Hova lett, eltűnt dolgok Témája :)

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: †~Minisota~†, témanyitás ideje: 3.4.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. sárkányos

  sárkányos Fórumszaki

  Ja és jó lenne tudni hol nézem meg a hajóm sebességét??
   
  ]EZEL[ kedveli ezt.
 2. Esi

  Esi Board Administrator Team Seafight

  Egyelőre a klántagoknál tudod megnézni magadat. A probléma jelezve van már.
   
  ]EZEL[ kedveli ezt.
 3. xxax117

  xxax117 Utánpótlás-írogató

  Most néztem a tárgyalkotó műhelyt és azt hiszem sokan örülnek ,hogy ráncba lett egy kicsit szedve.Viszont sem a tárgyalkotó sem a bontó részben nem találtam meg az admirális ágyút. Érdekelne,hogy ez direkt van vagy csak szipmlán ki lett felejtve belőle.
   
 4. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Sziasztok Mindenkinek!
  Szeretném kérdezni, hogy másoknál is eltűnt a chat ?
  Sehogy se tudom vissza hozni, bár mit is csinálok .
  Ázsiai szerveren.
  Köszönöm a válaszokat.
   
 5. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki

  Üdv kalózok! Több kérdésem is lenne. Egyik az, hogy ebben a évben már nem lesznek mini játékok? Másik kérdésem, hogy lesznek-e bástya napok, hisz szeptemberben volt még 2022.-be, és most már 2023 van. Továbbá, hogy miért nem teszik be a boltba a védelmi aurát, vagy az is úgy lehetne, mint a PVP mód, hogy váltogatom amikor szeretném, és addig amíg szeretném! Ez sok valakinek is jó lehetne! nekem el fogy, és olyankor nem tudok játszani, mert nem süllyedni szeretnék állandóan :) sziasztok!
   
  sárkányos kedveli ezt.
 6. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! Ha bármi lesz az itt közölve lesz veletek fórumon. A védelmi aurát pedig napi szinten kapod.
   
 7. -Labtec-

  -Labtec- Haladó

  Sziasztok. Bm ek, Boltot,csomagok, Lehetne kicsit fel frissíteni. Bm Pl: Virgó több gyöngyöt adjon,tp,elp, más fel szereléseket. Ezek vonatkoznak többi bm re is. Bolt PL: Legyenek frissítve csomagok Vudu csomagok , vudu ágyuk helyet ,más fajta ágyuk a miket használnak játékosok, (Bástya, Nagyur Ágyú) Atlantiszra több dolgot rakjanak be boltba meg lehessen venni. Hasadékérme részt is egy kicsit fel frissíteni ( Hajó diziket,Házi állatt, más tárgyakat)
   
  sárkányos kedveli ezt.
 8. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! Légyszíves ezt a továbbított ötletek szobába jelezni és nem ide. Köszönöm
  A szoba itt található : https://board-hu.seafight.com/threads/tovabbitott-oetletek-szoba-ujraelesztese.57246/page-2
   
 9. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki

  Üdv! Sajnos az a 1 órás védelmi aura nem elég arra, hogy rendesen megtudjon a ember mindent csinálni. :( Ebben akadályoz az is, hogy állandóan szalad a térkép :( Alig lehet helyre hozni, ott sok időt el veszt a ember! Na meg a nagy fekete téglalap ami sokszor betakarja a térképet, semmit sem lehet látni tőle, amíg a ember azzal foglalkozik, hogy helyre hozza azt, addig szaladnak a percek. :( Minimum 2 órás aura kellene a egy órás helyett, mert az a egy óra szinte semmire sem elég! :( ? És mélységesen sajnálom, hogy aki szeretne több időt játszani nem tud, mert nincs elég aurája! Én anélkül nem játszom, mert nem erős a hajóm, és lefosztanak, meg mindig csak süllyedek, ez nekem nem jön be! :(
   
 10. FM_Master

  FM_Master Moderator Team Seafight

  Üdv! Ha jobban belegondolnak a játékosok, ez a játék lényege hogy harc és játszunk egymással. A Fekete téglalapot jeleztem, de van rá megoldás hogyha megjelenik akkor vidd rá az egeret egy másik ékkőre vagy dizájnra és elfog tűnni.
   

Az oldal megosztása