Közlemény A felhasználói fiókok biztonsága!

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Mugen

  Mugen Fórumszaki

  Kedves Játékosok!

  Szomorúan tapasztaljuk, hogy a figyelmeztetéseink ellenére sem szűnnek meg az olyan esetek, amikor egyesek feltörik más játékosok felhasználói fiókját, azt elérhetetlenné téve, vagy az addig elért eredményeket tönkretéve.
  Minden játékos saját maga felel a felhasználói fiókja biztonságáért, bővebben erről mindenki IDE kattintva olvashat.

  Ezúttal azonban szeretnénk néhány szót idézni azokhoz, akik továbbra is azzal próbálkoznak, hogy tönkretegyék mások eddig elért játék eredményeit.

  Talán nagyon kevesen tudják közületek, hogy a felhasználói fiókok feltörése/hackelése, ezzel együtt eltulajdonítása a Btk 423. § bekezdése szerint büntetendő cselekedet, megváltoztatással, törléssel vagy hozzáférhetetlenné tétellel elkövetett számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekményt hajt végre és 1-2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

  Tájékoztatunk továbbá Benneteket, hogy minden sértett játékosnak joga és lehetősége van arra, hogy a hatóságoknál ismeretlen tettes ellen feljelentést tegyen. Az összes olyan esetben, ahol a hatóság hozzánk, azaz a Bigpoint-hoz fordul adatokért az ügy felderítése érdekében, a rendőrséggel együttműködve minden személyes adatot (IP cím) adatot a hatóság rendelkezésére bocsátunk.

  Az illegális belépés, az accountok feltörése tehát nem móka és kacagás, hanem BŰNCSELEKMÉNY!

  Továbbá: a cselekmény elbírálásakor a hatóság nem vizsgálja, hogy az elkövető milyen módon jutott esetlegesen másik felhasználó belépési adataihoz. Azaz abban az esetben is megvalósul a cselekmény, ha a felhasználó nevet és jelszót a belépő a másik játékostól kapta.

  Köszönjük figyelmeteket!

  A Seafight csapata
   
  BERMUDA65(HU) és -Tigrincs77-GWU kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.