés: A megtévesztés művészete
  2167
  Intézz el 2 Armatus (4201)
  Intézz el 6 Galatine (4202)
  Intézz el 1 Galantine Szirén (4207)
  5000 Gyöngy
  150 Korona
  100 Yulong érme
  250 orichalkum
  300000 Tapasztalat pont
  7500 Elit pont
  150 Szélvész ll
  Mr. Smythe (4240)Mr. Smythe (4240)
  2169A megfelelő összetevőkTeljesített küldetés: Új mélységek
  2168
  Intézz el 1 Nagyszemű Admirális (4215)
  Okozz 2,000,000 sebzést Szike Admirális (4218)
  Intézz el 7 Hegyes Orr (4232)
  7500 Gyöngy
  200 yulong Érme
  200 safanad Érme
  250 orichalkum
  285000 Tapasztalat pont
  5000 Elit pont
  1 Poszeidón szeme
  7 Tengeralattjáró- szakács (1.szint)
  Alexandros (4239)Alexandros (4239)
  2170Szál a sötétbenTeljesített küldetés: A megfelelő összetevők
  2169
  Intézz el 10 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 6 Armatus (4201)
  Intézz el 3 Szike (4203)
  Gyüjts össze 6 ékkőcsiszoló nyakláncát (küldetés tárgy 226 )
  6000 Gyöngy
  300 Korona
  100 yulong érme
  60 orichalkum
  100000 Tapasztalat pont
  300 Elit pont
  200 Hüdrax ll
  1 Tactyr (küldetés tárgy)
  Majester Denali Priem (4237)Alethys (4234)24 Óránként
  2171Véres vizekTeljesített küldetés: A megfelelő összetevők
  2169
  Teljesített küldetés: Szál a sötétben
  2170
  Legyen 3 Tactyr ( Küldetés tárgy 223)
  Intézz el 8 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 5 Lophius (4227)
  Intézz el 3 Szike (4203)
  Intézz el 1 Nagyszemű nemezis(4205)
  6500 Gyöngy
  250 Korona
  250 yulong Érme
  250 safanad érme
  750 orichalkum
  400000 Tapasztalat pont
  9000 Elit pont
  1 Poszeidón szeme
  1 Torpedó kilövési hely
  150 Kard l
  Alethys (4234)Mr. Smythe (4240)
  2172Az erő megmutatkozikTeljesített küldetés: Véres vizek
  2171
  Intézz el 10 Mobula (4228)
  Intézz el 6 Ördög (4204)
  Intézz el 3 Szike (4203)
  Intézz el 1 Galatine Admirális (4217)
  6500 Gyöngy
  150 Korona
  150 yulong érme
  350 orichalkum
  285000 Tapasztalat pont
  5000 Elit pont
  Alexandros (4239)Sparks (4238)
  2173Erőforrások vadászataTeljesített küldetés : Az erő megmutatkozik
  2172
  Okozz 2,000,000 sebzést Szike Admirálisnak (4218)
  Okozz 500,000 sebzést Ördög Admirálisnak (4219)
  6000 Gyöngy
  600 Korona
  100 yulong érme
  100000 Tapasztalat pont
  300 Elit pont
  60 Orichalkum
  150 Kard ll
  1 Ékkőcsiszoló ékszere (küldetés tárgy 227)
  Alexandros (4239)Turyk (4235)24 Óránként
  2174Harcra felTeljesített küldetés: Erőforrások vadászata
  2173
  Intézz el 10 Nagyszemű nemezis (4205)5500 Gyöngy
  100 Korona
  100 yulong érme
  250000 Tapasztalat pont
  3000 Elit pont
  Felodás : Felderítés
  Turyk (4235)Sparks (4238)
  2175VérszomjTeljesített küldetés: Harcra fel
  2174
  Intézz el 6 Galatine (4202)
  Intézz el 5 Ördög (4204)
  Intézz el 2 Ravasz Armatus (4206)
  6500 Gyöngy
  150 Korona
  150 yulong érme
  285000 Tapasztalat pont
  5000 Elit pont
  Alethys (4234)Sparks (4238)
  2176Heavy MetalTeljesített küldetés: Vérszomj
  2175
  Intézz el 10 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 6 Mobula (42)
  Intézz el 1 Ördög Admirális (4222)
  6500 Gyöngy
  150 Korona
  200 yulong érme
  350000 Tapasztalat pont
  5000 Elit pont
  Felodás: Álcázás
  Sparks (4238)Alexandros (4239)
  2177A mélység hangjaiTeljesített küldetés: Heavy Metal
  2176
  Intézz el 10 Lophius (4227)
  Intézz el 3 Galatine (4202)
  5500 Gyöngy
  100 Korona
  100 yulong érme
  100 Safanad érme
  350 orichalkum
  250000 Tapasztalat pont
  3000 Elit pont
  Alexandros (4239)Sparks (4238)
  2178Lágyan, lágyanTeljesített küldetés: A mélység hangjai
  2177
  Intézz el 6 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 7 Mobula (4228)
  Gyüjts 5 Drakir rituális szerszámot (küldetés tárgy 229)
  6500 Gyöngy
  150 Korona
  150 yulong érme
  150 Safanad érme
  400 orichalkum
  285000 Tapasztalat pont
  5000 Elit pont
  Sparks (4238)Sparks (4238)
  2179Sok segítséggel könnyen megy a munkaTeljesített küldetés: Lágyan, lágyan
  2178
  Intézz el 5 Nagyszemű nemezis (4205)
  Intézz el 4 Ravasz armatus (4206)
  5500 Gyöngy
  150 Korona
  100 Safanad érme
  450 orichalkum
  250000 Tapasztalat pont
  3000 Elit pont
  7 Tengeralattjáró legénység: Mérnök(1.szint)
  Mr. Smythe (4240)Alexandros (4239)
  2180Friss FantomTeljesített küldetés: Sok segítséggel könnyen megy a munka
  2179
  Intézz el 5 Argonax (4226)
  Intézz el 3 Galatine Szirén (4207)
  Gyüjts 5 Drakir rituális szerszámot (Küldetés tárgy 229)
  6500 Gyöngy
  100 Korona
  250 yulong érme
  550 orichalkum
  285000 Tapasztalat pont
  3000 Elit pont
  1 Poszeidón szeme
  Turyk (4235)Majester Denali Priem (4237)
  2181A mindig tovább tartó útTeljesített küldetés: Friss Fantom
  2180
  Okozz 1,000,000 sebzést Galatine Enigma Admirális (4222)
  Intézz el 6 Feketeorr (4231)
  Okozz 1,500,000 sebzést Nagyszemű Nagyúr Admirális (4220)
  7500 Gyöngy
  250 Korona
  250 yulong érme
  150 Safanad érme
  850 orichalkum
  450000 Tapasztalat pont
  7500 Elit pont
  200 Szélvész ll
  200 Kard ll
  200 Hüdrax ll
  Majester Denali Priem (4237)Majester Denali Priem (4237)
  2182A szörnyek háborújaTeljesített küldetés: A mindig tovább tartó út
  2181
  Intézz el 15 Argonax (4226)
  Intézz el 3 Szike őrszem (4208)
  Gyüjts 5 Palpus (küldetés tárgy 219)
  6500 Gyöngy
  150 korona
  200 yulong érme
  700 orichalkum
  285000 Tapasztalat pont
  5000 Elit pont
  1 Torpedó kilövési hely
  Alexandros (4239)Sparks (4238)
  2183Mindig csak továbbTeljesített küldetés: A szörnyek háborúja
  2182
  Intézz el 3 Nagyszemű Nagyúr (4210)
  Intézz el 3 Galantine Szirén (4207)
  Intézz el 3 Ördög Centurió (4209)
  5500 Gyöngy
  150 Korona
  150 yulong érme
  150 Safanad érme
  650 orichalkum
  325000 Tapasztalat pont
  5000 Elit pont
  1 Torpedó kilövési hely
  7 Tengeralattjáró technikus (1.szint)
  Mr. Smythe (4240)Alethys (4234)
  2184A veszteség harcaTeljesített küldetés: Mindig csak tovább
  2183
  Intézz el 4 Nagyszemű nemezis (4205)
  Intézz el 4 Ravasz Armatus (4206)
  Okozz 500,000 sebzést Szélvész Armatus Admirális (4221)
  6500 Gyöngy
  550 Korona
  90 yulong érme
  100000 Tapasztalat pont
  150 Elit pont
  200 Szélvész l
  200 Kard l
  200 Hüdrax l
  250 Drakir hírnév pont
  Lehetséges jutalom :
  50 % - 1
  Ékkőcsiszoló ékszere (küldetés tárgy 227)
  50% - 1 Drakir rituális bot (küldetés tárgy)
  Dagályvadász Nalash (4236)Dagályvadász Nalash (4236)24 Óránként
  2185Indul a játékTeljesített küldetés: Mindig csak tovább
  2183
  Teljesített küldetés: A veszteség harca
  2184
  Okozz 500,000 sebzést Nagyszemű Nagyúr Admirális (4220)
  Intézz el 3 Szike őrszem (4208) Gyűjts 3 Ékkőcsiszoló nyaklánca (Küldetés tárgy 226)
  5500 Gyöngy
  550 Korona
  160 Safanad érme
  150000 Tapasztalat pont
  150 Elit pont
  200 Szélvész I
  200 Kard I
  200 Hüdrax I
  200 Jégtűz hírnévpont
  Lehetséges jutalom :
  50 % - 1
  Ékkőcsiszoló ékszere (küldetés tárgy 227)
  50% - 1 Drakir rituális bot (küldetés tárgy)
  Mr. Smythe (4240)Mr. Smythe (4240)24 Óránként
  2186Újra és újraTeljesített küldetés: Mindig csak tovább
  2183
  Teljesített küldetés: Indul a játék
  2185

  Legyen 3 Ékkőcsiszoló ékszere (Küldetés tárgy 227)
  Legyen 2 Drakir Rituális bot (Küldetés tárgy 228)
  Intézz el 10 Szike őrszem(4208)
  Intézz el 10 Argonax (4226)
  Gyüjts 10 Palpus (Küldetés tárgy 219)
  250,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  3,000 Gyöngy
  100 Yulong érme
  250 Orichalkum
  Alexandros (4239)Majester Denali Priem (4237)
  2187Kimerült harcTeljesített küldetés: Újra és újra
  2186
  Okozz 500,000 sebzést Galatine Enigma Admirális (4222)
  Intézz el 7 Drakirlovas (4229)
  Gyüjts 7 Drakir ritualis szerszám (Küldetés tárgy 229)
  200,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  5,500 Gyöngy
  350 Korona
  45 Yulong érme
  75 Orichalkum
  200 Szélvész I
  200 Kard I
  200 Hüdrax I
  400 Jégtűz hírnév
  Mr. Smythe (4240)Mr. Smythe (4240)24 Óránként
  2188Ütés csomagolvaTeljesített küldetés: Kimerült harc
  2187
  Teljesített küldetés: Kimerült harc
  2187

  Legyen 1000 Drakir hírnév
  Intézz el 1 Szélvész Armatus Admirális (4221)
  Intézz el 1 Armatus Admirális (4216)
  Intézz el 5 Nagyszemű Nagyúr (4210)
  330,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  3,500 Gyöngy
  250 Korona
  200 Yulong érme
  300 Orichalkum
  1 Atlantisz motorkristály
  Sparks (4238)Sparks (4238)
  2189A végtelenTeljesített küldetés: Ütés csomagolva
  2188
  Teljesített küldetés: A végtelen
  2189
  Intézz el 4 Galantine Szirén (4207)
  Intézz el 3 Argonax (4226)
  150,000 Tapasztalat pont
  200 Elit Pont
  5,500 Gyöngy
  200 Korona
  75 Yulong érme
  75 Orichalkum
  150 Tornádó I
  150 Gimlet I
  150 Estoc I

  Lehetséges jutalom
  60% - 1 Alexandros Szigonya (Küldetés tárgy 230)
  40% - 1 Királyi jogar (Küldetés tárgy 225)
  Alexandros (4239)Alexandros (4239)24 Óránként
  2190Új utak hívogatnakTeljesített küldetés: A végtelen
  2189
  Teljesített küldetés: A végtelen (2189)Intézz el 3 Nagyszemű Nagyúr (4210)
  Intézz el 3 Ördög Centurió (4209)
  Intézz el 3 Fekete orr (4231)
  450,000 Tapasztalat pont
  5,000 Elit Pont
  3,500 Gyöngy
  150 Korona
  300 Yulong érme
  150 Safanad érme
  400 Orichalkum
  1 Poseidon szeme
  Alethys (4234)Turyk (4235)
  2191Utazás egy lépésbőlTeljesített küldetés: Új utak hívogatnak
  2190
  Legyen 5 Alexandros Szigonya (Küldetés tárgy 230)Intézz el 5 Nagyszemű nemezis (4205)
  Intézz el 5 Galantine Szirén (4207)
  Intézz el 5 Szike őrszem (4208)
  380,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  3,000 Gyöngy
  150 Korona
  200 Yulong Érme
  450 Orichalkum
  400 Jégtűz hírnév
  Turyk (4235)Majester Denali Priem (4237)
  2192VérfrissítőTeljesített küldetés: Utazás egy lépésből
  2191
  Legyen 1600 Jégtűz hírneved
  Legyen 2 Királyi jogar (küldetés tárgy 225)
  Intézz el 1 Szike Cövek Admirális (4223)
  Intézz el 5 Fekete orr (4231)
  Gyüjts 5 Odotum (Küldetés tárgy 218)
  330,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  2,500 Gyöngy
  200 Korona
  200 Yulong érme
  500 Orichalkum
  300 Tornádó I
  300 Gimlet I
  300 Estoc I
  Mr. Smythe (4240)Mr. Smythe (4240)
  2193A bátor és a merészTeljesített küldetés: Vérfrissítő
  2192
  Intézz el 14 Ketó (4230)
  Intézz el 15 Drakirlovas(4229)
  Okozz 500,000 sebzést Ördögkarom Admirális (4224)
  Gyűjts 7 Odotum (Küldetés tárgy 218)
  200,000 Tapasztalat pont
  250 Elit Pont
  5,500 Gyöngy
  300 Korona
  90 Yulong Érme
  200 Orichalkum
  1 Trishul (Küldetés tárgy 221)
  100 Tornádó I
  100 Gimlet I
  100 Estoc I
  Alexandros (4239)Alexandros (4239)24 Óránként
  2194Lépj továbbTeljesített küldetés: Vérfrissítő 2192 Teljesített küldetés: A bátor és a merész
  2193
  Intézz el 10 Maorum (Szörny 128)
  Intézz el 5 Nagyszemű Nagyúr (4210)
  380,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  2,500 Gyöngy
  100 Korona
  150 Yulong érme
  700 Orichalkum
  1 Torpedó kilövési hely
  1 Poseidon szeme
  450 Alethys hírnév
  Alethys (4234)Alethys (4234)
  2195Az erő megmutatkozikTeljesített küldetés: Lépj tovább
  2194
  Okozz 500,000 sebzést Galatine Enigma Admirális (4222)
  Intézz el 10 Ceto (4230)
  Gyüjts 7 Gluam (Küldetés tárgy 222)
  200,000 Tapasztalat pont
  250 Elit Pont
  6,000 Gyöngy
  300 Korona
  60 Yulong érme
  120 Safanad érme
  50 Orichalkum
  1 Drakir ritualis szerszám (Küldetés tárgy 229)
  200 Estoc I
  200 Tornádó I
  300 Drakir hírnév
  Alethys (4234)Majester Denali Priem (4237)
  2196Nem vagy egyedülTeljesített küldetés: Lépj tovább
  2194
  Teljesített küldetés: Az erő megmutatkozik
  2195
  Intézz el 15 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 8 Szike Cövek (4213)
  330,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  2,000 Gyöngy
  200 Korona
  100 Yulong érme
  600 Orichalkum
  Majester Denali Priem (4237)Turyk (4235)
  2197Az idő kalapácsaTeljesített küldetés: Nem vagy egyedül
  2196
  Intézz el 10 Galatine Enigma (4212)
  Intézz el 5 Szélvész Armatus (4211)
  Gyüjts 10 Gluam (Küldetés tárgy 222)
  200,000 Tapasztalat pont
  300 Elit Pont
  4,000 Gyöngy
  300 Korona
  75 Yulong Érme
  80 Safanad Érme
  30 Orichalkum
  1 Ékköcsiszoló ékszere (Küldetés tárgy 227)
  175 Tornádó I
  175 Gimlet I
  Turyk (4235)Mr. Smythe (4240)24 Óránként
  2198Éhes szemekTeljesített küldetés: Nem vagy egyedül
  2196
  Teljesített küldetés: Az idő kalapácsa
  2197
  Intézz el 25 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 15 Ketó (4230)
  Intézz el 5 Ördög Centurió (4209)
  Intézz el 5 Galatine Enigma (4212)
  380,000 Tapasztalat pont
  4,000 Elit Pont
  1,200 Gyöngy
  100 Korona
  100 Safanad érme
  300 Orichalkum
  20 Szélvész I
  20 Kard I
  20 Hüdrax I
  Sparks (4238)Alexandros (4239)
  2199A véget nem érő történetTeljesített küldetés: Éhes szemek
  2198
  Teljesített küldetés: A véget nem érő történet
  2199
  Okozz 500,000 sebzést Szike Cövek Admirális (4223)
  Intézz el 15 Nagyszemű Nagyúr (4210)
  Intézz el 8 Galatine Enigma (4212)
  200,000 Tapasztalat pont
  400 Elit Pont
  4,500 Gyöngy
  300 Korona
  60 Yulong érme
  35 Orichalkum
  50 Szélvész I
  50 Kard I
  50 Hüdrax I
  50 Gimlet I
  1 Drakir Ritualis bot (Küldetés tárgy 228)
  250 Dagályvadász Nalash hírnév
  Alexandros (4239)Alexandros (4239)24 Óránként
  2200NemezisTeljesített küldetés: Éhes szemek
  2198
  Teljesített küldetés: A véget nem érő történet
  2199
  Intézz el 2 Szike Cövek Admirális (4223)
  Intézz el 1 Galatine Admirális (4217)
  Intézz el 5 Szélvész Armatus (4211)
  380,000 Tapasztalat pont
  4,000 Elit Pont
  1,200 Gyöngy
  200 Korona
  100 Safanad érme
  400 Orichalkum
  20 Szélvész I
  20 Kard I
  20 Hüdrax I
  Mr. Smythe (4240)Mr. Smythe (4240)
  2201Ugyanaz mint a többiTeljesített küldetés: Nemezis
  2200
  Legyen 3 Ékköcsiszoló ékszere (Küldetés tárgy 227)Intézz el 7 Ördög Centurió (4209)
  Intézz el 6 Szélvész Armatus (4211)
  Intézz el 8 Ketó (4230)
  380,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  1,200 Gyöngy
  100 Korona
  100 Yulong érme
  350 Orichalkum
  Dagályvadász
  Nalash (4236)
  Dagályvadász Nalash (4236)
  2202Teszt időTeljesített küldetés: Ugyanaz mint a többi
  2201
  Intézz el 15 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 5 Ketó (4230)
  Intézz el 6 Ördög Centurió (4209)
  Intézz el 6 Szélvész Armatus (4211)
  200,000 Tapasztalat pont
  450 Elit Pont
  4,000 Gyöngy
  350 Korona
  90 Yulong érme
  50 Orichalkum
  50 Szélvész I
  50 Kard I
  50 Hüdrax I
  50 Gimlet I
  250 Alethys hírnév
  Dagályvadász Nalash (4236)Alethys (4234)24 Óránként
  2203Kezek frissítéseTeljesített küldetés: Ugyanaz mint a többi
  2201
  Teljesített küldetés: Teszt idő
  2202
  Intézz el 5 Ketó (4230)
  Intézz el 5 Nagyszemű Nagyúr (4210)
  Intézz el 5 Szélvész Armatus (4211)
  Intézz el 6 Szike őrszem (4208)
  380,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  1,500 Gyöngy
  150 Korona
  100 Yulong érme
  500 Orichalkum
  7 Tengeralattjáró legénység: Torpedó Operátor (1.szint)
  Alethys (4234)Alexandros (4239)
  2204UtazásTeljesített küldetés: Kezek frissítése
  2203
  Haladj 5 kordinátán keresztül 1/2-es térképen450,000 Tapasztalat pont
  5,000 Elit Pont
  2,500 Gyöngy
  150 Korona
  150 Yulong érme
  150 Safanad érme
  600 Orichalkum
  Alexandros (4239)Alexandros (4239)
  2205Majdnem ottTeljesített küldetés: Utazás
  2204
  Intézz el 1 Szike Cövek Admirális (4223)
  Intézz el 5 Ördög Centurió (4209)
  450,000 Tapasztalat pont
  5,000 Elit Pont
  2,500 Gyöngy
  100 Korona
  200 Yulong érme
  150 Safanad érme
  600 Orichalkum
  1 Poseidon szeme
  300 Dagályvadász Nalash hírnév
  Dagályvadász Nalash (4236)Dagályvadász Nalash (4236)
  2206A kevésbé járt útTeljesített küldetés: Majdnem ott
  2205
  Legyen 1500 Alethys Hírneved
  Legyen 5 Trishul (Küldetés tárgy 221)
  Legyen 5 Drakir ritualis szerszám (Küldetés tárgy 229)
  Intézz el 7 Szike Cövek (4213)
  Intézz el 5 Ördög karom (4214)
  300,000 Tapasztalat pont
  300 Elit Pont
  6,000 Gyöngy
  500 Korona
  150 Yulong érme
  200 Safanad érme
  100 Orichalkum
  50 Kard I
  50 Hüdrax I
  50 Gimlet I
  1 Királyi korona (Küldetés tárgy 224)
  1 Ékkőcsiszoló nyaklánca (Küldetés tárgy 226)
  300 Mélytengeri ördögök hírnév
  Sparks (4238)Sparks (4238)24 Óránként
  2207Királyi csataTeljesített küldetés: Majdnem ott
  2205
  Teljesített küldetés: A kevésbé járt út
  2206
  Intézz el 6 Drakirlovas (4229)
  Intézz el 5 Galatine Enigma (4212)
  Intézz el 5 Szike Cövek (4213)
  450,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  2,500 Gyöngy
  100 Korona
  250 Yulong Érme
  150 Safanad Érme
  600 Orichalkum
  Sparks (4238)Sparks (4238)
  2208Lázadó ordításTeljesített küldetés: Királyi csata
  2207
  Intézz el 1 Galatine Enigma Admirális (4222)
  Intézz el 6 Ördög karom (4214)
  Intézz el 5 Szike Cövek (4213)
  380,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  2,500 Gyöngy
  200 Korona
  150 Yulong érme
  500 Orichalkum
  1 Atlantiszi motorkristály
  Sparks (4238)Alexandros (4239)
  2209Erős zátonyokTeljesített küldetés: Lázadó ordítás
  2208
  Intézz el 5 Szélvész Armatus (4211)
  Intézz el 3 Galatine Enigma (4212)
  Intézz el 2 Ördög karom (4214)
  Intézz el 3 Szike Cövek (4213)
  330,000 Tapasztalat pont
  3,000 Elit Pont
  2,000 Gyöngy
  150 Korona
  150 Yulong érme
  600 Orichalkum
  Alexandros (4239)Alexandros (4239)
  2210Éhezők viadalaTeljesített küldetés: Erős zátonyok
  2209
  Intézz el 1 Ördögkarom Admirális (4224)
  Intézz el 10 Maorum (Szörny 128)
  450,000 Tapasztalat pont
  7,000 Elit Pont
  3,000 Gyöngy
  100 Korona
  200 Yulong érme
  100 Safanad érme
  750 Orichalkum
  Alexandros (4239)Alexandros (4239)
  2211Egy lépés a túlon túlraTeljesített küldetés: Éhezők viadala
  2210
  Legyen 2500 Mélytengeri ördögök Hírneved
  Legyen 5 Ékkőcsiszoló nyaklánca (Küldetés tárgy 226)
  Legyen 5 Drakir Ritualis bot (Küldetés tárgy 228)
  Intézz el 1 Galatine Enigma Admirális (4222)
  Intézz el 1 Szike Cövek Admirális (4223)
  300,000 Tapasztalat pont
  1,000 Elit Pont
  6,000 Gyöngy
  1,000 Korona
  210 Yulong érme
  200 Safanad érme
  300 Orichalkum
  50 Kard I
  50 Hüdrax I
  50 Gimlet I
  1 Királyi jogar (Küldetés tárgy 225)
  Dagályvadász Nalash (4236)Dagályvadász Nalash (4236)24 Óránként
  2212Királyi csata 2Teljesített küldetés: Egy lépéssel tovább
  2211
  Teljesített küldetés: Egy lépéssel tovább
  2211

  Legyen 3000 Drakir Hírneved
  Legyen 3000 Dagályvadász Nalash Hírneved
  Legyen 5 Királyi korona (Küldetés tárgy 224)
  Legyen 5 Királyi jogar (Küldetés tárgy 225)
  Intézz el 10 Drakir Rider (4229)
  Intézz el 1 Galatine Enigma Admirális (4222)
  Intézz el 1 Szike Cövek Admirális (4223)
  Intézz el 8 Szike Cövek (4213)
  Intézz el 3 Ördög karom (4214)
  500,000 Tapasztalat pont
  9,000 Elit Pont
  5,000 Gyöngy
  350 Korona
  300 Yulong érme
  150 Safanad érme
  800 Orichalkum
  Majester Denali Priem (4237)Majester Denali Priem (4237)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.11.23
 4. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantiszi tehetségek

  Sebzés lap HatásAlapérték (1.szint)SzintenkéntKinézete
  Specializált torpedófejekSérülés ellenállás modosító100,8 upload_2022-10-10_15-4-13.png
  Edzett legénységÉgő torpedó sebzésbónusz50,5 upload_2022-10-10_15-4-16.png
  Fejlett betöltőkTorpedó újratöltési idő0,40,4 upload_2022-10-10_15-4-20.png
  Fejlesztett célzásTorpedó találati esély0,20,17 upload_2022-10-10_15-4-24.png
  IránybecslésTorpedó hatótáv0,20,2 upload_2022-10-10_15-4-29.png
  Gyilkos sorozatEgy elsüllyesztésnél a gyorsító időtartalma12,22,2 upload_2022-10-10_15-4-34.png
  Torpedó kritikus találati esély0,50,5
  VisszatérésEgy életerőpont visszatöltésnél a gyorsító időtartalma2,20,2 upload_2022-10-10_15-4-39.png
  Torpedó sebzés100
  Védekezés lap
  Extra hajótestrekeszekÉgő torpedó sebzéscsökkentés0,40,4 upload_2022-10-10_15-4-45.png
  Szerkezeti fejlesztésÉleterőpont30003000 upload_2022-10-10_15-4-48.png
  Tartalék alkatrészekÉP-javitási érték60,7 upload_2022-10-10_15-4-52.png
  Atlantiszi erődítményÉpitmény helyek6,51,5 upload_2022-10-10_15-4-55.png
  PikkelypáncélRakéta sebzés elkerülés6,30,9 upload_2022-10-10_15-5-0.png
  VudulátásFelderítés hatótávbónusz2,750,25 upload_2022-10-10_15-5-3.png
  VészmerülésTorpedó kitérési esély0,470,17 upload_2022-10-10_15-5-7.png
  Gazdasági lap
  Mélytengeri vadászSzigonysebzés11,81,8 upload_2022-10-10_15-5-10.png
  MentőcsapatokTorpedó visszaszerzés0,530,03 upload_2022-10-10_15-5-14.png
  Automatikus szigonytöltőSzigonyok újratöltési ideje4,60,6 upload_2022-10-10_15-5-17.png
  Áramvonalasított szigonyokSzigonyok hatótávolsága1,20,18 upload_2022-10-10_15-5-20.png
  A mélység veteránjaCsatapont bónusz11 upload_2022-10-10_15-5-23.png
  Atlantiszi meghajlásSebesség5,41,4 upload_2022-10-10_15-5-26.png
  CsáklyakarArany NPC-töl22 upload_2022-10-10_15-5-30.png

  >>Vissza a tetejére<<
   
  Utoljára szerkesztett: 11.10.22
 5. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantiszi mestertehetségek
  Sebzés lapHatásHatás statisztikaAlap értékBónusz a tehetségek általKinézete
  Mélységi harcosSebzés játékosok ellenPVP sebzés2,50% upload_2022-10-10_15-16-52.png
  M.O.A.T.Speciális torpedó amely extra sebzés okozSebzés500055 upload_2022-10-10_15-16-55.png
  A mélység rombolójaÉpítmény és NPC sebzésPVE sebzés5% upload_2022-10-10_15-16-59.png
  Védelem lap
  Közös fájdalomKülönleges torpedó amely sebzést okoz és minden eltávolított sérülést átvisz a célpontnakSebzés1000060 upload_2022-10-10_15-17-2.png
  Szemet szemértSebzés visszaverésSebzés10% upload_2022-10-10_15-17-6.png
  Tartalék rendszerekAzonnal csökkenti az álcázást,felderítés és a csalizás újratöltési időit upload_2022-10-10_15-17-9.png
  Gazdasági lap
  Szerencsés találatSpeciális torpedóSebzés2000025 upload_2022-10-10_15-17-15.png
  Arany NPC-ktőlArany200-
  Elit tengeralattjárósElitpont bónusz1,5% upload_2022-10-10_15-17-18.png
  Vad mentésGyorsítás idötartalmaIdőtartalma60 upload_2022-10-10_15-17-21.png
   
 6. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantiszi legénység

  Torpedókezelő:

  upload_2022-10-11_9-9-23.jpeg
  - 1.szint:
  · Torpedó kritikus találati esély (+2%)
  · Torpedó kritikus sebzés (+20%)
  · Torpedó hatótáv (+1)
  · Torpedó újratöltési idő (-2%)
  · Torpedó találati esély (+3%) ha van technikus is a tengeralattjárón
  - 2.szint:
  · Torpedó kritikus találati esély (+6%)
  · Torpedó kritikus sebzés (+40%)
  · Torpedó hatótáv (+2)
  · Torpedó újratöltési idő (-4%)
  · Torpedó találati esély (+4%) ha van technikus is a tengeralattjárón
  - 3.szint:
  · Torpedó kritikus találati esély (+10%)
  · Torpedó kritikus sebzés (+60%)
  · Torpedó hatótáv (+3)
  · Torpedó újratöltési idő (-6%)
  · Torpedó találati esély (+5%) ha van technikus is a tengeralattjárón

  Tengeralattjáró-Technikus:
  upload_2022-10-11_9-9-45.jpeg
  - 1.szint:
  · Életerőpont (+15000)
  · Torpedó kitérési esély (5%)
  · Torpedó kritikus kitérési esély (10%)
  · Torpedó sebzés megelőzés (5%) ha egyidőben van mérnők is a tengeralattjárón
  - 2.szint:
  · Életerőpont (+25000)
  · Torpedó kitérési esély (10%)
  · Torpedó kritikus kitérési esély (25%)
  · Torpedó sebzés megelőzés (7%) ha egyidőben van mérnök is a tengeralattjárón
  - 3.szint:
  · Életerőpont (+35000)
  · Torpedó kitérési esély (15%)
  · Torpedó kritikus kitérési esély (50%)
  · Torpedó sebzés megelőzés (10%) ha egyidőben van mérnök is a tengeralattjárón​


  Tengeralattjáró-Mérnök:
  upload_2022-10-11_10-46-44.jpeg
  - 1.szint
  · Javítási érték (+1600)
  · Vudupont (+20000)
  · Szigony újratöltés (-0,5)
  · Vudupont javítási érték (+6000) ha egyidőben van szakács is a tengeralattjárón
  - 2.szint
  · Javítási érték (+2500)
  · Vudupont (+40000)
  · Szigony újratöltés (-1)
  · Vudupont javítási érték (+8000) ha egyidőben van szakács is a tengeralattjárón
  - 3.szint
  · Javítási érték (+3400)
  · Vudupont (+60000)
  · Szigony újratöltés (-1,5)
  · Vudupont javítási érték (+10000) ha egyidőben van szakács is a tengeralattjárón​


  Tengeralattjáró-Szakács:
  upload_2022-10-11_10-46-53.jpeg
  - 1.szint
  · Tapasztalat pont (+10%)
  · Sebesség (+10)
  · Torpedó találati esély NPC-re (+20%)
  · Torpedó kitérési esély NPC-re (+25%)
  · Elit pont(10%) ha egyidőben van operátor is a tengeralattjárón
  - 2.szint
  · Tapasztalat pont (+15%)
  · Sebesség (+20)
  · Torpedó találati esély NPC-re (+40%)
  · Torpedó kitérési esély NPC-re (+50%)
  · Elit pont(12%) ha egyidőben van operátor is a tengeralattjárón
  - 3.szint
  · Tapasztalat pont (+20%)
  · Sebesség (+40)
  · Torpedó találati esély NPC-re (+60%)
  · Torpedó kitérési esély NPC-re (+70%)
  · Elit pont(15%) ha egyidőben van operátor is a tengeralattjárón
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.1.23
 7. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantiszi NPC-k


  Nagyszemű
  [​IMG]
  Életerőpont: 45 000
  Jutalom:

  180 Tapasztalat pont
  450 Arany
  Lehetséges jutalom:
  675 Gyöngy
  22 Korona
  Megjelenési helye: 1/1

  Armatus
  [​IMG]
  Életerőpont: 60 000
  Jutalom:

  240 Tapasztalat pont
  600 Arany
  Lehetséges jutalom:
  900 Gyöngy
  30 Korona
  Megjelenési helye: 1/1, 1/2

  Galatine
  [​IMG]
  Életerőpont: 48 000
  Jutalom:

  192 Tapasztalat pont
  480 Arany
  Lehetséges jutalom:
  720 Gyöngy
  24 Korona
  2 Yulong érme
  Megjelenési helye: 1/1, 1/2, 2/1

  Szike
  [​IMG]
  Életerőpont: 60 000
  Jutalom:

  240 Tapasztalat pont
  600 Arany
  Lehetséges jutalom:
  900 Gyöngy
  30 Korona
  3 yulong érme
  Megjelenési helye: 1/2, 2/1, 2/2

  Ördög
  [​IMG]
  Életerőpont: 250 000
  Jutalom:

  1000 Tapasztalat pont
  2500 Arany
  Lehetséges jutalom:
  3750 Gyöngy
  125 Korona
  13 Yulong érme
  Megjelenési helye: 2/1, 2/2

  Nagyszemű Nemezis
  [​IMG]
  Életerőpont: 250 000
  Jutalom:

  1000 Tapasztalat pont
  2500 Arany
  Lehetséges jutalom:
  3750 Gyöngy
  125 Korona
  13 Yulong érme
  Megjelenési helye: 2/1, 2/2

  Ravasz Armatus
  [​IMG]
  Életerőpont: 800 000
  Jutalom:

  3200 Tapasztalat pont
  8000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  12000 Gyöngy
  400 Korona
  40 Yulong érme
  Megjelenési helye: 2/2, 3/1

  Galantine Szirén
  [​IMG]
  Életerőpont: 660 000
  Jutalom:

  2640 Tapasztalat pont
  6600 Arany
  Lehetséges jutalom:
  9900 Gyöngy
  33 Yulong érme
  10 Safanad érme
  Megjelenési helye: 2/2, 3/1

  Szike őrszem
  [​IMG]
  Életerőpont: 650 000
  Jutalom:

  2600 Tapasztalat pont
  6500 Arany
  Lehetséges jutalom:
  9750 Gyöngy
  33 Yulong érme
  10 Safanad érme
  Megjelenési helye: 3/1, 3/2

  Ördög Centurió
  [​IMG]
  Életerőpont: 550 000
  Jutalom:

  2200 Tapasztalat pont
  5500 Arany
  Lehetséges jutalom:
  8250 Gyöngy
  275 Korona
  28 Yulong érme
  8 Safanad érme
  Megjelenési helye: 3/2, 4/2

  Nagyszemű Nagyúr
  [​IMG]
  Életerőpont: 800 000
  Jutalom:
  3
  200 Tapasztalat pont
  8000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  12000 Gyöngy
  400 Korona
  40 Yulong érme
  12 Safanad érme
  Megjelenési helye: 3/2, 4/2

  Szélvész Armatus
  [​IMG]
  Életerőpont: 2 000 000
  Jutalom:

  8000 Tapasztalat pont
  20000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  30000 Gyöngy
  30 Safanad érme
  1 Orichalkum
  Megjelenési helye: 4/1, 4/2

  Galatine Enigma
  [​IMG]
  Életerőpont: 1 900 000
  Jutalom:

  7600 Tapasztalat pont
  19000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  28500 Gyöngy
  29 Safanad érme
  1 Orichalkum
  Megjelenési helye: 4/1, 4/2

  Szike Cövek
  [​IMG]
  Életerőpont: 2 100 000
  Jutalom:

  8400 Tapasztalat pont
  21000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  31500 Gyöngy
  32 Safanad érme
  1 Orichalkum
  Megjelenési helye: 4/1

  Ördög karom
  [​IMG]
  Életerőpont: 2 100 000
  Jutalom:

  8400 Tapasztalat pont
  21000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  31500 Gyöngy
  32 Safanad érme
  1 Orichalkum
  Megjelenési helye: 4/1

  Argonax
  [​IMG]
  Életerőpont: 620 000
  Jutalom:

  2480 Tapasztalat pont
  6200 Arany
  Lehetséges jutalom:
  9300 Gyöngy
  31 Yulong érme
  9 Safanad érme
  Megjelenési helye: 3/1

  Lophius
  [​IMG]
  Életerőpont: 240 000
  Jutalom:

  960 Tapasztalat pont
  2400 Arany
  Lehetséges jutalom:
  3600 Gyöngy
  120 Korona
  12 Yulong érme
  Megjelenési helye: 2/1

  Mobula
  [​IMG]
  Életerőpont: 240 000
  Jutalom:

  960 Tapasztalat pont
  2400 Arany
  Lehetséges jutalom:
  3600 Gyöngy
  120 Korona
  12 Yulong érme
  Megjelenési helye: 2/2

  Drakirlovas
  [​IMG]
  Életerőpont: 50 000
  Jutalom:

  200 Tapasztalat pont
  500 Arany
  750 Gyöngy
  Megjelenési helye: 1/1, 1/2, 2/1, 2/2, 3/1, 3/2, 4/1, 4/2

  Ketó
  [​IMG]
  Életerőpont: 1 850 000
  Jutalom:

  7400 Tapasztalat pont
  18500 Arany
  Lehetséges jutalom:
  27750 Gyöngy
  28 Safanad érme
  1 Orichalkum
  Megjelenési helye: 4/2

  Fekete orr
  [​IMG]
  Életerőpont: 590 000
  Jutalom:

  2360 Tapasztalat pont
  5900 Arany
  Lehetséges jutalom:
  8850 Gyöngy
  30 Yulong érme
  9 Safanad érme
  Megjelenési helye: 3/2

  Hegyes orr
  [​IMG]
  Életerőpont: 50 000
  Jutalom:

  200 Tapasztalat pont
  500 Arany
  Lehetséges jutalom:
  750 Gyöngy
  25 Korona
  Megjelenési helye: 1/2

  Nagyszemű Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 2 000 000
  Jutalom:

  8000 Tapasztalat pont
  20000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  30000 Gyöngy
  1000 Korona
  20 Orichalkum
  Fix jutalom mindenkinek 5% sebzés után:
  1-es szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  1-es szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  1-es szintű ékkő
  Megjelenési helye: 1/1
  Megjelenéséhez szükséges
  : 45 Nagy szemű elsüllyesztése.

  Armatus Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 2 100 000
  Jutalom:

  8400 Tapasztalat pont
  21000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  31500 Gyöngy
  1050 Korona
  20 Orichalkum
  Fix jutalom mindenkinek 5% sebzés után:
  1-es szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  1-es szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  1-es szintű ékkő
  Megjelenési helye: 1/1, 1/2
  Megjelenéséhez szükséges
  : 60 Armatus elsüllyesztése

  Galatine Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 4 000 000
  Jutalom:

  16000 Tapasztalat pont
  40000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  60000 Gyöngy
  2000 Korona
  200 Yulong érme
  30 Orichalkum
  Fix jutalom mindenkinek 5% sebzés után:
  5-ös szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  5-ös szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  5-ös szintű ékkő
  Megjelenési helye: 1/1, 1/2, 2/1
  Megjelenéséhez szükséges
  : 60 Galatine elsüllyesztése

  Szike Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 2 100 000
  Jutalom:

  8600 Tapasztalat pont
  21500 Arany
  Lehetséges jutalom:
  32250 Gyöngy
  1075 Korona
  108 Yulong érme
  40 Orichalkum
  400 Orichalkum
  Fix jutalom mindenkinek 5% sebzés után:
  3-as szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  3-as szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  3-as szintű ékkő
  Megjelenési helye: 1/2, 2/1, 2/2, 3/1
  Megjelenéséhez szükséges
  : 75 Admirális Pont
  Szike +1 Admirális pont
  Nagyszemű Nemezis +2 Admirális pont
  Ravasz Armatus +3 Admirális pont

  Ördög Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 4 600 000
  Jutalom:

  18400 Tapasztalat pont
  46000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  69000 Gyöngy
  2300 Korona
  230 Yulong érme
  30 Orichalkum
  Fix jutalom mindenkinek 5% sebzés után:
  5-ös szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  5-ös szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  5-ös szintű ékkő
  Megjelenési helye: 2/1, 2/2, 3/1
  Megjelenéshez szükséges
  : 80 Admirális pont
  Ördög +1 Admirális pont
  Nagyszemű Nemezis +2 Admirális pont
  Ravasz Armatus +3 Admirális pont

  Nagyszemű Nagyúr Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 5 200 000
  Jutalom:

  20800 Tapasztalat pont
  52000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  78000 Gyöngy
  260 Yulong érme
  78 Safanad érme
  50 Orichalkum
  További lehetséges jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Megjelenési helye: 2/2, 3/1
  Megjelenéshez szükséges
  : 80 Admirális pont
  Galatine Szirén +1 Admirális pont
  Ravasz Armatus +2 Admirális pont

  Szélvész Armatus Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 5 300 000
  Jutalom:

  21200 Tapasztalat pont
  53000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  79500 Gyöngy
  265 Yulong érme
  80 Safanad érme
  50 Orichalkum
  További lehetséges jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Megjelenési helye: 2/2, 3/1
  Megjelenéshez szükséges
  : 80 Admirális pont
  Ravasz Armatus +1 Admirális pont
  Galatine Szirén +2 Admirális pont

  Galatine Enigma Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 5 500 000
  Jutalom:

  22000 Tapasztalat pont
  55000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  82500 Gyöngy
  275 Yulong érme
  83 Safanad érme
  70 Orichalkum
  700 Orichalkum
  További lehetséges jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Megjelenési helye: 3/2, 4/1, 4/2
  Megjelenéshez szükséges
  : 80 Admirális pont
  Szélvész Armatus +1 Admirális pont
  Galatine Enigma +1 Admirális pont
  Ördög Centurió +2 Admirális pont
  Nagyszemű Nagyúr +2 Admirális pont

  Szike Cövek Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 7 500 000
  Jutalom:

  30000 Tapasztalat pont
  75000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  112500 Gyöngy
  375 Yulong érme
  113 Safanad érme
  70 Orichalkum
  700 Orichalkum
  További lehetséges jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  10-es szintű ékkő
  Megjelenési helye: 3/2, 4/1, 4/2
  Megjelenéshez szükséges
  : 80 Admirális pont
  Ördög Centurió +1 Admirális pont
  Nagyszemű Nagyúr +1 Admirális pont
  Szélvész Armatus +2 Admirális pont
  Galatine Enigma +2 Admirális pont

  Ördögkarom Admirális
  [​IMG]
  Életerőpont: 10 000 000
  Jutalom:

  40000 Tapasztalat pont
  100000 Arany
  Lehetséges jutalom:
  150000 Gyöngy
  150 Safanad érme
  100 Orichalkum
  1000 Orichalkum
  Fix jutalom mindenkinek 5% sebzés után:
  13-as szintű ékkő
  Utolsó Lővésért járó jutalom:
  13-as szintű ékkő (lehetséges)
  1 Speciális ékkő (lehetséges)
  Legtöbb sebzésért járó jutalom:
  13-as szintű ékkő
  Megjelenési helye: 4/1
  Megjelenéshez szükséges
  : 100 Admirális pont
  Szike Cövek +1 Admirális pont
  Ördög karom +2 Admirális pont


  >>Vissza a tetejére<<
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.1.23
 8. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantiszi szörnyek


  Stauroza
  upload_2022-10-11_10-22-31.png
  Életerőpont: 6 000
  Jutalom:

  24 Tapasztalat pont
  60 Arany​
  Lehetséges jutalom:​

  90 Gyöngy
  3 Korona
  Megjelenési hely: 1/1, 1/2, 2/1, 2/2, 3/1, 3/2, 4/1, 4/2

  Maorum
  upload_2022-10-11_10-22-36.png
  Életerőpont: 6 000
  Jutalom:

  24 Tapasztalat pont
  60 Arany
  90 Gyöngy
  Megjelenési hely: 1/1, 1/2, 2/1, 2/2, 3/1, 3/2, 4/1, 4/2


  >>Vissza a tetejére<<
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.11.22
 9. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantiszi küldetésosztó karakterek

  A küldetésosztók olyan karakterek Nautica-szerte, akik történeteket mesélnek el és számukra küldetéseket kell teljesíteni!
  Beszélj ezekkel a karakterekkel, és teljesítsd a feladataikat, és szép jutalomban lesz részed!
  Az alábbiakban megtalálod az állandó Atlantiszi küldetések listáját a játékban, valamint az utolsó látott helyüket.

  Sparks

  [​IMG]

  Előfordulási hely:

  Cápafog-öböl
  Kikötő mélyén (Atlantiszi kikötő)

  Alethys


  [​IMG]

  Előfordulási hely:

  41/2 Biztonságos kikötő
  Kikötő mélyén (Atlantiszi kikötő)

  Turyk


  [​IMG]

  Előfordulási hely:

  46/2 Biztonságos kikötő
  Kikötő mélyén (Atlantiszi kikötő)

  Alexandros


  [​IMG]

  Előfordulási hely:

  1/ feletti biztonságos kikötő
  Kikötő mélyén (Atlantiszi kikötő)

  Dagályvadász Nalash


  [​IMG]

  Előfordulási hely:
  Kikötő mélyén (Atlantiszi kikötő)

  Majestra Denali Priem


  [​IMG]

  Előfordulási hely:
  Kikötő mélyén (Atlantiszi kikötő)

  Mr. Smythe


  [​IMG]

  Előfordulási hely:
  Kikötő mélyén (Atlantiszi kikötő)


  >>Vissza a tetejére<<
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.2.23
 10. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Atlantiszi eseménysor

  Ahogy észrevehetted, a Tengeralattjáró-eseménysorban négy új gombot tartalmaz, amelyekkel különböző műveleteket aktiválhatsz.
  [​IMG]

  Ezek az események aktiválhatóak:
  • Lopakodás
  • Szonár
  • Csali
  • Törések kihasználása
  Ezen gombok alatt vannak az atlantiszi hajtóműkristályok:
  [​IMG]
  Szükség esetén az Atlantiszi hajtóműkristályok lehetővé teszik, hogy minden tengeralattjáró-eseményt aktiválj.

  A négy tengeralattjáró-esemény mindegyike különböző mennyiségű Atlantiszi hajtóműkristályokat igényel, amely felhasználáskor elfogy, de ne aggódj, az Atlantiszi hajtóműkristályok ismét lassan feltöltődnek! Használhatod az egyik akciótárgyat is, hogy még gyorsabban visszanyerd az Atlantiszi hajtóműkristályokat!
  [​IMG]
  Az Atlantiszi hajtóműkristályok-költségek az egyes műveletek jobb alsó sarkában jelennek meg.

  Az egyszerre birtokolható Atlantiszi hajtóműkristályok maximális mennyiségét növelheted a képességekkel, bástyákkal és buffokkal!

  Lopakodás

  [​IMG]

  A lopakodó mód kiválóan alkalmas arra, hogy elmenekülj az üldözők elől.
  A Lopakodó üzemmód aktiválásával a tengeralattjáró egy rövid időre láthatatlanná válik mások számára.
  Támadás, térképváltás, egy akciótárgy használata vagy a Lopakodás gomb újbóli megnyomása kikapcsolja azt, és újra láthatóvá válsz.
  Ez azonban nem minden, ha lopakodó módban vagy, kapsz egy buffot, ami extra sebzést ad az első lövésednél a célpontodra!

  Ismertető:
  Aktiválásakor a tengeralattjáró 10 másodpercre láthatatlanná válik.
  Atlantiszi hajtóműkristály ár: 1
  Visszatöltési idő: 1 ms
  További bónusz:
  Az első lövésed növeli a torpedóid kritikus találati esélyét (10%-kal) és sebzését (25%-kal).​

  Szonár
  [​IMG]

  Ez az esemény deaktiválja a körülötted lévő összes lopakodó játékost.
  Ha szerencséd van, és felfedezel egy olyan játékost, aki lopakodott, akkor a "Megvagy!" debuff a célpontodra fog kerülni.

  A "Megvagy!" debuff 70%-kal csökkenti a torpedó kitérési esélyét.

  Ismertető:
  Leleplezi az összes lopakodó játékost (beleértve saját magadat is).
  Alkalmazza a "Megvagy!" debuffot minden felfedett játékosra.
  Atlantiszi hajtóműkristály ár: 1
  Időtartam: 10 ms
  Visszatöltési idő: 5 ms
  Hatótávolság: 25​

  Csali

  [​IMG]

  A csali létfontosságú lehet a sérülések elkerülésében és az életben maradásban! A csali gomb megnyomásával egy rövid buffot kapsz (3 másodpercig), ami lehetővé teszi, hogy kikerüld a bejövő torpedókat!

  Ismertető:
  Bármely bejövő torpedó 0 sebzést okoz, amíg aktív.
  Atlantiszi hajtóműkristály ár: 2
  Visszatöltési idő: 25 ms

  Törések kihasználása
  [​IMG]

  Ha már megnyílt egy törés, akkor azt kihasználva aktiválhatod az Törések kihasználása műveletet.
  Ez lehetővé teszi számodra, hogy a célpontodat további hatással találd el.

  Törés típusok:
  • Piros - Célpont sebzése
  • Sárga - Növeli a célpontra való sebzést
  • Kék - Mozgásképtelenné teszi a célpontot
  • Narancssárga - A célpont nem tud HP/VP-t nyerni
  • Zöld - Kábítja a célpontot
  • Lila - Időntúli sebzést okoz, ha a célpont mozog a DoT növekedik
  Ismertető:
  A célpontra vonatkozó 'Törések kihasználása' hatását váltja ki.
  Atlantiszi hajtóműkristály ár: 2
  Visszatöltési idő: 5 ms


  >>Vissza a tetejére<<
   
  Utoljára szerkesztett: 11.10.22

Az oldal megosztása