Segítség

Kategória: 'Kezdő kalózoknak', témanyitó: juszku, témanyitás ideje: 7.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. juszku

  juszku Fórum-zöldfülű

  Sziasztok, azt szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudnám növelni a hajón életét, és hogy hogyan tudok növelni a fegyver helyet anékül hogy az gyöngybe kerülne? :)
  válaszokat előre is köszönöm.:)
   
 2. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Először is nézz szét fórumon.:) Minden kérdésedre megtalálod a választ a leírásokból, A Seafight Bibiliában, játékismertetőknél. Vagy a keresés funkciót is használhatod, beírva a kulcsszót.;)
  Életerőről itt olvashatsz, Fegyver helyekről itt. Az első 50 fegyver hely aranyba kerül, a többit gyöngyért fogod tudni csak megvásárolni.

  Ezen felül vannak fedélzetek, amikről szintén van leírás. A vudu fedélzetet aruba adhatja, amire szintén + ágyúkat lehet elhelyezni. Királynő kegyelmét többnyire egyes BM térképekből kaphatsz jutalomként, vagy ládából nyithatsz, amire szintén helyezhetők ágyúk. Említhetjük még a király kegyelmét (boko sorsolás nyerteseként kaphatsz ilyet), ébenfa fedélzetet, elefántcsont fedélzetet. Ezekre más-más bónuszok is vonatkoznak.
  Bástyán is lehet fejleszteni a + fegyverhelyeket, de azok szintén gyöngybe kerülnek.
   
  ANDRAS08 kedveli ezt.
 3. Zsuko

  Zsuko Fórum-zöldfülű

  Sziasztok 2 napja kezdtem, a játékot de nincs semmi küldetésem.Ilyenkor mit lehet csinálni?
   
 4. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

Az oldal megosztása