Kraken

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Péter, témanyitás ideje: 14.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Nem tudom témát hogyan kell létrehozni azért írok ide. A problémám az,hogy ez a poliptérkép picit hibás lehet mert felveszem a poliphús 8/20 várólistánál ami elvileg min. 20/20-nál kellene, bedob a poliptérképre ahol senki sincs. Mondom magamnak lelövöm azt a nem kevés 120 millió életet. 20 milliót lelövök erre eltűnik és mire megtalálom újra 120 millió élete van.Nagyon nem érte meg. Összegezve: 20 milliót lelőttem üreggel hiába elment 1 órám feleslegesen és nem lövi "senki" vagy csak nagyon nagyon kevesen.Akkor mi értelme van a poliptérképnek? Vagy ha van is, legalább ne tűnjön el ,vagy ha el is tűnik ne javítson fel. Mert ez így reménytelen vállalkozás bárki számára!:(:(:(:(
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Téma nyitással kapcsolatban ITT találsz leírást, a Kraken térképpen kapcsolatban pedig ITT.

  A kraken térkép csak akkor indul el, ha legalább 20 játékos van a várólistáján, tehát 20 játékos vesz fel nem TP-t tartalmazó polip húst a tengeren és nem jelentkezik ki a térképről amíg meg nincs a 20 fő. Ha megvan a 20 fő, akkor elindul. Az a 20 fő nem feltétlen marad fent, lehet rögtön kilépnek onnan. Ilyenkor előfordulhat, hogy te rögtön 8/20-ként kerülsz fel, sőt akár 1/20-al is feljuthatsz.

  A kraken bizonyos lelőtt életerőnként eltűnik, lemerül, gyógyul nem is kicsit, majd valahol máshol a térképen újra felbukkan.

  Egyedül semmiféleképpen nem ajánlatos megtámadni. Gyöngy lőszerrel nem igazán lesz rajta hasznod, arany lőszerrel pedig félős, hogy 24 óra sem elegendő, márpedig ha jön 1 restart, és nem végzel akkor nem kapsz semmit.
   
 3. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Köszönöm válaszod DD.
   

Az oldal megosztása