Segítség kérés!!

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ]EZEL[, témanyitás ideje: 26.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Igen, már elindult, és be is tudtam lépni. Ha neked kliensben nem sikerülne, akkor kérlek fordulj supporthoz!
   
  DIVISIO53 kedveli ezt.
 2. DIVISIO53

  DIVISIO53 Utánpótlás-írogató

  Köszi
   
 3. Gyagyás_Tódi

  Gyagyás_Tódi Fórum-zöldfülű

  Kraken npc-t hol találom? Tudna valaki segíteni. Köszönöm előre is.
   
 4. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Van róla egy részletes ismertető, ITT olvashatsz róla.
   
 5. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Junior szaki

  Üdv! Most a előbb 31/1 en épp a feladat osztóhoz igyekeztem, hogy leadjam a feladatomat, és :
  Dátum
  Esemény
  2024-02-20 09:10:38
  **♥** elsüllyesztett. de volt rajtam védő aura, egyre több olyan van, aki le lő akkor is, ha ara van rajtam! Valamit tenni kellene ez ellen. :( Az is fura, hogy olyan diszing volt rajta, és alatta valami forgott zöldes színe volt. Olyan,mint amikor a ember fel veszi a martalócot. Mi lehet az a mozgó zöldes valami ?
   
 6. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Lehet, hogy éppen akkor járt le az aurád, észre sem vetted, esetleg olyan műveletet végeztél, ami után leesett rólad. Van egy ismertető a védelem aurájáról, nézegesd, hátha kiderül számodra, hogy fordulhatott elő.
  2023.12.07. megjelent patchday információknál olvashattad: "Ha aktív Dzsinn Buffod van, most megjelenik egy effektus a hajód alatt." Ezt láthattad a másik játékos alatt.
   
  §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
 7. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Junior szaki

  Üdv! Dehogyis járt le akkor a aura, hisz előtte tettem fel 5 perce :) Semmilyen műveletet sem végeztem, pont ahogyan le is írtam mentem, hogy leadjam a próbámat. Olyan nagyon hihetetlen az, hogy csalók vannak, és lelőnek mikor rajtad van a aura! Sok mindenki mondta már ezt nekem.
   
 8. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ha ilyesmit vélsz látni, akkor az illető nevével és ID-jával kérlek fordulj supporthoz, leírva a történteket, utána fognak nézni!
   
 9. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Sziasztok mindenkinek! Amikor használom a csodalámpát Ázsiai szerveren, és felveszem a jutalmat, utána nem tűnik el, az a ablak, üresen ott van, és annak pedig el kellene tűnnie. nagyon zavaró! kérem jelenteni szupportra! Köszönöm.
   
  §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
 10. ✭Nσ.Mσre.Sσrrσw✭

  ✭Nσ.Mσre.Sσrrσw✭ Utánpótlás-írogató

  Sziasztok
  Nem kapsz Védelmi aurát a napi bejelentkezéssel, ha 5 illékony vagy 1 Tartós (a korábbi 8 és 2 helyett) van
  Valaki magyaráza már el ez mit takar mi vel normásli játékossal lett sztem ....
  köszönöm
   
  Mr.BiggiE™ kedveli ezt.
 11. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Eddig minden nap kaptál 1 illékony aurát, ha nem volt meg a 8 darab neked belőle, mert elhasználtál 1-et, esetleg többet. Ennyi lehetett maximum belőle. A tartósból kettő lehetett maximum. Ha te abból elhasználtál egyet, akkor ~hetente kaptál 1-et. Akkor is egyet kaptál mind a kettő fajtából, ha többet használtál. A maximálisan eszköztáradban lévő lehetett 8 és 2. Ez most 5 és 1 darabra módosult. Ennél többet nem halmozhatsz fel.
  Az utolsó részét nem értem az írásodnak. :(
   
 12. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Junior szaki

  Üdv! hajó felszerelésnél nem mutassa, hogy mit tettél fel, ha fel teszel valamit ágyút mondjuk! Olyan zavaró ez, hogy mindig ki kell nyomni az megint meg nyitni. Szeretném, ha ez jelezve lenne, és ki lenne javítva!
   
 13. **Kosza**

  **Kosza** Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! egy visszatérő küldi, hogy okozz sebzést kalüpszó, kalüpszó ivadéknak. a leírás igy szol: Odüsszeusz elsüllyesztésekor esélyes Kalüpszó megjelenése, hogy megbosszulja szeretett Odüsszeuszát. Kalüpszó hatalmas mennyiségű életerőponttal rendelkezik, és négy csáp követi. Ezek a csápok Kalüpszó életerejének csökkenésével újra és újra megjelennek. Amint Kalüpszó elsüllyedt, az összes csáp eltűnik.
  Első sorban nincs megírva hogy mennyi után jön elő gondolom lutri. Másodszor 3-orán át lőttem őket egy sem jelent meg. Majd irtunk cseten hirtelen frissítették a játékot a játékot szó nélkül és érdekes módon megjelentek! Valaki árulja el ez hogy működik. Meg hogy mért nincs magyar cm? igy ha a közös csetre írok senki ne dumáljon hogy angolul írjak míg nincs magyar cm.

  Ui: Polip térképre mért nem lehet belépni? Köszi puszi.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.24
  sárkányos és Naksi kedveli ezt.
 14. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  A Kalüpszó megjelenése ismeretlen számomra, vagyis annyit tudok rá írni, random (véletlenszerűen) jelenik meg, de hogy mi alapján, nem tudnám megmondani... Nem közölnek mindig mindent az ismertetőkben sem. Nekem eddig mindig sikerült olyan térképen tartózkodnom, ahová a közelbe dobta, miután felvettem azt a próbát. Valószínűleg 2 mapp távolságra írja ki csupán, így te akár lőheted egész nap is, nem biztos, hogy a közeledbe fogja dobni. Az általad említett restartnak ehhez nincs köze, max. akkor, ha éppen változtatnak a megjelenésén, de erről szoktak tájékoztatni, amit a patchday információknál lehet elolvasni.

  A magyar chat-en vannak CM-ek, bár nem fedik le a 24 órát, de egy fontos mondatot idéznék ide a fórum felépítése és használata ismertetőből:
  A globál chat-en pedig kizárólag angol nyelven írhat mindenki, mindenkinek van saját anyanyelvű chat-e, ott írhat a saját nyelvén.

  Jeleztem, hogy esetleg gond lehet vele, majd utána néznek.
   
  **Kosza** kedveli ezt.
 15. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Sziasztok mindenkinek! Már hosszabb ideje keresem a piacon a szuper páncéllemezeket, de nincs sosem! Megszüntették vagy miért nem lehet venni? Köszönöm a választ!
   
 16. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Ennek a tárgynak a megvásárlásához el kell érni a 25. csatapont szintet, ami azt jelenti, minimum 312.500 Csatapont szükséges hozzá. Előfordul, hogy időnként elérhetővé teszik adott mennyiségben a megvásárlását, de ha meglesz hozzá a kellő mennyiségű csatapontod, rendszeresen megvásárolhatod, amikor csak szeretnéd. Ládából lehet esetleg még gyűjtögetni, szokták az eventeken a szigonyozható "roncsokba" is elrejteni, mindaddig tengeren ezekből szerezhetsz, míg összegyűjtöd a csatapontokat.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.2.24
  Naksi kedveli ezt.
 17. riggsm7

  riggsm7 Fórum-zöldfülű

  Kijavítom SM Aurát, a 25.csatapont szint 312,500 Csatapontot igényel, utána megvásárolhatóak a páncéllemezek
   
  SM_Aura kedveli ezt.
 18. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ez így van, köszönöm, én is javítottam magamat!:D
   
  riggsm7 kedveli ezt.
 19. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Köszönöm szépen a választ! De régebben mindig ott volt, már sajnálom, hogy nem vásároltam belőle, nem tudom ez mióta van így ? Jó játékot mindenkinek.
   
 20. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Junior szaki

  Üdv! Most kaptam egy mágikus kristályt a feladatból. De sehol sem találom! Hol tudom megnézni, hogy hol van?