Szerver fagyás

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: ..¤Sandokan¤.., témanyitás ideje: 1.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Pontosan, EU3 Szaggat, laggol, beakad másodpercekre, játszhatatlan.

2. adella90Go®

adella90Go® Junior szaki

Nyugi EU1 is ilyen, de szerintem az összes szerver laggol nagyon :S Kéne már resi, mert ez így nem jó.

Ez elég fura válasz volt.
    EU1 is ilyen resi előtt semmi baj nem volt utána meg rögtön nem lehetett jéggolyót venni a szigetek nem lőttek, npc lövésekor 2-3 lövés után megállt meg igen a csili szedése közben is vannak olyanok, hogy nem veszi fel. Kéne egy normális resi.

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Lehet, hogy furcsának látjátok, de mivel nem feltétlenül vagyok játékban, 1 szerveren játszok (nem mindenhol), nem biztos, hogy ugyanazokat tapasztalom esetlegesen, amit ti, még akkor sem, ha éppen tengeren vagyok. Előfordult már olyan, hogy valaki, akivel 1 szerveren vagyok, hibát jelzett, én nem tapasztaltam.
    Nem véletlenül kérjük tőletek a hibák pontos leírását és azt, hol tapasztaljátok, meg az sem mindegy, hogy többen, vagy csak 1 valaki...
    Olvasom, jelenleg úgy látszik, több szerveren ez a helyzet sajnos.:(

4. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

szeretném akkor megkérdezni, ha a chaten folyamatosan megy a panasz, és a cm azt írja, hogy jelzi, akkor nem is jelzi? Mert itt ugyebár több szerverről is van panasz, tehát az a cm, aki nekünk eu1-re ma azt írta, hogy jelzi a problémát, az más szerveren is olvasta ugyanazokat a panaszokat. Szóval van értelme annak, ha mi a játékon keresztül is próbálunk kommunikálni veletek?

5. FM_Héra

CM-ek a chat-et olvassák, ha hibát jeleznek nekik, onnan jelzik, minden esetben. Mi a Fórumot figyeljük, mi sem hagyunk figyelmen kívül egyetlen hibát sem. Mindenképpen van értelme jelezni.

6. Csaba84(HUN)

Csaba84(HUN) Aktív író

ahhoz képest sem venni észre semmi javulást a hibákkal kapcsolatban,hiába vannak jelezve a CM-eknek!!!!

7. messor

messor Junior szaki

ismételten jelzem akkor hogy eu4 tegnap resi óta játszhatatlan szaggat minden térképen minden játékosnál kb 5 mp-ként áll a hajó 2-3 mp -et

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Tehát mégegyszer. A CMek továbbítják a hiba jelzéseket, és nem kijavítják azokat. Attól, hogy jeleztek nekik vagy nekünk 1 hibát még nem lesz azonnal javítva. Egyrészt annak el is kell jutnia egy programozóhoz, majd utána..

Nem kell ismételni, tudunk róla, de mivel nem tudunk többet mondani, így nem is mondunk. Vettük, jeleztük (ez az alap).

9. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

DD!

Ha reggel azt írja a CM, hogy jelzi a hibát, utána 1 órával felírtam ide, akkor miért kell pontos infókat kérnie Hérának? Itt egyáltalán nem a hiba javításáról van szó, vagy annak idejéről.

10. adella90Go®

adella90Go® Junior szaki

Akkor még az lenne a kérdésem, hogy miért volt resi tnap?
    Meg azt se értem, hogy egy csomóan jelzik a laggot meg a hibákat mért nem lehet restartkd

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ti magatok írtátok, mindegy mikor vagytok, folyamat laggol. Tehát resi nem fog segíteni.

A CM nem Hérának jelzi, és Héra sem a CMnek, ez elég válasznak? Ilyen alapon mondhatnánk, hogy külföldi játékosok is jelezték már, még is foglalkozunk a ti hibajelentésetekkel is, hiába ugyan azt írjátok le. És újra és újra jelezzük.

Kb eddig.

Akármennyire is dühítő hiba, kéretik nem szemetelni vele a fórumon, vettük, jeleztük, és pont.

12. adella90Go®

adella90Go® Junior szaki

Ti magatok írtátok, mindegy mikor vagytok, folyamat laggol. Tehát resi nem fog segíteni.
    A resi után lett ilyen a játék nem csak simán elkezdett laggolni.
    Szóval ha a resi nem segítene akkor mi?

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Neki ülnek a fejlesztők, ha még nem tették volna, megkeresik a hibát, és javítják, de ez továbbra sem 'Beszélgess a hibákról' topik. Aki beszélgetni szeretne, az talál más témát erre, vagy ha nem nyit 1-t.

Resivel kapcsolatban ajánlott közleményeket olvasni.

14. messor

messor Junior szaki

ha nem gond jelezném hogy eu4 a resi után se lett jobb

15. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Ma ismét fagy a játék és ahogy egyre többen vannak online annál jobban fagy!

16. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Nem kötekvés képen Héra de ez a hiba már a laggolás elött is jelen volt de hátha helyreáll a laggolással! :)

17. FM_Héra

Talán EZT a részt átolvashatnád, nem feltétlenül a mostani hiba okozza.

Nem feltétlen a mostani laggolás okozza, úgy általában is előfordul 1-1 lag, akár a szerver akár a te géped/neted hibájából. Igen előfordul, hogy nem kezd el kijelentkezni, de ha ott maradsz, nem mozdulsz, és nem támadsz illetve nem támadnak meg és vársz 10-30 mp-t (prémiumtól függően) akkor kijelentkezel az esetek többségében. Ez esetben csak egy vizuális hibáról beszélünk.

18. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Tájékoztatom az illetékeseket,hogy még mindig játszhatatlan eu2,akad,ugrál továbbra is a hajó.Resi ide,resi oda

19. -killer-

-killer- Utánpótlás-írogató

Hát restart ide vagy restart oda ....éppen olyan rossz a játék mint volt...akadozik és játszhatatlan. EU3.

20. *Kackac*

*Kackac* Junior szaki

EU3 változatlanul akadozik...