Jóvá nem írt vudu ládák

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП, témanyitás ideje: 13.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП

FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП Utánpótlás-írogató

Nekem csak most problémám van rendeltem s meg se kaptam!Egy érdekes kérdés!Miért vannak berakva a ládák ha a boko kelyhe meg sehol!Ezért veszek ládát előbb a kehely kellene nem a láda!Aztán meg kapom azt a választ nem írják jóvá????!!!!2 napja várok legyen valami!De nah !Kifizettem??Ki akkor meg én fizetek s ez nem igaz egy bokot se lehet hibátlanul megcsinálni!!!!Kérem a ládáimat!Ilyen választ nem akarok,hogy nem írjuk jóvá!!!Köszönöm s 2 hajóra vettem egyikre sem jött semmi!Felháborító!!!!!

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Feltételezem, nem a Rendelési supporttal vetted fel a kapcsolatot. Amennyiben tudod bizonyítani, hogy megrendeltél valamit (fájl csatolása, ilyen lehetőség is van a rendelési support részen), nem hinném, hogy nem írnák jóvá, ha az neked jár; ténylegesen fizetted, tudod is bizonyítani, és nem kaptad volna meg.

3. FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП

Először nem! De utánna igen! De ha kell újra írok!!!

4. FM_Héra

Nem hinném, hogy szükséges. Várd meg a válaszukat, ha még nem válaszoltak volna. Nekik is időbe telik, míg utánanéznek mindennek, főképp ha még bizonyítékot sem küldtél volna (számlakivonat pl.), az gondolom kelleni fog.

5. FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП

Szia Héra! Valóban az elmaradt file-t csatoltam mindkét hajónál a probléma megrendeléssel szakasznál s remélem mostmár gyorsabb lesz a dolog!!!Köszönöm

6. Gunár*MSZ

Gunár*MSZ Aktív író

Én is jártam már így .
    A rendelési support azt látja , hogy megkaptad és a pénzt levonták a számládról de fizikálisan nem érkezett meg azt meg te látod , mert még nem volt aktív a Boko. Ez egy hiba.
    Én ezután a játékkal foglalkozó supportnak küldtem tovább , mert ők megtudják nézni , hogy tényleg megkaptad-e a hajódra a ládákat, ha nem , ők jóvá írják vagy egyszerűen megérkezik majd a hétvége az belezavarhat lehet csak hétfőn - kedden kapod meg .

7. FM_Héra

Adott esetben előfordulhat, hogy a Technikai Support tud segíteni. Viszont a sorrendet minden esetben be kell tartani. Rendelési problémák esetén először a Payment Supporthoz (rendelési support) kell fordulni. Tudná, ha fórumon olvasta volna a megfelelő közleményt ITT, amit mindenkinek javasolnék, ez vonatkozik minden játékosra.

8. FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП

Igen Héra hol találom a műszaki supportot??? Köszönöm!Mert nem hagyom annyiban,semmit se dobtam bele a bokoba nézzék meg a 2 hajómat!!Kérek műszaki support elérhetőséget!Köszönöm!!Lehet látni nincs bedobálva!:(

9. FM_Héra

Egyáltalán kaptál már választ a Rendelési supporttól? Olvasd el, amit kicsit fentebb linkeltem és ezt is, ITT megtalálod a választ a kérdésedre. Ne irkálj össze-vissza, míg válasz sincs, csak hátráltatod a dolgot vele, nem véletlenül linkeltem. Helyettetek nem olvashatunk, tanulhatunk meg dolgokat.

10. FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП

Igen Héra! Kaptam reggel,s nem véletlen kértem a segítséged a műszaki support megtalálására!De már írtam oda is elküldtem neki minden dolgot amit kért! Várok ,de bosszantó ez,hogy ennyi cécó kell,hogy megkapjam ami egy hiba miatt keletkezett!Javasolnék egy javítási dolgot!Mégpedig a ládák addig ne legyenek vásárolhatok,s ne legyenek betéve a vásárlási oldalra míg nincs bent a boko kelyhe!Szerintem a jövőben sok ilyen esetet lehetne elkerülni ezzel!Köszönöm !

11. FM_Héra

FΣKΣtΣsZΛKᣣ-ΉЦП, remélem azért elolvastad azt a 2 oldalt, amit linkeltem, hogy máskor tudd, mikor hová érdemes és milyen módon írni ahhoz, hogy mielőbb megoldódjon a problémád.
    Ami Boko kelyhét illeti, előbb győződjetek meg arról, hogy már az is bent van, mielőtt rendeltek. Nem kell kapkodni, elég hosszú ideig bent van megrendelési oldalon, így ti is megtehetitek saját érdeketekben, hogy elkerüljétek ezt a helyzetet, míg ez így működik.