Közlemény Műszaki frissítés – AMS PHP rész

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 9.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Valamikor a jövő hét folyamán ismét szinkronizáljuk a szervereket (tervezett időpont 2014.04.16), ezúttal az AMS frissítés első PHP részével. Ez a változás jó részt csak a háttérben jelenik meg, tehát sok változást nem fogtok tapasztalni, de van azért pár dolog amit észrevehettek majd.

  Először is, van egy hiba, mikor a játékosok vásárolnak egy 2. elit hajót elveszítik a fedélzeteiket, ágyúikat, stb.., a frissítéssel javítjuk ezt a hibát, és után már nem fog megtörténni.

  Másodszor, ami a legfontosabb, a fedélzetek kezelése változni fog. A frissítés után, először egyszerű fedélzetet (aranyért vásárolható) kell vásárolnod, mielőtt fejlesztett (elit) fedélzetet vásárolhatnál. A fejlesztett (elit) fedélzetek olyanok lesznek, mint a tovább fejlesztett egyszerű fedélzetek (az egyszerű fedélzetet alakíthatod át elit fedélzetre). A fejlesztett (elit) fedélzet továbbra is elérhető marad a piactéren, de licitálás előtt szükséged van legalább egy egyszerű fedélzetre, tehát ha van 10 egyszerű fedélzeted, egy időben fogod látni mind a 10 fejlesztett fedélzetet a piactéren. Például, akinek már van 1-5 fejlesztett fedélzete, az már csak a 6-10 fejlesztett (elit) fedélzetet fogja látni a piactéren. Természetesen, akinek már megvan az összes fejlesztett (elit) fedélzete, az nem fogja észre venni változást. Ha csak egyszerű fedélzeted van, vagy egyszerű és fejlesztett fedélzetek vegyesen, akkor láthatod, hogy a gyöngyös fedélzetek a Piactéren és a Kereskedőnél tovább fejleszthetők.

  Szóval, először egyszerű fedélzetet (aranyért) kell vásárolnotok, majd tovább fejlesztheted fejlesztett (elit) fedélzetre, és végül (ha akarod), a fejlesztett fedélzeteket tovább fejleszthetitek kristályokkal erős fedélzetekké:
  Egyszerű fedélzet (aranyért vásárolható, a kereskedőnél) ->
  Fejlesztett fedélzet (gyöngyért vásárolható a piactéren és a kereskedőnél) ->
  Erős fedélzet (kristályért fejleszthető, a kristálybarlangban)​

  Ezzel a változással, a játékosoknak először egyszerű fedélzeteket kell vásárolniuk, ezért az egyszerű fedélzetek ára 10x alacsonyabb lesz, mint korábban volt, hogy ne legyen túl drága az újonnan regisztrált játékosoknak sem.

  A frissítés célja, illetve fő oka a tárgyak és a fedélzetek kezeléséhez köthető hibák csökkentése, valamint fedélzethez tartozó tárgyak szándékos (külső programmal történő) elcsalásának megakadályozása, de főleg a játék múltból ismert stabilitásának növelése.

  Amint kész lesz a frissítés, az Open-Beta Szerveren ti magatok is kipróbálhatjátok, még az előtt hogy a többi szerverre bevezetnénk. Ahogy elindult az Open-Beta szerver tudatjuk veletek is. Véleményeiteket és észrevételeiteket ide várjuk.

  A Seafight csapata.
   
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Az Open Béta szerver ismét nyitva! Itt tesztelhetitek az új AMS PHP frissítést, és kérünk benneteket, ha bármi hibát találnátok az jelezzétek nekünk a vitaszobába az alábbi módon:
  • Összegzés
  • Leírás
  • A hiba reprodukálásának lépései
  Ez sokat segít nekünk a hibák megtalálásában, mielőtt még az élő szerverekre érkezne a frissítés, így javul a játékélmény is. Véleményeiteket észrevételeiteket és hiba jelentéseket ide várjuk.
   
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Az Open Béta szerver ismét nyitva! Továbbra is tesztelhetitek az új AMS PHP frissítést, és továbbra is várjuk a hiba jelentéseket a vitaszobába.

  A seafight csapata.
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  Köszönjük, hogy teszteltétek a játékot az Open Béta szerveren. Most lezártuk, egészen addig amíg nem lesz szükségünk egy újabb fejlesztés tesztelésére.

  A seafight csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása