Visszajelzés Vitaszoba: Kalózok kupája - Óceáni bajnokok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Brigant, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KisAragor

KisAragor Utánpótlás-írogató

5 orát voltam játékban délután 1 nem sikerült fel menni 1 vicc az egész

2. *~Gaby~*

*~Gaby~* Junior szaki

Szerencsére, az event teljesítést meg lehet csinálni az aréna és az utána levő próbák nélkül is, csak azoktól a jutalmaktól esünk el, amit azok a próbák adnának.

3. huntingDev

huntingDev Fórum-zöldfülű

Sziasztok elözöhöz szólva én is globa8 játszom nem lehet meg csinálni esemény csoportos részeit stb mert global8 nincs szinte alig van játékos nem azért nyári szabadság van ! Hanem játékosok itt global8 abba hagyták a játékot ! Ezért mérlegelje bigpoint global8 szervert vonja össze europa ultra szerverel .Amerika mega szerveren is meg oldoták amarika 3 szervert pve volt nagy szerverhez tették ! Köszönöm meg fontolást előre is!

4. BLUEBERRY1

BLUEBERRY1 Utánpótlás-írogató

nekem sikerült én is ott játszom gl8 ( klán és Ts a Titok)

5. KisAragor

KisAragor Utánpótlás-írogató

azért a elég vices hogy a proba azt kéri nyerj egy futbalaréna harcot csak kérdés hogyan amikor az bent sincs:(((