Visszajelzés Hajósinast érintő változások

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 14.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Sehol nem volt írva, hogy állandó jelleggel bent lesz a hajósinas ("Mindaddig a Hajósinas elérhető lesz a feketepiacon időről időre"). Egyelőre úgy néz ki, hogy a megjelenését az eseményekhez kötik. Az első eseményen gyöngyért volt betéve, a Jolly Rogerek alatt pedig koronáért, mint a többi legénységi tag (pl. bérenc, őr).
    Ha minden eseményen megvettétek az elérhető összes hajósinast, akkor annak bőven ki kellene tartania a béta szerverhez mellékelt leírás szerint hamarosan kezdődő eseményig, ahol talán újra elérhető lesz.
     
  2. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Teljesen 1-t értek veled !! csak hátrányát élvezzük:(
     
    Canada kedveli ezt.
  3. Leonidas

    Leonidas Utánpótlás-írogató

    kedves Esi! Én kis hajó vagyok, és esélyem sincs koronát gyűjteni, és ezért nem is tudtam venni koronáért! amúgy meg borzasztóan sok volt érte 1000 korona!
    ez nem tisztességes a játékosok felé, föle a kisebb játékosokat tömegével hátrányba szorítja!
    Miért kell ezt csinálni?? Hogy még több játékos itt hagyja a játékot ez a cél??? Nincs mindenki tele koronával, gyönggyel, nem mindenki tud itt ülni napokat, gyűjtögetni,mert vannak sokkal fontosabb dolgok a éleben, hogy a embert élni tudjon!Dolgozni kell elsősorban! Nagyon ideges vagyok ez miatt, hogy itt a játékosok semmit se számítanak, csak arra jó, hogy vásároljanak amikor minden nap több és több dolgokat betesznek pénzért! De semmit se számítunk! Miért miért kell ezt tenni??
     
  4. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    A Jolly Roger események alatt nem a gyöngy szokott lenni a fizetőeszköz, ez már régóta így van. 21-es szinttől lehet napi 5.000 koronát szerezni, addig érdemes is felvizsgázni, mivel egyre több mindenhez szükséges a korona gyöngy helyett.
    Amikor pedig gyöngyért volt bent a feketepiacon, akkor ugyanolyan árban volt, mint korábban a kalózoknál.
     
  5. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Kedves Fórumozók!

    Kérünk Benneteket, hogy ha a hajósinassal kapcsolatos hozzászólásotok van, akkor azt itt tegyétek meg, máshol sajnos nem tudjuk azokat fogadni, és töröljük őket.

    Minden egyéb más véleményt pedig az Általános véleményekhez kérünk az áttekinthetőség érdekében.

    A Fórum csapata
     
  6. NAPOLEON.FMF

    NAPOLEON.FMF Utánpótlás-írogató

    tisztelt Apolló ,nekem semmi bajom hogy csak event alatt van hajosinas de viszont hogy berakjaák koronáéert is az kissé elszomoritó ,ugyanis mindenkinek nincs ideje koronát gyüjteni,mert idő igényes nagyon,és nagyon elszomoritó hogy immár minden plusszost pénzért tesznek be ,elgondolkodtato hogy játszome e a jővőben ,már 8 éve játszom,de kezd nagyon unalmas lenni ez az egész ,fizetős buli,hát csak gratulálni tudok a fejlesztöknek egy nagy tapsot megérnek ,na meg aki ki találta hogy mindent pénzért lehessen megvenni
     
    Naksi és ]EZEL[ kedveli ezt.
  7. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Hát igen én is régóta játszom de szerintem a következő lépés ha be teszik pénzért akkor no ez a játék!!:( Ez komoly!!
     
    Naksi kedveli ezt.
  8. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Köszönjük az észrevételeidet.
    Reméljük, hogy a következő alkalommal ismételten gyöngyért lehet majd megvenni a hajósinast.
    A koronák gyűjtéséről: vannak nagyon jó napi próbák, amelyekből viszonylag gyorsan össze lehet gyűjteni több ezer koronát. Az 5000-es vagy a 2000-es próbákból 1 nap alatt össze lehet szedni 7000 koronát elég egyszerűen (magasabb szinten még több próba, melyek ugyancsak könnyebbek, nem kell szörnyeket lőni hozzájuk), ami ugye 7 nap hajósinas ára volt legutóbb. 7000 korona ezeket a próbákat csinálva nem nagy tétel. Ha nem vagy elég erős, hogy kilődd ezeket az NPC-ket, akkor sem kell elkeseredned, klántársakat, barátokat megkérve, biztosan segítenek neked (vagy ellopod valakitől az utolsó lövést ;) ).
    Mint látod, több lehetőséget felsoroltam, mégsem kellett a pénztárca felé kapkodni. :)
     
  9. Apolló

    Apolló Fórumőrült

    Nem gondolnám, hogy a hajósinast pénzért tennék elérhetővé, tekintve azt, hogy nincsenek hosszú távú tervek ezzel a játékelemmel, ki fog kerülni a játékból.
    Addig javasolt a feketepiacot lesni, mikor érhető el, és élni a lehetőséggel, ha meg lehet venni. :)
     
  10. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Szép napot Apolló de nem igen szeretnék vitában bonyolódni nem az a tipus vagyok !! és nem is szeretném ha esetleg félre értésre adna okot de szerintem a korona napi szinten másra is kell!! Nem sorolnám fel. Maradok tisztelettel!!
     
    Naksi kedveli ezt.
  11. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia!Igazat adok!
     
  12. NAPOLEON.FMF

    NAPOLEON.FMF Utánpótlás-írogató

    bizony van mire költeni a koronát ,és ha belegondolumk napi szinten ha esetleg rá ér gyüjtögetni az ember koronát ,tegyük fel hogy összejön 7000 korona az szinte nulla ha belegondolunk a fejlesztésekbe és stb lehetne sorolni
     
  13. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia! Egyetértek veled!
     
  14. OBERON-HU

    OBERON-HU Utánpótlás-írogató

    EU 3-ra miért nem rakják be az inast?????????
     
  15. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Melyik szerverrel nem egyezik?
     
  16. OBERON-HU

    OBERON-HU Utánpótlás-írogató

    Már bent van a piacon. Lehet csak én nem láttam de pár frissítés után megjelent.
     
  17. ❤__*

    ❤__* Törekvő

    Tisztában van mindenki vele, gondolom legalábbis, a BP bármikor változtathat bármin, ezen jogát fenntartja magának, ami természetes dolog.
    Ettől persze lehet tiltakozni, leírni véleményünket, ha valami nem tetszik, vagy ellenkezőleg.
    Mivel fizetős csomagokban megkapják azok, akik megvásárolják, nem hinném, hogy azt törölni kellene, ha már 1* belerakták, és ugye a korlátozás sincs már, ami 30 napra szólt korábban. Talán a megjelent közlemény óta átgondolta a BP, látva a játékosok véleményét- tetszését ezen játékelemet illetően, és ugye elég sokan ragaszkodtunk- ragaszkodunk hozzá.
    Amennyiben ez így marad, jó lenne, ha azon játékosokra is tekintettel lennének időről-időre, akik nem sokat, vagy egyáltalán nem vásárolnak.
    Bele tudom képzelni magam a helyükbe, gondolom mások is. Remélhetőleg rájuk is gondol a BP, és időnként elérhetővé teszi mindenki számára a feketepiacon, vagy máshol, ahol játékbeli fizetőeszközzel bárki meg tudja vásárolni, mert bizony elég keserves lesz számukra nélküle tengeren.
     
    Naksi kedveli ezt.
  18. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Hát hogy mennyire igazad van Bravó teljesen igaz amit le írtál!!! Csak támogatni tudom!!!
     
  19. Naksi

    Naksi Fórum hercege

    Szia!Teljes mértékben egyet értek veled! Hajósinast betették a fizetős közé, de aki nem fizet,annak nincs,azok nem érdemlik meg? .. :( o_O
     
  20. †Knight_Rider†

    †Knight_Rider† Fórum veteránja

    Azért az sem fair, hogy valaki fizet érte és így elérhető számára, valaki meg nem akar fizetni érte és úgy szeretné.