Közlemény Nagy frissítés: Közösségek és fosztás

Kategória: 'Technikai közlemények', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 27.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  cdb3e1aa-c34b-48f3-a0b4-ad5f1ce98ef7.jpg

  A holnapi nap folyamán egy izgalmas új frissítés fog érkezni.

  Íme egy kis összegzés, hogy pontosan mi vár rátok.

  Ez a frissítés a következőket tartalmazza:
  • 8 új térkép
  • 8 új NPC
  • 8 új szörny
  • 4 új karakter
  • Új klán szigetek
  • 50+ új feladat
  • Sok más egyéb, mint pl szigetek, városok és várak.
  Összefoglalva, a legfontosabb dolgok:
  • új grafikai elemek
  • új kalóz szintek
  • új feladatok
  • új szigetek
  Mindezeken túl érkezik az új fosztogatási rendszer is! Ez a régi verzió tovább fejlesztett, megújított változata. Az új rendszerben már NPC-ket is fosztogathattok, persze csak a közösségi területeken, tehát 21/ alatt már nem. A fosztogatási védelem 60 percről 1 percre csökken, így akár percenként is ki lehet fosztani valakit.

  Szükségetek lesz Tisztekre is, hogy kifoszthassátok ellenfeleiteket. Beszerezhettek fosztogatási tisztet (Parancsnok), melynek segítségével lefoszthatjátok a célpontotokat, amint 25% alá esik az életereje vagy akár jobban képzett Parancsnokot is beszerezhettek, és már 50% alatti életerőnél is foszthatjátok a célpontotokat.

  Érdemes szót ejteni a kalózok felszereléseiről is, ha például van 40 kalózotok és 50 tőrötök, akkor csak 40 tőrt fogtok használni, hiszen csak 40 kalózod van.

  Egy másik fontos újdonság az új fizetőeszköz!
  Az új közösségi térképeken az NPC-k és a feladatok új közösségi valutát adnak jutalomnak. Ez a 'korona'.
  A koronákért vásárolhattok különleges legénységi tagokat, gyorsítókat, feladatokat, vizsgákat. Egy játékosnak legfeljebb 500.000 koronája lehet!

  Klán sziget bolt!
  Csak azoknak a klánhoz tartozó játékosoknak elérhető, akiknek van klánszigete is. Különböző tárgyakat és gyorsítókat lehet vásárolni, mint pl kifényesített ágyúcsövek, vagy 3. szintű vudusámán. Vegyétek át az irányítást egy klán sziget felett, hogy lássátok milyen nagyszerű dolgokat vásárolhattok meg az új klán sziget karakternél, Anthony Edward Lancaster-nél.

  Végül pedig az új kalózok.
  Ezek még érdekesebbé teszik az új régiókat, melyek így nagyobb kihívást jelentenek. Ők is a fosztogatási rendszer részei.
  Minden új NPC az új régiókban fosztható és bizonyos előnyöket biztosítanak a játékosoknak. Egy NPC-t kifosztva hozzáférhettek a legénységének 1 tagjához, mely egy szerepet biztosít nektek, mint pl 'tank' vagy 'damage dealer'. Ilyen legénységi tagokat bérelhettek akár az új fizetőeszköz segítségével is.

  Ennyi információ már elég is lesz, tényleg azt szeretnénk, ha magatok fedeznétek fel az újdonságokat. Azt javasoljuk, hogy látogassatok el 17/1 melletti biztonságos kikötőbe és beszéljetek "Oswald"-val.

  A seafight csapata.
   
  BERMUDA65(HU), Balmoral(hu), HMS és 6 más kedveli ezt.
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  30 percen belül elkezdjük a frissítést, mely előreláthatólag ~120 perces leállás jár, de mivel elég nagy fejlesztésről van szó, így akár jóval tovább is tarthat, az esetleges hibák miatt.

  A seafight csapata.
   
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A frissítés még folyamatban van. Sajnos már túl vagyunk a korábban említett időponton, ezért további jóslatokba nem bocsátkoznánk, de amint biztosat tudunk tájékoztatunk benneteket.

  A Seafight csapata.
   
  ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ahoj kalózok!

  A frissítés lényegi része elkészült. Néhány apróságon még holnap dolgozunk.

  IDE írhatjátok meg véleményeiteket a frissítéssel kapcsolatban.

  A Seafight csapata.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása