Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. anyamanó72™

  anyamanó72™ Utánpótlás-írogató

  Kedves Apolló!
  Néhány probléma megoldásán több, mint 5 !!!!! éve dolgoznak...Reméljük a legjobbakat:p
   
  (-Főnix-) és *Viperr* kedveli ezt.
 2. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Köszönöm az észrevételt, de ebben semmi hibajelzés nem volt.
   
 3. *Viperr*

  *Viperr* Utánpótlás-írogató

  Bugos a főoldalon a piac. Akarom venni világítólőszert, de nem vonja le a gyöngyöt és nem írja jóvá a lőszert sem.
   
 4. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Esetleg valamilyen hibaüzenetet kapsz vásárláskor?
   
 5. *Viperr*

  *Viperr* Utánpótlás-írogató

  egy piros X, de senkinek nem megy
   
 6. *Viperr*

  *Viperr* Utánpótlás-írogató

  most már bent sincs a világító
   
 7. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Megkérem, hogy nézzenek rá, van-e valami gond, de a tengertérképen a boltban végtelen mennyiségben lehet vásárolni, szóval addig sem marad senki sem pácban. :)
   
 8. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Sziasztok!
  Meg lehet tudni, hogy a teleportálást miért nem számolja a trófánál?
   
 9. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Szia, persze: mert hibás. Már jelezték a fejlesztőknek a kollégák, javítás alatt van a hiba. :)
   
 10. Csontika

  Csontika Junior szaki

  Azt is jelezték, hogy az új trófeáknál a legutolsónál egy 25 ös vizsga feladata van berakva amit természetesen nem lehet felvenni annak aki már 25 ös vagy afeletti szintű?
   
 11. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Értem, köszönöm.
   
 12. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Igen, ezt is.
   
 13. paraentelodon

  paraentelodon Utánpótlás-írogató

  hello! már így félve , de azért megkérdezem : mi számít itt technikai kérdésnek?
  az hogy a pénzért megvásárolhatóság mellé , nincs betéve a bővítmények, és ágyúk hasonló szintre fejleszthetősége?
  az hogy 6-8 óra játék a napi "rutinhoz" is alig elég ?
  az hogy a pénzért beszerezhető játékelemek megvásárlása esetén se lelhető fel az ESÉLYEGYENLŐSÉG csírája, addig amíg nem áll be az ember sorba.. ?
  az se hogy komplett eventeket lehet/lehetett "behúzni" nagy haszonnal, minimális valós(!) jelenléttel? szerintem mindezek technikai problémák, és hibák, mert a játék optimális/normális működéséhez tartoz(ná)nak, ugyan úgy mint bármely játékelem tulajdonságainak megváltoztatása ,akármilyen okból is. szóval nem nagyon értem mi is volt a probléma egyik innen törölt, korábbi hozzászólásommal. kitartás minden fórumon kommunikálni próbáló Bajtársamnak ! én ezzel végeztem. sziasztok
   
  adella90Go® kedveli ezt.
 14. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ennek a topicnak Hibajelzések a címe, tehát itt hibákat kell jelezni. A Technikai kérdések a fő fórumtéma címe, ott nyithatsz új témát a technikai jellegű kérdéseidnek, ha még nincs vele kapcsolatos más topic.
  Bár, amit most írtál, az inkább vélemény kérdésekbe ágyazva, aminek nem itt lenne a helye.

  A véleményeket érdemes ide írni, de ez csak egy példa: https://board-hu.seafight.com/threads/altalanos-velemenyek-a-jatekrol.11779/
   
  Utoljára szerkesztett: 9.2.19
 15. paraentelodon

  paraentelodon Utánpótlás-írogató

  megnehezíted azt, hogy feladjam:)
  köszi a linket ! nem ismeretlen terület, érdekes, hogy mennyi átfedés található.., értem én mire gondolsz.
  én pedig nagy vonalakban erre:
  a bővítményeknél, én azt honnan tudjam készültek-e mellé kapásból a fejleszthetőséggel is? hivatalos infó arról se volt, hogy nem lehet fejleszteni. egészen addig tarthatom hibának, amíg nem nyilatkoznak vele kapcsolatban, de nyilatkozat csak abból lesz, ha én itt megemlítem ,és ti az illetékesek felé továbbítjátok .
  az hogy rengeteg idő kell a játékhoz sok összetevőből adódik, vélhetem egyenként, de egészében is hibának , mert úgy érzem, hogy ez valamiért még a fejlesztők céljaival is szemben megy, és ezeket a hibákat, ha valóban azok, akkor se nekem kellene aprólékosan meghatároznom... magasabb szintű dolgok.
  talán emlékszel rá régen se voltam kibékülve a bővítmények működésével, a mai napig nem értek egyet némelyik tulajdonságukkal, abszolút, relatív értékeikkel,az elfoglalt helyek számának egyenértékével, én pl. ezeket is hibának vélem, hiába komplexebb annál, mint hogy milyen próba szerepel egy trófeánál, vagy az hogy hol van már a Sába üstje sorsolása? akkor most csak az való ide ,amit teljesen lelehet konkretizálni, egyszerűsíteni , és bárkinek kiszúrja egyből a szemeit ?
  itt minden ami a főoldalon, és a tengertérképen megvalósul, nem valósul meg, illetve nem az elképzeltek szerint valósul meg igen is technikai dolog, amiből itt ezen a helyen lehet technikai kérdés és azon belül hiba vélelmezése, jelzése is.
  valamit vélelmezek , és akármilyen okból hibásnak tartok , miért ne írhatnám akár ide is ? persze nem megszokott, de azért miért ne lehetne elfogadott? valami felsejlik a rég múltból: halmazok, metszet , unió, stb. ördögtől való dolgok.. , ha megpróbálom a fórum tartalmát /témáit ezen szempontok alapján ábrázolni, érdekes dolgokat ad ki. sok dolog belefér ide-oda-amoda is, amellett, hogy különálló dologként is kezelhetjük őket :D
   
  Utoljára szerkesztett: 9.2.19
 16. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ha valamivel "nem vagy kibékülve" az a vélemény kategória.
  Hibás az, ami nem úgy működik, ahogyan azt a fejlesztők kitalálták. Az esetek többségében látszik, mi az, ami tényleg nem a szándékoltak szerint működik, persze kérdéses területek mindig vannak (nem vagyunk gondolatolvasók, ugye?).
  Ebben a topicban szorítkozzunk a tényleges hibák leírására.

  Aminek csak egyszerűen nem értesz egyet a működésével, mehet a véleményekhez.
  Szívesen folytatom veled más topicban a beszélgetést erről, de ha olyan dolgokat írogatunk ide, ami nem hibajelzés, a kollégáim munkáját is megnehezíthetjük vele, így erről többet itt nem tudunk társalogni.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása