Visszajelzés Vitaszoba: A tehetségek új fája

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Ahoj Kalózok!

  Ide várjuk a visszajelzéseiteket a tehetségek új fájával kapcsolatban.

  A Seafight csapata
   
 2. 义کΛMکЄYŤΛИI义

  义کΛMکЄYŤΛИI义 Fórum-zöldfülű

  Drága. :D
   
  Naksi kedveli ezt.
 3. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Bizonyos részei egész jól sikerültek. Bár az ára valóban 'borsos', azt is szem előtt kell tartani, hogy annak nincs értelme ha betesznek valami újítást és másnap már mindenki fullos. Így megint van valami cél, amiért lehet küzdeni. Én megvagyok vele elégedve, plusz szerintem a kisebb hajóknak is több lehetőségük nyílt ezzel.
   
 4. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  nincs több lehetőségük sőt...nincs koronájuk,nincs 300k krisiük,az alapot sem tudják kirakni,én 3 lővésből kilövöm a 400k ép-es hajókat úgy hogy nincs fullon a tehetségem,akkor milyen új lehetőségek nyílnak meg nekik? :)
   
  Naksi kedveli ezt.
 5. ]EZEL[

  ]EZEL[ Törzsjátékos

  Én inkább kihagyom a véleményem!!
   
  Naksi kedveli ezt.
 6. ταχύτητα

  ταχύτητα Utánpótlás-írogató

  Akinek nem volt 50-60 tehije a régi rendszerben az ott sem tudott nagy játékosok ellen érvényesülni, ha meg volt annyi akkor elég szépen kapott krisit vissza, koronáról meg annyit hogy ideje el hagyni fény mappot és elkezdeni vizsgázni... A mostani tehetségekkel van ami jobb lett van ami rosszabb lett de sok előny lesz majd szépen lassan belőle. Nekem sincs meg az összes tehim még van jócskán mit kirakni de már most jobban tetszik mint a régi.
   
 7. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  sziasztok! Nekem az a véleményem, hogy nem kellett volna másik tehetség,ami elvesz gyöngyöt, és koronát is! Én be fejeztem ezt a játékot itt ,és most!Többi véleményemet nem írom ki!Majd aki akarja leírja a véleményét!Sziasztok.
  ((Meg volt nekem a 64 tehetségem+3200 kristály))
   
 8. *pαℓذ*

  *pαℓذ* Haladó

  ha kérhetném gondolom mások is így vannak vele az eldorádónál növelhetnék a minimapon való tartózkodás idejét
   
  Shtuby és Naksi kedveli ezt.
 9. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Eleve duplán kaptuk vissza a kristály mennyiséget ha jól számoltam. Az első 100 tehetséghez csak gyöngy és kristály kell , ez 3 ágon. Utána is csak 50 korona, szóval még ezt is ki kellene tudni rakni a kisebbeknek is. Ez 3*150 tehetség, de variálhat vele ahogy akar. Én úgy vettem észre, hogy jobban jártam az új rendszerrel (előzőleg 54 tehetségem volt).
   
 10. ((KOZY))

  ((KOZY)) Utánpótlás-írogató

  Tiszteletem!

  Jó pár hónapja csak figyelem az eseményeket.
  Apolló, Emlékszel mi volt az ígéret amikor először ki került a játékból az inas majd később vissza? Segítek... Azért került ki a játékból mert az új tehetségek bevezetésével már nem lesz rá szükség, azonban megcsúsztunk a frissítéssel így visszarakjuk a feketepiacra az új tehetségek bevezetéséig.
  Viszont arról is szó volt, hogy amint bekerül a játékba nem számít kinek hány napja van vissza azonnal törlik mindenkinek..ennek ellenére azért a kiárusításba bekerült..
  Mit is mondhatnék? Gondolom az inasból is lesz egy fizetős buff..

  Megyek is folytatom a pihenőmet és talán egy nap visszatérek, ha lesz változás.
   
  ]EZEL[ és Naksi kedveli ezt.
 11. Esi

  Esi Fórum admirálisa

  Jelezzük.
   
  Shtuby kedveli ezt.
 12. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Kedves Adminok!
  Szeretném megkérdezni, hogy hajósinast hol találom a tehetségnél?
  Arról volt szó, hogy ha meg lesz a új tehetség ,ott akkor lesz hajósinas is!De nem találom!Köszönöm.
   
 13. Shtuby

  Shtuby Járnitanuló

  Sziasztok!

  A szigonyozás idejének a növelése is jó lenne, sokkal lassabb mint volt, pedig bástya is 8/8 és 50/50 az új tehetség fán.
   
 14. Leonidas

  Leonidas Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Nézegettem ezt a új tehetséget, és kerestem a hajós inast,de nem találtam meg sehol sem!Arról volt szó, hogy azért veszik el, hogy amikor a új tehetség meg lesz ,majd ott lehet szerezni,de nem találom sehol sem ,valaki kérem válaszoljon már nekem, hogy hol találom a hajós inast? Mert játszani szeretnék,de se a fekete piacon ,se sehol nincs! Akkor most mi történt a inassal?
   
 15. Sztyujih21

  Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

  Szokott lenni feketepiacon.
   
 16. Sztyujih21

  Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Hiába van full távom és sasszemem igy is lő a sziget mert nincs akkora távom mint régen. Ez direkt igy van?
  http://prntscr.com/kwalle plusz az utolsó két tehi tényleg nem ad semmit sem? :D
   
 17. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Mindkét hozzászólásra válaszolva:
  A hajósinasról szóló közleményt az alábbi linken olvashatjátok, direkt visszakerestem, hogy pontosan mi is volt benne leírva. Nos ebbe ha valaki figyelmesen elolvassa akkor látható, hogy semmi olyan nem volt leírva, hogy a tehetségekben megtalálható lenne a hajósinas. Ez a közlemény azt tartalmazza idézem: "Az új tehetségeknek köszönhetően stratégiailag megtervezhetitek, mire van szükségetek - beleértve az újratöltési sebességet is." és ez meg is található az új tehetségekben Szupersortűz néven.

  Arról hogy a hajósinassal mik a további tervek arról még nem kaptunk információt, de ha megkapjuk azt itt a fórumon közölni fogjuk.
   
 18. ((KOZY))

  ((KOZY)) Utánpótlás-írogató


  Egyszer már közöltétek.

  "Egy fontos megjegyzés: a Hajósinas teljesen el lesz távolítva minden accountról, amint az új tehetségek bekerülnek a játékba.Mindaddig a Hajósinas elérhető lesz a feketepiacon időről időre, így azt meg tudjátok vásárolni, hogy élvezhessétek az újratöltési sebesség adta előnyöket. Ne feledjétek azt sem, hogy a Hajósinas legfeljebb 30 napra vásárolható meg."
   
  Naksi kedveli ezt.
 19. st.Wolf.hu

  st.Wolf.hu Járnitanuló

  Ez meg is van sajna De mit tettek berakták csomagba szoval akkor mi értelme volt az egésznek LOVÉT gyerekekk enyitt erröl
   
  Naksi kedveli ezt.
 20. *pαℓذ*

  *pαℓذ* Haladó

  szerintem semmi gond a hajósinassal, ha nem lennél kibannolva te is így gondolnád,