Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kornél

kornél Fórum-zöldfülű

Nehéz volt az elején,de aztán mát könyebb :)

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ezek szerint megoldottad, talán már be is küldted, viszont érvénytelen marad, ha nem regisztrálsz.

*Genius(HUN)* kedveli ezt.
  3. Tenzou-captain

Tenzou-captain Fórum-zöldfülű

Regisztráltam, nehézkes volt, fejtörő :p lényeg, hogy sikerült több kevesebb sikerrel, aztán jöhet a nyeremény :p

4. sysrq33

sysrq33 Járnitanuló

a 14-es nekem is reménytelennek tűnik :D

5. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

A 14-es nekem sincs meg... :(

De az 5-ös, 7-es, 16-os sem...
    Pedig a 16-ost biztos láttam valahol, csak nem tudom hol, és nem is találom sehol :D

6. a 14-est én is már napok óta kutatom...de semmi:((((

7. KillerHU

KillerHU Aktív író

:)
    Akkor a 14-es az a fő mumus. Nekem is hiányzik.
    De hogy a 16-os hol lehet? Egy ilyen szinten kidolgozott karaktert nem is láttam még a játékban. Pedig ezek szerint mégis van.
    És még a 15-ös sincs meg.
    Már azon agyalok, hol és kitől lehetne segítséget kérni, mert ezek egyedül nem nagyon fognak menni.

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát lehet van mumus, tény hogy nem sokan tudták eddig. Jövőhéten mindenképpen megtudjátok mi is az :cool:

Egyébként tessék igyekezni, bízok benne, hogy csak azért vannak még ilyen kevesen (az 1. részhez képest), mert mindenkinek van még 1-2 kép amit nem tud és még agyal rajta. Viszont vasárnap már mindjárt itt van, el ne késsetek a válaszadással. Meg persze a regisztrációval sem, mert még mindig sokan próbálkoznak regisztráció nélkül. Az ő válaszuk ismét kukába végzi. (jelen állás szerint 13 ilyen válasz van)

Szóval lassan küldjétek be a válaszaitokat, hívjatok még játékosokat, hogy legyetek minél többen, hiszen minél többen lesztek annál több és jobb nyeremény vár rátok. A játék végén is jó lenne odaadni valakinek azt a nagy vudu ágyú csomagot (ha majd azt kérné a nyertes)

*Genius(HUN)* és FM_Héra kedveli ezt.
  9. EagleEye14

EagleEye14 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet még a játékra regisztrálni? És ha igen akkor hol? Előre is köszi a választ! :)

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Szia! Vasárnap éjfélig tudsz regisztrálni, hogy még belekerülj a körbe. Regisztrálni úgy tudsz, ha a fórumon ráviszed a kurzort a nevedre. (Jobb felső sarok) Ott lenyílik egy kis ablak aminek az alján az "Állapot frissítése"-be bemásolod a szerver azonosítód és az ID-d.

11. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Igen és jó helyen igyekeztél regisztrálni, ahogy ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ írta, a szerver és felhasználó azonosítóddal egészítsd ki, anélkül nem érvényes.:)

12. A 14-es Dd sikolynak öltözve :p :D

*LadyQueen* kedveli ezt.
  13. KABÓCA

KABÓCA Utánpótlás-írogató

:p Beküldtem , talán a fele jó is. A "homályosakat" idézőjelbe tettem a humor kedvéért :). Azért a megoldás érdekel majd.:D

14. dudka1

dudka1 Törekvő

Nos valóban van 1-2 elgondolkodtató kép. Nekem is a 14.-15.-16. okoz fejtörést. De nem gond, beküldöm így is. Kíváncsi leszek végül is miből lettek kivágva ezek a képek.

15. EagleEye14

EagleEye14 Utánpótlás-írogató

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  16. mark175

mark175 Járnitanuló

ha 2 percel éjfél után küldtem be akkor lekéstem :( ? légyszi mondjátok hogy nem :( már hamarabb beirtam mint éjfél csak nézegtem átfele hogy jól irtam e be és véletlen elnéztem hogy elmullott éjfél 1-2 percel :/

17. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Ezt az üzenetet 23:09-kor írtad, szóval ha elötte küldted be a megfejtést mielött ide írtál nem késtél el :) A másik lehetőség, hogy előre tudtad, hogy 2 percet késni fogsz :p

18. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Nálam 'mark175, Ma 00:09-kor' írja a hozzászólását. Lehet hogy nála is annyit írt, talán tényleg túllépte pár perccel.:p

Szerintem menj a profilodba az alapbeállításokhoz és állítsd be jól az időzónát ;)

19. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Akkor nálam van a gond...Ez esetben tényleg túllépte...

20. konan54

konan54 Utánpótlás-írogató

ID166/41798366