Csomag rendelése külső link alapján

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: -.Franko.-, témanyitás ideje: 11.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -.Franko.-

  -.Franko.- Utánpótlás-írogató

  Azt szeretném kérdezni ha egy külső link alapján pl. meg rendelek 1 csomagot ami jelenleg nem elérhető pl. tegyük fel:
  A Császári zsákmányzsákcsomag tartalma:
  • 15 db császári zsákmányzsákot tartalmaz
  Akkor ez Kizárássál jár a játékból vagy sem ? Régen volt egy erről szóló téma de most nem találom.Szeretnék kérni mielőbbi hiteles választ. :)
   
 2. Spongee™

  Spongee™ Rutinos

  Nem vagyok benne biztos,de azt hiszem igen,kizárnak.
  Nem érdemes ezekkel a linkekkel szórakozni.:)
   
 3. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Nem javaslom senkinek, hogy olyan linkről rendeljen, ami épp nem elérhető, ahogy Spongee™ írta:
  Így rendeltek valamit, előfordulhat, hogy kifizetitek, és mégsem kapjátok meg. Mindig várjátok ki, amikor elérhető számotokra, amit szeretnétek.
   
 4. -.Franko.-

  -.Franko.- Utánpótlás-írogató

  Megrendeltem jóvá írta akkor zárolva leszek ?
   
 5. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Nem véletlenül tesznek időszakosan elérhetővé bizonyos csomagokat, vagy szinthez kötik pl., ami nem mindenki számára érhető el, mégis kiskaput keresve rendelsz meg valamit, ne csodálkozz, ha majd esetlegesen következményekkel is számolnod kell.
   
 6. -.Franko.-

  -.Franko.- Utánpótlás-írogató

  Esetleg nem tudod hova tűnt az a téma amit itt volt fórumon hogy nem bűn így rendelni ?
   
 7. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Nem olvastam olyat sehol, ahol bárki azt írta volna, hogy nem bűn..., DD is óva intett mindenkit az ilyen megrendelésektől.
   
 8. -.Franko.-

  -.Franko.- Utánpótlás-írogató

  Végül is ez nekik pénz miért zárolnának...ennyi erővel ha kizárnak én meg vissza kérhetem a pénzt :D
   
 9. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Azért ez nem így működik. Valami, amit nem rendelhetnél meg, mégis megteszed, tehát nem tiszta úton, jogtalanul jutsz hozzá, amit meg is kapsz esetlegesen, és ezért büntetnének, nincs mit számon kérned. Akkor sem kérhetsz semmit, ha nem kapod meg a megrendelt dolgot, ami éppen nem elérhető számodra.
   
 10. -.Franko.-

  -.Franko.- Utánpótlás-írogató

  Szóval ezek szerint az a Téma ami meg volt nyitva szerintem DD által az megszűnt?
   
 11. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szétnéztem kicsit, ahol szó volt róla ITT olvashatod, de te is nézelődhetsz. Beírsz kulcsszavakat a keresőbe, az alapján olvasgathatsz.
   
  -.Franko.- kedveli ezt.
 12. -.Franko.-

  -.Franko.- Utánpótlás-írogató

  Nem erre gondoltam az egy hivatalos volt :) de azért köszi
   
 13. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  EZ már hivatalos ;).

  Szóval, aki ilyen linken keresztül vásárol, attól elvárt, hogy 1 szót sem szól, nem panaszkodik, ha valamit nem kap meg. Nem kevés ilyen volt (akár nagyobb csomagokat is megvásároltak, a pénz levonásra került és nem kaptak érte semmit), annak idején nem véletlen írtam ezt a közleményt. Aki ennek ellenére mégis megteszi és kihasználja, az lényegében megszegi a szabályzatot, tehát zárolható. De 1-1 szabályszegésért járó büntetésről általában központilag döntenek és központilag is intézkednek. Láttunk már rá példát, hogy bizonyos esetekben semmilyen következménye nincs, de láttunk már példát végleges zárolásokra is. Ezt utólag is megkaphatod, de akár azonnal is, megint csak attól függ mit csináltál.

  Lényeg, ne csalj és nem kell aggódnod, ha már csaltál, akkor vállald a következményeit.

  Az nem kifogás, hogy konkrétan ezzel jól járt a BP is. A botosok is azt mondták régebben, hogy de ők rendeltek is, de ha büntetik őket nem fognak tehát nem lesz jó a BP-nek és látjuk, hogy megtette az első komolyabb lépéseket. Nem tudhatod, hogy nekik pontosan mi a jó ;), nem biztos, hogy annyira ragaszkodnak 1 játékos 1 megrendelt csomagjához.
   
 14. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Üdv,

  Az a helyzet, hogy azért rendelünk külső linkeken keresztül mert általában minden jó csomag hónap végén kerül be, amikor a magyar átlag embernek biztos hogy egy fillérje sincs már. Általában akkor rendel az ember amikor van rá, nemde? Egy játék miatt én pedig pl. biztosan nem raknék félre...

  1 játékos megrendelt csomagjához biztosan nem de ha ez a szám mondjuk 1500-3000?? Ha már csak heti szinten 295 Ft költ el ebből a mennyiségből minden játékos az = ~800e Ft *4 = 3,5M Ft
  Ez már azért nem kis bevétel...
  Ezt az 1500-3000 játékost pedig a jelenleg "legmenőbb" bot statisztikájából szedtem, tehát kb ennyi hajót ismét lehetne zárolni, de kérdés hogy a BP megteszi-e? A zárolás után hány játékos marad?
  Sok a kérdés és a megoldatlan probléma ami egyre több vitát és összetűzést fog szülni...

  További szép napot!
   
 15. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Külső linken keresztül sosem rendeltem, másnak sem javaslom. Az nem ok rá, hogy mert éppen akkor nincs rá keret valakinek, mikor berakják. Ráadásul, ha ennyire nem tud félrerakni valaki, talán még rosszabbul érintené, ha bukná azt a pénzt, mert nem kapná meg amit szeretne, és még csak panasszal sem élhet.
  Feltételezésekbe meg ne menjünk bele. Nem tudom, akikről te beszélsz, egyáltalán rendelnek-e bármit is..., de amint ezt már láthattuk, nem kizáró ok, a következményekkel minden csalónak számolnia kell. A zárolásokat pedig bízzuk a BP-ra.