Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

A tegnapi restart óta a klánszigetekhez kötődő bónuszok nincsenek, ilyen a szigetes mapon a lőszerbónusz. illetve a piaci kedvezmény sem jó. Jó lenne ha mihamarabb javítanák, hisz gondolom nem írják jóvá azt a gyöngy mennyiséget amit ez miatt pluszban kiadok....

2. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szép napot!! A tegnapi server többszöri indításnál vettem észre,hogy a Duplázó nem igazán működik az az a tengeren talált csilik nem a korábbi állapotnak megfelelően müködik lehet , hogy ezt csak én vettem észre .De több játékos akinek duplázója van ők is ezt sérelmezik!
    Ha a kis csónakomon megfeleően ki vannak alakítva a Tehi stb hogy van az hogy korábbi 4 mojóból 7 lesz? a gyöngyről nem is beszélve stb stb? Valamint a tengeren és a fő oldalon a felszereléseknél nagy el térést mutat a Láda kulcs igaz ezt korábban is észre vettem az Event során mikor minuszt mutatott ha pld 2-t vettem De most 9 -l vagyok mínuszban ! Akkor most hogy is van ez ?? Köszönöm a választ

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia
    A csillikről korábban már volt szó, ITT olvashatod, miért is annyi az annyi...

4. Szép estét!! Tisztelettel jelezni szeretném, hogy Fang Weisheng némi jutalomért, még mindig Lucky Dragon kilövésére bíztatja az arra tévedő kedves kalózokat. :)

5. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Érdeklődni szeretnék, hogy hogy lehetséges, hogy az Ébenfa fedélzetem kevesebb napra van, mint a prémium? Tudtommal 60 napig sérthetetlen + a prém. Nem egyedi probléma, másoknál is fennáll.

69°KIRÁLYNŐ°69 kedveli ezt.
  6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Ha esetleg le is esne, akkor írj supportra.

69°KIRÁLYNŐ°69 kedveli ezt.
  7. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Jó lenne ha miközben lövök valakit, nem tudna épet tuningolni javításra kattintással, mellesleg a botosok is ezen az elven végig tudnak lőni olyan hajókat, ami enélkül kivágná őket....megint egy olyan hiba, ami a szigetlakókat és a botosokat segíti, pedig pont őket kéne ellehetetleníteni, szóval tenni kéne már valamit ezen hibák ellen....

8. -MrT-

-MrT- Aktív író

apropo javitás 5 altiszt meg hasonló dolgok ... javitanék de leáll vagy el sem indul 3x -4x kell elinditani és leállitani mire javitok értékes idöt veszitek csata vagy próba teljesitése közben....

9. FM_Héra

Olyankor előfordulhat, ha utósebzése van a lőszernek, amivel lőnek. Egyéb esetben is ez a tapasztalat?

10. -MrT-

-MrT- Aktív író

ja ha lenne :p pl 100 ezer ép röl javitok 150ezer ig és leáll akkor milyen utosebzés ? proba közbe a harcos lelö vagy a meglepi rákkatintok és nem indul el a javitás csak a vudupajzs volt hogy kimentem 1 pohár üditöért és a vudum fuzllon volt és a épem meg sehol sem volt mert nem kezdte el a javítást de világított a jav megszakitás gomb vagy hogy hívják ...de nem mindig kb 10böl 5x

11. ☆☆☆☯乂Jezabel71乂☯☆☆☆

☆☆☆☯乂Jezabel71乂☯☆☆☆ Utánpótlás-írogató

sziasztok

Az lenne a kérdésem miért változtattak a sebzéseken? mert elittel 6-7 ezerrel lövök kevesebbet restart után mint azelött miért?????

12. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Nem eset le a fényes csöved ??

13. FM_Héra

Nem változtattak a sebzésen semmit, legalábbis ugyanakkora nekem, mint eddig volt.
    Pár dolgot felsorolok, nézz meg mindent a hajódon, mi változhatott. Egyik ahogy Hitmen is írta, lehet a Kifényesített ágyúcsövek lejárása, de elég sok összetevője van a sebzésnek. Ágyúk cseréje, ágyú számok (pl. nézd meg tiszteknél a Közösségi tiszteknél mi van fent, ha fent vagy 21/-től), sasszem... A sebzés ismertetőjét megtalálod fórumon, tájékozódhatsz abból is, mi változott nálad.

14. (-Főnix-)1

(-Főnix-)1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok esetleg van valami infó mikortól érhetőek el a szerverek ?

]EZEL[ kedveli ezt.
  15. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Bravó!! Valóban közölhetnék a tengerre nem tudok be lépni (SERVER UNDERGOING MAINTENANCE !)hát gondolom a nem nálam van a hiba!

16. FM_Héra

Minden esetben tájékoztatunk benneteket a játékkal kapcsolatban, ha tájékoztatnak minket. Ha tudnánk, olvashattátok volna ezt is. Mi is annyit tudunk, ami a közleményben megjelent, dolgoznak rajta.
    Az 'Aktuális jelentések, problémák' közleményre felhívnám a figyelmed.

17. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Köszönöm FM_Héra a te válaszoddal + elégszem!!!

18. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Szia!
    Tájékoztatva lettél nem? Server Undergoing Maintenance = A szerver karbantartás alatt áll. Ez a felirat nem véletlenül jelent meg, hanem azért hogy lásd miért nem tudsz belépni. (Ergo tájékoztatva lettél...)
    További szép napot!

19. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Köszi levi ok rendben van!!

20. (-Főnix-)1

(-Főnix-)1 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ , de azt 11:45 kor tették közzé .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.