Open-Beta Tapasztalat Társalgó.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: levlevliva, témanyitás ideje: 23.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Ezt én is remélem, sőt bízom benne, eddig úgy volt:D
    Azt, hogy ott mikorra mit terveznek, azt írtam. Jövőhétre tervezik a véglegeset bétán berakni. Azt nem tudom, sikerül-e... Annyit tudunk mi is, amit elolvashattok fórumon a Közleményben. A 60 fontosok fejlesztését nem hinném, hogy sikerülne megvalósítanod, de minek is...? A bétát bezárják majd, mikor újra megnyitják, törölnek minden addigit.

2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Menne jampizni... :D

3. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Na már most akkor kicsit összegezném igen teszt szerver és sokan tesztelnének és nem tudnak még is miért? napfényt az emberek 20-30an veszik be és aki belép kilövik , kraken szét laggol és fagy (nem nem a gép hibája).... Ágyúkat már venni se lehet a hajó felszerelés és a menü sor is sokszor buggol el , ágyúkat nem lehet fejleszteni csak az 50. fontost , Úgy hogy kb semmit nem lehet letesztelni :) mások ilyen olyan pettel rohangálnak ... Ezzel ne foglalkozzunk? Miért ne? és akkor azt tesztelni melyik a hatásosabb 1 boss vagy 1 player ellen? Eselet 1 warban? Tudtommal teszt szerver és ha nem lehet tesztelni jó pár dolgot akkor miért ne foglalkozzunk vele? Sors kalapácsa, tüz vihar ágyú hol van? És ha valaki azokat szeretné letesztelni ? Őszintén nem lehet itt semmit se letesztelni :) A lezárásról meg annyit hogy rengeteg a 27es elit mikor azt nem lehet kapni , és láttam olyat is akinek 1 év-es jelvénye volt ^^ Érdekes módon kb semmit se lehet tesztelni és ne foglalkozzunk vele? Miért biztonságos kikötöbe mit lehet tesztelni? A semmit? Tökéletes.... :) Azt meg már hozzá se akarom tenni hogy a vitorlákat felse lehet rakni ^^ szóval már a sebesség bástya és a tehi se annyira értékes ... Mégha valaki ki is szeretné probálni ;)

Ui: Van hogy nem is lő a karim pedig a támadást jelziv hogy "aktív" és elméletileg támadja de nem lővi ;) Szép teszt szerver

Utoljára szerkesztett: 9.2.15
  4. FM_Héra

Nem játszani kell oda menni! Azt, hogy sokan azért mennek és ahogy ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ mondaná: jampizni, az egy dolog. Megnézhetitek az éppen aktuális fejlesztéseket, erre való..., ami jelenleg:EZ, amihez elég a Biztonságos kikötő is. A fénynek és a többinek semmi köze a teszteléshez, játssz a saját rendes szervereden, többre mész vele...

5. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

"Jampik" vagy ahogy te mondtad "vagánykodni" Na már most "saját szerveren" se megy máshogy :) ott is ugyan ez a helyzet ^^ annyi különbség hogy bétán 1 kezdő is vághat akár a csatái nagy részét lehozhatja mert megvan adva (vagy eddig megvolt hozzá adva a feltétel) Oké de akkor ez nem 1 teljes és igazi tesztszerver nem de bár? ha annyira teszt szerver minek a pvp mapp? régen is tele volt pvm mappal a norm sea..."a jampik " alá a bp adja a lovat 1 jó ideje :) és aki most kezdi? :) nem szeretné letesztelni talán a peteket? az ágyúkat? és mi egyebet?

6. FM_Héra

Azért nyitották meg ismét, hogy az újításokat megnézhesse, aki akarja, tesztelned nem kell semmit (amit tesztelni kell időnként, ahhoz biztosítják ott a cuccokat is, éppen az aktuálisat)! Mégis azt szeretnéd, old meg, ahogy tudod, feleslegesen panaszkodsz.

7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A másik, hogy a kedvenceket igazából egy normális szerveren kell letesztelni, mivel ott vannak az igazán változatos hajók így aztán hiába szeretnéd ezt tesztelni. A béta tényleg arra van, hogy az ÚJ dolgokat teszteljék és vizsgálják. Ha meg a bétára felmegy egy kis játékos az így is, úgy is alul marad a tapasztaltabb játékosokkal szemben. Volt már rá példa, hogy a kapott gyöngyből és krisiből nem csináltam semmit a bétán, mivel tényleg csak a csiszolást akartam tesztelni, de hát nem lehetett, mert aki felment az csak jampizni akart. 10-15 csobb után meguntam és kiraktam a szokásos harci dolgokat aztán volt pislogás. Ezért kéne idő korlát a bétára regisztrált hajókra vagy ne adjanak ilyen sok cuccot, hogy egy komplett "nagy" hajója legyen valakinek.

NagyGiba.hu kedveli ezt.
  8. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Sziasztok, nem találom hol lehet fedélzetet venni.. :D Valaki Help ;) igy nem, tudom teljesen feltérképezni az 5. mérföldkövet :p

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Az 5. mérföldkőnek pont az a lényege, hogy nincsenek már fedélzetek ;) Javaslom előbb az 5. mérföldkő áttanulmányozását.

10. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Köszi :D Megnézem hol lehet megvenni még 1x, aztán ha nem megy hagyom, majd élesben próbálom :D

11. ☆Spülenschiffe☆

☆Spülenschiffe☆ Utánpótlás-írogató

A főoldalon írja az eventet de tengeren nincs event :(

12. *Shymanó*

*Shymanó* Utánpótlás-írogató

Cm BÉTÁRA nem lehet belépni, azt mondták nekem a tengeren, hogy a cm-ek nem nekik kell ezt jelezni, Nos akkor kinek ??? Mivel Bétán nincs chat, és akkor igy kinek jelezzem ??? :rolleyes::rolleyes::p:confused:

13. FM_Héra

Hiába jelzed itt is, a bétával kapcsolatos dolgokban nem tudunk segíteni. Neked kell türelmesen várni, próbálkozni belépni, mint minden egyebet, neked kell ott megoldani.

Egyébként a Bétához nincs semmiféle support, vagy segítség, így hiába írod chatre, fórumra, vagy supportra NE várj segítséget. Vannak esetek mikor kérjük hogy menjetek bétára, olyankor kaptok egy fórum témát, ahova írhatjátok a tapasztalatokat. Ilyenről most szó sem volt. Javaslom térj vissza eredeti felhasználó fiókodhoz, azzal többre mész. Azt nem fogják lenullázni a fejlesztők ;)

14. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Mit tesztelünk jelenleg béta szerveren?

15. FM_Héra

Legutóbb, amit meg lehetett nézni, az az 5. mérföldkő volt.;) Aztán, hogy most ki mit szeretne...:D Jelenleg nem kell semmit, nem volt ilyen kérés.:)

16. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Köszönöm :)

17. TopSpeedHunter2

TopSpeedHunter2 Fórum-zöldfülű

18. .SH4DOW.

.SH4DOW. Utánpótlás-írogató

Nekem is igy van :(

19. FM_Héra

Semmi információnk nincs bétáról.
    Mint azt eddig is, most is azt javasolnám, a rendes szervereden fejleszd a hajódat, többre megy mindenki, ha ott játszik, ahol folyamatosan teheti.

20. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Sziasztok, valak megtudja mondani, mikor nyit ki a béta szerver ? :/:rolleyes::rolleyes::p