Segítség kérés!!

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: ]EZEL[, témanyitás ideje: 26.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mongoos

mongoos Utánpótlás-írogató

szia. Biztonságos kikötő és onnan tudsz lemenni atlatiszba.

2. FM_Brigant

FM_Brigant Moderator Team Seafight

Szia,

ugyanott éred el, ahol a különböző felszereltséggel rendelkező beállításaidat. (ha vannak ilyenek már) A felszíni hajók beállításai alatt vannak a tengeralattjárói. (Felszíni kikötőben nem tudsz tengeralattjáróra váltani, csak felszíni térképeken)

Itt (link) találod az ismertetőjét a különböző felszerelés beállításoknak, a kettes pontban, hajófelszerelés ablakban keresd.
    Ha aktiválva van a "kedvenc" designok kisablak, akkor ez a legördülő lista ott is megtalálható.

Üdv,
    Brigant

3. saci29

saci29 Utánpótlás-írogató

meg van köszönöm .és hol tudok köveket rakni a tengeralattjárók ba ? mer már mindenhol kerestem de ahol a hajókba ott nincs ilyen

4. FM_Brigant

Szia,

atlantiszi kikötőbe menj le, és a bal felső menüsoron: horgony ikon --> fentről a második az ékkőcsiszoló
    Tehát ugyanott találod mint a felszínit, csak külön karakter nincs neki atlantiszban a "szigeteken".

Üdv,
    Brigant

5. saci29

saci29 Utánpótlás-írogató

meg van a karaktert kerestem köszönöm szépen.

FM_Brigant kedveli ezt.
  6. 1mnb

1mnb Fórum-zöldfülű

Ahoj!
    Kalózpróbák a 60. szinten : utolsó szavak - jutalom egy kristályszilánk. Az mire jó? Próbáltam rákeresni, de nem jöttem rá.

7. FM_Brigant

Szia,

még nincs róla hivatalos információnk, ezért nem is került fel fórumra.
    Mindenesetre ha biztosan szeretnéd hamarabb megtudni, minthogy megszerzed, ezt tudja:
    upload_2024-10-16_20-48-57.png

Ha mégsem, annyit elárulhatok, hogy felszíni hajók különleges ékköve, és tengeralattjáró elleni küzdelemben segít.

Üdv,
    Brigant

1mnb kedveli ezt.
  8. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Szép estét! Ázsia szerverén Atlantiszon , és fent is gondol egyet a hajó és megáll sehogy sem akar újból elindulni! De csak akkor ,ha frissítek. De roppant kellemetlen mikor sietek, és ez ma már nem egyszer kétszer fordult elő! Fogalmam nincs miért van ez? Jó lenne ha a közeljövőben többé nem fordulna elő! Köszönöm!

Naksi kedveli ezt.
  9. SM_Aura

SM_Aura S-Moderator Team Seafight

Ahoj!
    Ismételném önmagam. Ez nem a hibák jelzésére létrehozott topic.
    Pl. nem értesz valamit a játékkal kapcsolatban.
    Ráadásul ott is azon hibák jelzését várjuk, melyek több játékost érintenek. Ha valamit a hibák jelzésére létrehozott topicba írtok, ezt minden esetben vegyétek figyelembe:
    Supportra pedig ezen hibákat alátámasztva konkrét leírást várnak az adott hibáról, az ilyen jellegűről pedig videóval is alátámasztva. Köszönjük megértéseteket, és együttműködéseteket!

10. **Kosza**

**Kosza** Járnitanuló

Sziasztok! Kapitány fejlesztésnél a felső kapitányt fejleszti minden esetben? Ha használom a 100% áthelyezést akkor is?

11. FM_Brigant

Szia,

igen, amit először jelölsz ki kapitányt fejlesztésre, az kerül felülre, és azt erősíted minden művelettel, amit utána elvégzel.
    Tipp: Link1; Link2

A 100% áthelyezés alatt ha ezt a tárgyat érted:
    upload_2024-10-27_9-0-40.png
    Ennek az a funkciója, hogy a feláldozott (tehát az alsó) kapitány manőverét átviszi a fejleszteni kívánt kapitányra. (tehát a felsőre)
    Vigyázz, mert csak lila (elit) szinttől lehetnek csak manőverei a kapitányoknak!
    Ajánlom tanulmányozd az előbb linkelt ismertetőket, sokat segítenek.

Üdv,
    Brigant

**Kosza** kedveli ezt.
  12. **Kosza**

**Kosza** Járnitanuló

Rendben köszönöm csak megzavart a szöveg :)
    Köszi Pacsi :)

FM_Brigant kedveli ezt.
  13. zolyy

zolyy Utánpótlás-írogató

Sziasztok

A ritka pénz küldetést, teljesítés után, nem tudom leadni a kijelölt küldetésadónál. Az összes biztonságos kikötőt végig jártam, de sehol nem engedni.

Mi lehet a baj?

Előre is köszönöm

14. FM_Brigant

Szia,

pontosan hol található ez a próba? (Melyik karakternél vetted fel, melyik próbasorozat, mit kell csinálni, legjobb lenne egy screenshot)

Üdv,
    Brigant

zolyy kedveli ezt.
  15. zolyy

zolyy Utánpótlás-írogató

16. SM_Aura

SM_Aura S-Moderator Team Seafight

Ahoj!

Arról A ritka pénz feladatról vártuk a képet, de valószínűleg már nem létező feladat, akár eventes feladat lehetett.
    Amit most raktál be, A Jól végzett munka. Ez a küldetés minden nap véletlenszerűen, különböző feladatot tartalmaz minden játékos számára (a próba címe változatlan). 24 órád van a küldetés teljesítésére, szerveridő 00:00-tól 23:59-ig.

17. zolyy

zolyy Utánpótlás-írogató

Szia,

Első kép bal oldalán látható a feladat teljesített formában, de csatolom a konkrét feladatott leírással.

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=943K_perny_337_felv_tel_2.png

Előre is kösznöm

18. FM_Brigant

Szia,

közben megtaláltam a próbát én is.
    31/1-en próbáld leadni Fang Weishengnél.
    Bigpont fizetőeszköz behozatalakor volt ez egy egyszeri próba, valószínűleg még nem csináltad meg, ezért maradt meg.
    Viszont közben voltak változások a Bigpont érmés próbákkal, jelezz vissza légyszíves sikerült-e beváltani, tehát aktív-e tényleg a próba. (megkapod-e az érméket is, arra is figyelj)
    Ha beváltottad látnod kellene egy 3 db Bigpont érméért elvégzendő próbát, ("Bigpoint szerzése" c.) de az szintfüggően teljesíthető csak. (a "Hain Yan deltája" térkép 31-50-es szint között elérhető)

Üdv,
    Brigant

zolyy kedveli ezt.
  19. zolyy

zolyy Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget, valamiért kizárólag biztonságos kikőtőben kerestem a megoldást.

A feladatott le tudtam adni, és fgel tudtam venni a folytatását.

Az érméket is megkaptam.

FM_Brigant kedveli ezt.