Közlemény Fedezd fel Atlantiszt!

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: DonMaterial, témanyitás ideje: 4.10.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Ahoy kalózok!

  Tudjuk, hogy már vártátok a legnagyobb tartalmi bővítésünk, az Atlantisz frissítését!
  A háttérben dolgoztunk rajta, és most lépünk a zárt béta szakaszba, remélhetőleg hamarosan a nyílt béta szakaszba, ahol megkapjátok az első tapasztalatokat.
  Szeretnénk egy kis ízelítőt adni néhány tartalomból, amit megtapasztalhattok, ezért itt egy kép egy új tengeralattjáróról, amivel találkozhattok, de a megjelenésig még több képet fogunk közzétenni.
  A nyílt bétával és a megjelenéssel kapcsolatos további információkat a megfelelő időben fogjuk közzétenni!

  upload_2022-9-9_14-39-47.jpeg


  A Seafight csapata
   
  briad, _Mr_ és ЄىЄى kedveli ezt.
 2. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Ahoj kalózok!

  Ezúttal úgy gondoltuk, hogy mutatunk egy darabot nektek a környezetből!

  upload_2022-9-13_15-46-46.jpeg
  A Seafight csapata
   
  briad és _Mr_ kedveli ezt.
 3. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Ahoj kalózok!

  Olvastuk néhány kérdéseteket, és láttuk, hogy mindannyian kíváncsiak vagytok, hogyan juttok el Atlantiszra. Ezért szeretnénk bemutatni nektek: a Portál Atlantiszba!

  upload_2022-9-13_15-48-37.jpeg
  A Seafight csapata
   
  briad kedveli ezt.
 4. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Ahoj kalózok!

  Van még néhány atlintiszi sziget, amit megoszthatunk veletek! Reméljük olyan izgatottak vagytok ti is, mint mi!

  [​IMG]
  A Seafight csapata
   

  Csatolt fájlok:

  HOOK[HUN] és briad kedveli ezt.
 5. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Ahoj kalózok!

  Ha a tengeralattjáróból próbálnál ágyúval tüzelni a víz alatt, az nem menne túl jól, ezért van ágyú helyett torpedó és torpedóvető!

  upload_2022-9-16_16-9-43.jpeg
  A Seafight csapata
   
 6. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Ahoj kalózok!

  Atlantisz hív!
  Atlantisz legendás városa vár rád, tapasztald meg a 'Seafight 7 tengere' eddigi legambiciózusabb tartalmi bővítését! Fedezd fel a tenger felszíne alatti világot a saját tengeralattjáródba szállva, keresd a veszélyt és az izgalmakat gazdag jutalmakkal az óceán titokzatos mélységeiben.
  Szintkorlátozás nélkül minden játékos nekivághat a mélytengeri kalandoknak, és egyenlő feltételek mellett élvezheti ezt az epikus frissítést. A 9 vadonatúj térképet tartalmazó, a tenger alatt felfedezendő, megbízható tengeralattjáróddal most itt az ideje, hogy megismerd a Seafight világát egy teljesen új, víz alatti perspektívából.
  Sajátítsd el az új technológiákat, kovácsolj fegyvereket, és csapj le egyre lejjebb az óceán szívébe. Merülj el mélyebbre Atlantiszban, és ismerd meg az atlantiszi technológia titkait, hogy tengeralattjáródat a mélység rettegett ragadozójává változtasd. A különleges lopakodó-, szonár- és csalogatórendszerek lehetővé teszik az igazi parancsnokok számára, hogy megmutassák taktikai fölényüket.
  Ismerd meg a mélytengeri harcok titkait egy vadonatúj, csak a tengeralattjáróknak szánt képességfával! Szereld fel a hajódat újonnan felfedezett víz alatti drágakövekkel, miközben mindenkit elkápráztatsz a 8 új tengeralattjáró-designban, amelyeket összegyűjthetsz. Mindezzel, valamint az új erődökkel, bővítésekkel és egyebekkel számtalan lehetőséged van arra, hogy személyre szabd víz alatti járművedet, és bebizonyítsd, hogy te vagy a legfélelmetesebb kapitány a hét tenger alatt!

  upload_2022-10-4_13-54-42.jpeg

  Módosult az Atlantisz ismertetője, melyet ITT tudsz elolvasni!

  A Seafight csapata
   
 7. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Ahoj kalózok!

  Atlantiszhoz tartozó kód:
  ATLANTIS


  A Seafight csapata
   
 8. DonMaterial

  DonMaterial Kivételes tehetség

  Ahoj kalózok!

  Gyűjtsük össze az Atlantisszal kapcsolatos visszajelzéseket ebben a Google űrlapban. Kérjük, küldjétek el, amint tudjátok. Jelentjük a fejlesztőknek, és meglátjuk, milyen változtatásokat lehetne alkalmazni:
  A Seafight csapata
   

Az oldal megosztása