Ismertető: Aruba üstje

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Aruba Üstje:

  aruba.png

  Mi is az az Aruba üstje?

  Aruba üstje lehetőséget ad nektek arra, hogy izgalmas csatákban vegyetek részt különleges térképeken, nagy jutalmakhoz jussatok. Természetesen a szerencse is játszik bizonyos szerepet.

  Hol találom meg Aruba üstjét?
  Az Aruba üstje a tengertérképen a Biztonságos kikötőből elérhető Nadira Boro ikonjára kattintva CHARACTER_NADIRA_BORO.png , vagy a fejlécen az Aruba ikonjára. Nadira Boro karakternél található Sába üstje is.

  Mit kaphatok Aruba üstjétől?
  Aruba üstjéből mojóért főleg papirusztekercs-darabokat kaphatsz. Ha ezeket összegyűjtöd és a tekercs elkészül, egy bónusztérképre léphetsz át. Minden egyes mojo üvegecskéért kapsz egy tekercsdarabot, értékes gyöngyért kapható tárgyakat vagy más meglepetéseket. Ezek a meglepetések felváltva érkeznek és nem állandóak.

  Mit nyerhetek vele?
  A papirusztekercs-darabkák mellett a következő dolgokat nyerheted:
  • elit világító ágyúgolyókat
  • extra mojót,
  • elit pisztolyokat, szablyákat, páncélokat, szigonyokat
  • repeszeső
  • puskapor és páncélzat
  • ... és még rengeteg más változatos meglepetést.
  Az elit lőszer kategóriában az elit lőszert 5%, a világító ágyúgolyókat 2,5%, a regeneráló ágyúgolyókat pedig szintén 2,5%-os valószínűséggel nyerhetitek meg.

  Az "egyéb" kategóriában most a következő tárgyakat nyerhetitek meg:
  • Extra mojot
  • Fekete puskaport
  • Páncéllemezeket
  • Vudu (Mojó) fedélzet
  Aruba üstjét ténylegesen egy nagy-nagy-nagy üstként képzeljétek el, amiben mondjuk a Seafight csapata beledobál összesen 1000 db tárgyat: minden játékos ebből az üstből kapja a dolgait. Az adott szerveren 1 db ilyen üst van. Tehát simán elképzelhető, hogy az egyik játékos akár 10 mojóból megkapja a mojó fedélzetet, míg aztán egy másik játékos bedobál összesen 990 mojót anélkül, hogy mojó fedélzetet kapna. (Ez csak egy példa, nem felel meg feltétlenül a valóságnak).
  Tehát próbáljátok így megközelíteni a dolgot és megértitek.

  Mi az a mojo?
  A mojo eredetileg egy kis szövetzacskó volt, amit a ruha alatt viseltek. Gyógynövényekkel és varázsporokkal töltötték meg, néha egy érmét vagy más apró tárgyat is rejtettek bele, majd varázsigét mondtak rá. A hiedelem szerint megvédte viselőjét a gonosz befolyásoktól és bizonyos helyzetekben szerencsét hozott. Itt a játékban a mojo egy folyadék, kicsi üvegcsébe van töltve és Aruba üstjénél használhatod fel, hogy szerencsét hozzon neked.

  Minden nap kapsz ajándékba egy üvegnyi mojót, ez extra mojóként jelenik majd meg. Ezenkívül a csillogó zsákmányokban is találhatsz mojót a tengertérképen, vagy kaphatsz magától az üsttől is egy újabb üveggel.

  aruba2.png

  Hogyan jutok el ezekre a különleges tengertérképekre és mi vár rám ott?
  Ha egy tekercsnek az összes részletét összegyűjtötted, akkor működésbe hozhatod az Aruba-varázslatot, hogy eljuss egy különleges térképre. Itt számos izgalmas kihívás vár rád: egy csomó kincset fedezhetsz fel és veszélyes ellenfeleket győzhetsz le. A papirusztekercs különleges tengertérképét bármikor elhagyhatod. Ugyanúgy, ahogy a normál térképekről való kijelentkezéskor, itt is várnod kell egy bizonyos ideig, és ezalatt nem támadhatnak meg. A kilépés-funkció ugyanúgy működik, mint a többi térképen. De figyelj arra, hogy a következő bejelentkezésedkor nem feltétlenül ugyanazzal a feladattal kezdesz, amit félbehagytál.

  Hány darab ilyen különleges térképet lehet felhalmozni?
  Bármennyit, nincs korlátozva, tehát pl.: Virgo bónusztérképből lehet akár 10 darabod is egyszerre.

  Mi az a Fekete puskapor?
  • +10%-kal nagyobb kritikus sebzés.
  • +10% találati arány.
  • A bónuszok érvényesek a regeneráló lőszerre is.
  • Az "Alkimista titka" tehetség nincs semmilyen hatással, ha nem használtok Fekete Puskaport, ezért csak együtt használhatóak.
   Ez a tehetség nem javítja a Fekete Puskapor hatását, hanem az összsebzést növeli.
  • Ha aktív a Fekete puskapor, akkor kevesebb lőszert használsz lövésenként, így spórolhatsz magadnak.
  Mi az a Páncéllemez?
  Hasonló a puskaporhoz, csak pont az ellentéte. Tehát ha téged lőnek, akkor csökkenti a sebzést 10%-kal.

  Mi az a vudu (mojó) fedélzet?
  A vudu-fedélzet nem kapható a piactéren, csak Aruba üstjéből vagy Bónusz térképből nyerheted meg.
  • A vudu fedélzet nem befolyásolja a többi fedélzet árát.
  • A vudu-fedélzet varázslata annyi napig tart, ahány vudu fedélzetet kaptál (14x vudu fedélzet -> 14 nap), utána a fedélzet eltűnik a hajódról.
  • Ha többször is megnyered rövid időn belül a mojó fedélzetet, akkor a már meglévő fedélzet varázslata meghosszabbodik.  Megjegyzés: Az itt és az ismertetőkben leírt adatok és információk tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.