Közlemény Hajó kinézet a tengertérképen.

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 12.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Ahogy sokan már észrevettétek az open-béta szerveren már megváltozott a hajók kinézete a tengertérképen. Ott már nem látjátok a fedélzeteket, király-királynő kegyelmét, csak egy számot, hogy hány ágyúhelyetek van. Több játékos mondta, hogy ez egy jó változás, de többek szerint nem az. Ezért szeretnénk megkérdezni benneteket, az alábbi képen látható 2-3 verzió közül melyik tetszik nektek?

  decks_survey.jpg
  Hogy melyik verzió tetszik nektek a legjobban, arra ITT szavazhattok.

  A Seafight csapata.
   
  pegaszus kedveli ezt.
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Köszönjük a szavazatokat és visszajelzéseket. Látjuk, hogy sokan nem szeretnék ezt a változást, de az Átformálás 5. mérföldkövével (mely a tervek szerint már holnap érkezik) ez elkerülhetetlen, hiszen nem lesznek fedélzetek és ezért van szükségesünk erre a változtatásra is.

  A szavazás alapján a 3. verziót támogatjátok legtöbben. Azonban a terveink szerint körülbelül egy hónap múlva (március közepe-vége) bevezetjük a 4. verziót:

  [​IMG]

  Ahogy a képen is láthatjátok, több részletet fogtok látni a fedélzetekből, melyet majd ki-be kapcsolhattok, ha akartok, de ezt az információt már csak ti látjátok, ellenfeleitek nem.

  A Seafight csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.