Hibajelzések - 2019

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 9.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

EU1 megint meghalt... hol vagytok illetékesek?????

2. Panamericana

Panamericana Haladó

Megfejtettem , hogy mi a baj. A Vívók nem látszanak ,de sebeznek. Azaz kidobja őket a Diadal, de nem látszanak a tengeren, csak azt látod ,hogy pikk pakk elcsobbansz.

3. Apolló

Apolló Fórumőrült

Tudunk a szervergondokról (MS1), a patch infóknál jeleztük, hogy próbáljuk javítani. Az első kísérlet erre nem sikerült, jelenleg várjuk a következő szinkronizálást, ami már jó eséllyel megoldja a problémákat.

4. Mary

Mary Fórum nagymestere

EU3-4-5-re nem lehet belépni, 59%-nál megáll

5. Manó.HU.CDF

Manó.HU.CDF Utánpótlás-írogató

Még mindig nem lehet belépni a játékba.

6. The_Massacre[HUN]

The_Massacre[HUN] Junior szaki

Eltűntek a bővítményeim és az orrdíszek is, mindegyiknél 0-át ír de az életerőm pedig megvan szóval valószínűleg csak nem jelzi hogy vannak a hajón.

7. adella90Go®

adella90Go® Junior szaki

Ismét fagy az egész szerver, mint ahogy mostanában rendszeresen .. (eu1)

8. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

Kedves játékosok!
    A szerverekkel kapcsolatos lagg ismert és jelzett probléma. Mint ahogyan azt a pach információkban is láthatjátok dolgozunk az ügy megoldásán folyamatosan, így többször jelezni nem szükséges. Kérlek benneteket, hogy a véleményeteket se ide írjátok le mert ez a topic továbbra sem a vélemények helye, annak is meg van a megfelelő helye a fórumon. Ellenkező esetben törölni fogjuk a hozzászólásokat.

9. adella90Go®

adella90Go® Junior szaki

kaphatunk egy linket akkor az említett szobáról ?

10. Wizard

Wizard Kivételes tehetség

11. adella90Go®

adella90Go® Junior szaki

Köszönöm

12. Csontika

Csontika Junior szaki

59% án áll a térkép betöltés.. MS1 serveren. 10 perce volt restart de nem volt hatásos

13. Apolló

Apolló Fórumőrült

Kérjük, ha volt restart és utána is előjön megint a lag, akkor elég egy játékosnak jeleznie, ha tényleg nagy a baj. Kérjük, ilyen esetben írjátok le az érintett szervert is.
    Teljesen felesleges 100 embernek leírnia ugyanazt, egy pontos jelzésből is látjuk, hogy gond van.
    Mivel azonban tudunk a problémáról, és mint látjuk, a restart sem oldja meg, ezért érdemes lenne megvárnunk a hétfőt, hátha a fejlesztők megtalálják a hiba okát, és minél hamarabb javítják is.

14. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

sziasztok!!szeretném meg kérdezni miért vannak még event ládák,hisz nincs már event,és miért nem válltják be a kulcsokat normálra?köszi mi előbbi válaszotokat!!szép napot!!

15. Mary

Mary Fórum nagymestere

"Megünnepelve az új régiót 2019. szeptember 25. 13:00 és október 4. (péntek) 12:00 között különleges ládákat találhattok majd a tengeren." Ezért vannak event ládák a mappokon. A lelkeket és a kulcsokat átváltották ma 12:15-kor.

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ha 10.04-én délig vannak a különleges ládák, akkor a hozzájuk kapcsolódó csomagokból vásárol kulcsokat miért váltották át?

16. -Honey-

-Honey- Utánpótlás-írogató

Ismét befagyott EU1...

17. xSZIBILx(HUN)

xSZIBILx(HUN) Aktív író

hát én nem tudom hol válltották át a kulcsokat,de hogy egész Ázsián nem az biztos,vártam a 21 órát de még mindig semmi :(

18. sárkányos

sárkányos Fórumelemző

Nem csak tegnap ma sem lehet EU-1-n sem játszani:mad:

19. st.Wolf.hu

st.Wolf.hu Járnitanuló

eu7 30perce csak ennyit mutat 59% - logging in user..

20. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

8as restart óta EU1 befagyva

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.