Fedélzet konfigurációk

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: $gábor$(HUN), témanyitás ideje: 9.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. $gábor$(HUN)

$gábor$(HUN) Járnitanuló

Üdv!
    Arra gondoltam a napokban, hogy az ágyúk le és felszerelése mennyivel gyorsabb lenne, ha tengertérképen lennének a hajó menüpontban különböző fedélzet konfigurációk amit mindenki úgy alakítana ahogy szeretné. (Konfiguráció 1, Konfiguráció 2...) Például, ha valaki regenerálni szeretne, akkor így gyorsabban tudna átváltani "támadóról" "gyógyítóvá", és nem kellene ide oda rakosgatni az ágyúkat a raktárban. :)

kecsó kedveli ezt.
  2. kecsó

kecsó Fórumlakó

Jó ötlet támogatom :)

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Nem rossz ötlet, sőt nem is új ötlet. Valamikor január február magasságában már látni is fogod a fejlesztők ezt pontosan hogyan is képzelték el ;)

FM_Héra kedveli ezt.
  4. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Jó ötlet, várom a január-februárt :)

5. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

...és így talán az is megoldódna, hogy regenerálás után nem kellene kilépnem a naptéképről, mert a visszarakott normál ágyúkkal nem lehet lőni (bár ez csak az esetek 80 %.ában, és lehet, hogy csak nálam igaz)......

6. $gábor$(HUN)

$gábor$(HUN) Járnitanuló

Hát én is várom, kínváncsi leszek hogy hogyan gondolták el ezt a fejlesztők. De jó lesz biztos :D

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát ennyit már tudunk róla:
    Persze a tervezett dátumokkal megcsúsztak, de hát ez várható volt, közbe jött ez az, más fejlesztés is. Az túl egyszerű lenne, ha mindig minden gördülékenyen menne ;)

8. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Ugy lenne a jó ha csak egy gombbal átválataná.

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ebből nekem az jön le, hogy ha én beállítom hogy 100db 60fontos 5. szintű 100db vudu és 50 admirális ágyú, és ezt a konfigurációt elmentem, akkor bármi is van a hajón, erre kattintva automatikusan felkerül a beállított típusú és mennyiségű ágyú. Tehát csinálhatsz 1 NPCzős, egy csatázós, egy regelős összeállítást, melyeket pikk pakk cserélgethetsz.